MLMA (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

MLMA eli Melovemealot555 on tunnettu korealainen räppäri, TikTok-tähti, taiteilija ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tähteydelle Wavy Brow -trendin esittelystä. Tämän lisäksi hän julkaisee myös taiteellista sisältöä. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Hyvin lyhyessä ajassa hän on kerännyt yli 1,4 miljoonaa seuraajaa. Hänet tunnetaan myös meikki- ja taiteellisen sisällön jakamisesta TikTok-tilin kautta. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää MLMA:n Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

MLMA korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on MLMA? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän rakastaa myös hiusten värjäystä eri hiusväreillä. Mitkä ovat MLMA:n kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-36 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

MLMA Ikä

Kuinka vanha on MLMA? Hänen syntymäpäivänsä osuu 24. kesäkuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hänellä on Korean kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

MLMA-ikä

MLMA Wiki

MLMAWiki/Bio
Oikea nimiMinä rakkaus
NimimerkkiMLMA, Melovemealot555
Kuuluisa AsRäppäri, TikTok Star,

Instagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä24. kesäkuuta 1993
SyntymäpaikkaKorea
SyntymämerkkiSyöpä
KansallisuusKorealainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-36 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

MLMA-poikaystävä

Kuka on MLMA:n poikaystävä? Kuuma ja upea MLMA ei liity romanttisesti keneenkään näinä hetkinä. Hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

MLMA-nettoarvo

Lue myös: Saveria (laulaja) Wiki, elämäkerta, profiili, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettovarallisuus, perhe ja faktat

MLMA:n nettoarvo

Kuinka paljon on MLMA:n nettoarvo? Hän on luonut vaatesarjan korealaiselle katuvaatebrändille Skoot. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

MLMA:n tosiasiat

  1. MLMA on lapsuudesta lähtien rakastanut piirtämistä ja värikkäitä maaleja.
  2. Kun hän oli 3-vuotias, hän alkoi piirtää värikynillä.
  3. Hän aloitti uransa muotisuunnittelijana ennen kuin päätti lopettaa ja ryhtyä taiteilijaksi.
  4. Hän kiinnittää yleisön huomion Wavy Brow -trendin jälkeen.
  5. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Angelina Sergeyevna Danilova (laulaja) profiili, bio, Wiki, nettoarvo, ikä, poikaystävä, treffit, faktat

Uusimmat viestit