Kayla Swift (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Kayla Swift on yhdysvaltalainen näyttelijä ja sosiaalisen median tähti. Varhaisessa iässä Kayla tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Samalla kun Kayla löysi rakkautensa taiteisiin, hän pysyi kansallisesti sijoittuneena tennispelaajana ja menestyi koulussa ja ansaitsi valtiotieteen maisterintutkinnon Kalifornian osavaltion yliopistosta Sacramentosta. Maxim Magazinessa julkaistun ensi-iltansa jälkeen hänen intohimonsa vahvistaa muita kehon positiivisuuden ja itseilmaisun avulla sai hänet olemaan neljän erillisen mainostaulukampanjan kasvot. Kaylan ura on kukoistanut tv-/elokuvanäyttelijäksi, ja hänellä on useita projekteja ensi-iltansa vuonna 2019. Lisäksi vuonna 2020 Kayla työskentelee monien tulevien projektien parissa. Hänen tulevia elokuviaan ovat Fault, Space Samurai: Oasis ja The Last Breath. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Kayla Swiftin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Kayla Swift pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Kayla Swift on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 pitkänä tai muuten 1,73 metrin tai 173 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 56 kg tai 129 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Kayla Swiftin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Kayla Swift Age

Kuinka vanha on Kayla Swift? Hänen syntymäpäivänsä osuu 18. marraskuuta 1988. Hän on 32-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Skorpioni. Hän syntyi Sacramentossa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Addison Riecke (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Ura, Faktat

Kayla Swift Wiki

Kayla SwiftWiki/Bio
Oikea nimiKayla Swift
NimimerkkiKayla
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä32-vuotias
Syntymäpäivä18. marraskuuta 1988
SyntymäpaikkaSacramento,

Kalifornia, Yhdysvallat

SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväEddie T Davies
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Kayla Swift poikaystävä

Kuka on Kayla Swiftin poikaystävä? Hän seurustelee tällä hetkellä kumppaninsa Eddie T Daviesin kanssa. Samoin Eddie on myös suosittu näyttelijä, joka tunnetaan elokuvasta Into the Devil’s Reach. Lisäksi pari näyttää hyvin läheiseltä toisilleen.

Lue myös: Sasha Alexander (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Kayla Swift Net Worth

Mikä on Kayla Swiftin nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hän tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja lahjakkuuksia kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Kayla Swift Faktat

  1. Kayla Swiftillä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  4. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  5. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Isabella Alexander (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit