Dustin Poirier (MMA) Wiki, Bio, Ikä, Vaimo, Pituus, Paino, Mitat, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Dustin Poirier on tunnettu amerikkalainen ammatillinen sekataistelutaiteilija. Tällä hetkellä hän taistelee UFC:n kevytsarjassa. Poirier odottaa innolla kohtaamaan Conor McGregorin heidän vuoden 2014 ottelunsa uusintaottelussa UFC 257 -turnauksessa 23. tammikuuta 2021. Hän on entinen UFC:n kevytsarjan väliaikainen mestari. Viritä elämäkertaan ja tutustu Dustin Poirierin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, vaimoon, lapsiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Dustin Poirier Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Dustin Poirier on? Hän seisoo 5 jalkaa 9 tuuman korkeudella tai muuten 1,75 metrin tai 175 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 70 kg tai 155 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

Dustin Poirierin perhe

Kuinka vanha on Dustin Poirier? Hän syntyi 19. tammikuuta 1989 Lafayettessa, Louisianassa. Hän on 31-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja on ranskalaista syntyperää, erityisesti hän on Cajun-perintöä. Koulutukseltaan hän osallistui Northside High Schooliin lyhyen aikaa, koska hän jäi kesken yhdeksännellä luokalla joutuessaan toistuvasti vaikeuksiin ja katutappeihin.

Dustin Poirier vaimo

Kuka on Dustin Poirierin vaimo? Hän on naimisissa Jolie Poirierin kanssa. Pariskunnalle syntyi ensimmäinen lapsi, Parker Noelle Poirier, 20. elokuuta 2016. Dustin viettää edelleen suurimman osan ajastaan ​​Lafayettessa vaimonsa Jolien ja heidän tyttärensä kanssa, mutta harjoittelee American Top Teamissa Etelä-Floridassa, jonne hän muuttaa ennen taisteluita.

Dustin-Poirier-vaimonsa kanssa

Lue myös: Joanna Jedrzejczyk (Kamppailulaji) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Mitat, Sulhas, Nettovarallisuus, Faktat

Dustin Poirier Wiki

Dustin PoirierWiki/Bio
Oikea nimiDustin Glenn Poirier
NimimerkkiDustin Poirier
Kuuluisa AsMixed Martial Artisti

(MMA)

Ikä31-vuotias
Syntymäpäivä19. tammikuuta 1989
SyntymäpaikkaLafayette, Louisiana
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 9 tuumaa (1,75 m)
Painonoin 70 kg (155 lbs)
Kehon mitatnoin 44-34-38 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
TytärParker Noelle Poirier
Vaimo/puolisoJolie Poirier
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Dustin Poirierin nettoarvo

Kuinka paljon Dustin Poirierin nettovarallisuus on? MMA on hänen tärkein tulonlähde. Hän voitti Daniel Wattsin 31. lokakuuta 2009 tyrmäyksellä Bang FC:n ensimmäisessä erässä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Joyce Vieira (MMA Fighter) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Vanhemmat, Ura, Faktat

Dustin Poirierin ura

Dustin Poirier aloitti ammattilaisuransa vuonna 2009. Lokakuussa 2010 World Extreme Cagefighting sulautui Ultimate Fighting Championshipiin. Poirierin odotettiin kohtaavan Rani Yahyan 11. kesäkuuta 2011 UFC 131:ssä. Poirier kohtasi Chan Sung Jungin 15. toukokuuta 2012. Hän kohtasi Diego Brandãon vuonna 2013 ja voitti taistelun tyrmäyksellä ensimmäisessä erässä. Hän kohtasi Conor McGregorin vuonna 2014 UFC 178:ssa. Hän kohtasi Dan Hookerin 27. kesäkuuta 2020 UFC:ssä ESPN:llä: Poirier vs. Hooker. Uuden sopimuksensa ensimmäisenä otteluna Poirierin odotetaan kohtaavan Conor McGregorin heidän vuoden 2014 ottelunsa uusintaottelussa UFC 257 -turnauksessa 23. tammikuuta 2021.

Dustin Poirier faktat

  1. Dustin Poirier harjoitteli aiemmin Gladiators Academyssa eläkkeellä olevan MMA-taistelijan Tim Credeurin johdolla.
  2. UFC myönsi hänelle Forrest Griffin Community Award -palkinnon hyväntekeväisyystyöstään kesäkuussa 2020.
  3. Hän on innokas tatuointien ystävä ja otti ensimmäisen tatuointinsa 14-vuotiaana.
  4. Tällä hetkellä hänen rintansa ja käsivarrensa ovat tatuointeja peitetty, mukaan lukien kolme japanilaista hahmoa rinnassa, joissa lukee bushidō.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Tito Ortiz (MMA Fighter) Tyttöystävä, Vaimo, Nettovarallisuus, Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit