Ken Purcell (valmentaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Ken Purcell on amerikkalainen päävalmentaja, joka on harrastanut lukion yleisurheilua yli neljäkymmentä vuotta. Hän oli yleisurheilun päävalmentaja ja toiminnanjohtaja. Purcell päätti uransa 12 sormuksella, yhdeksällä mestaruussormuksella, kahdella kunniasormuksella ja yhdellä THSCA All-Star Ringillä. Hänellä on vuosien kokemus jalkapallosta. Itse asiassa joukkueen pelaajat arvostivat häntä täysin valmentajanurasta lähtien. Hän on myös julkaissut inspiroivan kirjan nimeltä All I Need to Know I Learned from My Texas High School Football Coach: A Handbook of Wisdom for Parents, Young People, and Yes, Even Coaches! 7. elokuuta 2017. Kuuntele bioa ja tutustu lisää Ken Purcellin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Ken Purcell Ikä

Kuinka vanha on Ken Purcell? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 60-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Ken Purcell Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Ken Purcell? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Ken Purcellin korkeuden arvioidaan olevan 6 jalkaa 2 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin keskipainon ollessa 65 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Ken Purcell Wiki

Ken PurcellWiki/Bio
Oikea nimiKen Purcell
NimimerkkiKen
Kuuluisa AsValmentaja
Ikä60-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,83 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 65 kg (132 lbs)
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero10 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
Vaimo/puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 300 000 dollaria (USD)

Ken Purcellin vaimo

Kuka on Ken Purcellin vaimo? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Ken Purcell on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoa treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset. Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittielämästään.

Ken Purcell Net Worth

Kuinka paljon Ken Purcellin nettovarallisuus on? Urheiluura on hänen tärkein tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 300 000 dollaria (USD).

Ken Purcell Faktat

  1. Ken Purcell syntyi Dalhartissa, Texasissa.
  2. Purcell on ollut mukana lukion yleisurheilun parissa yli 40 vuotta jalkapallon päävalmentajana ja yleisurheilun toiminnanjohtajana.
  3. Hän on valmentanut Tahokassa, Planossa, Allenissa ja Dentonissa.
  4. Hänet valittiin Texas High School Athletic Directors "Hall of Honor" -ryhmään vuonna 2009.
  5. Hän päätti uransa 12 sormuksella, yhdeksällä mestaruussormuksella, kahdella Hall of kunniasormuksella ja yhdellä THSCA All-Star Ringillä.
  6. Eläkkeelle jäämisen jälkeen Purcell värvättiin Fox Sports SW:n "Fox Football Friday" -ohjelmaan.

Lue myös: Bill Belichick (valmentaja) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, lapset, nettovarallisuus, tosiasiat

Uusimmat viestit