Jane Fraser (Pankki) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Kuka on Jane Fraser? Hän on skotlantilais-amerikkalainen pankkijohtaja. Hänet nimitettiin Citigroupin johtajaksi ja myös kuluttajapankkitoiminnan toimitusjohtajaksi vuonna 2019. Hänet valittiin Fortunen "voimakkaimpien naisten liiketoiminnassa" -listalle vuosina 2014 ja 2015, ja häntä on kutsuttu "Number 1 Woman to Watch" kahtena peräkkäisenä vuotena. kirjoittanut American Banker. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Jane Fraserin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä! P.S: Kuvan luotto: Times of India.

Jane Fraser Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Jane Fraser on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Jane Fraser Age

Kuinka vanha on Jane Fraser? Hänen syntymäpäivänsä osuu 13. heinäkuuta 1967. Tällä hetkellä hän on 53-vuotias. Hänellä on skotlantilais-amerikkalainen kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vaaka. Hän syntyi St Andrewsissa, Skotlannissa, Isossa-Britanniassa.

Jane FraserWiki/Bio
Oikea nimiJane Fraser
NimimerkkiJane
Kuuluisa AsCitigroupin puheenjohtaja
Ikä53-vuotias
Syntymäpäivä13 päivänä heinäkuuta 1967
SyntymäpaikkaSt Andrews, Skotlanti, Iso-Britannia
SyntymämerkkiVaaka
KansallisuusSkotlantilainen amerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 68 kg (149 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7 (USA)
Lapset2
Puoliso/AviomiesKyllä (nimi ei tiedossa)
NettovarallisuusNoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Jane Fraser aviomies ja lapset

Kuka on Jane Fraserin aviomies? Hän on naimisissa oleva nainen, mutta hänen miehensä nimeä ei tunneta julkisesti. Häntä on siunattu kahdella pojalla. Hänen miehensä on kuubalainen, jätti työnsä pankinjohtajana Euroopassa vuoden 2008 finanssikriisin aikana viettääkseen enemmän aikaa pienten lastensa hoitamiseen.

Jane Fraser Ura ja Net Worth

Mikä on Jane Fraserin nettovarallisuus? Hänet valittiin Fortunen "Most Powerful Women in Business" -listalle vuosina 2014 ja 2015. Lisäksi hän oli McKinsey & Companyn osakas 10 vuotta ennen kuin hän liittyi Citigrouppiin vuonna 2004. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 2 miljoonaa dollaria. (USD).

Faktaa Jane Fraserista

  1. Lontoossa hän työskenteli fuusioiden ja yritysostojen analyytikkona Goldman Sachsilla.
  2. Koulutuksensa perusteella hän opiskeli Girton Collegessa Cambridgessa vuosina 1985–1988 ja valmistui BA-tutkinnolla taloustieteessä.
  3. Hän on myös Touch Foundationin hallituksen jäsen vuodesta 2006.
  4. Hän työskenteli osa-aikaisesti, kun hän kasvatti pieniä lapsiaan.
  5. Vuonna 1992 hän ilmoittautui Harvard Business Schooliin ja ansaitsi MBA-tutkinnon vuonna 1994.

Lue myös: Norma Gigaba (Yrittäjä) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Lapset, Ura, Faktat

Uusimmat viestit