Leah Gibson (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Leah Gibson on kanadalainen elokuva- ja televisionäyttelijä. Hän mainostettiin tähdeksi rooleistaan ​​suosituissa televisio-ohjelmissa, kuten The 100, The Returned ja Rogue. Hän on myös vanginnut pieniä rooleja menestyselokuvissa, kuten Rise of the Planet of the Apes, Watchmen ja The Twilight Saga: Eclipse. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Leah Gibsonin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Leah Gibson Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Leah Gibson on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Leah Gibsonin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää 36 C:n rintaliivit.

Leah Gibsonin ikä

Kuinka vanha on Leah Gibson? Hän syntyi 3. tammikuuta 1985 Victoriassa, Kanadassa. Hän on 36-vuotias. Hän on Kanadan kansalaisuus ja kuuluu valkoiseen etniseen alkuperään.

Leah-Gibson-ikä

Leah Gibsonin poikaystävä

Kuka on Leah Gibsonin poikaystävä? Hän on suhteessa Adam Beachiin, CBC:n Arctic Airin tähteen, tarjosi myötätuntoisen korvan. "On mahtavaa saada kumppani, joka ymmärtää.

Lue myös: Emma Watson (näyttelijä) Pituus, Paino, Wikipedia, Bio, Ikä, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Leah Gibson Wiki

Leah GibsonWiki/Bio
Oikea nimiLeah Diane Gibson
NimimerkkiLeah Gibson
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä36-vuotias
Syntymäpäivä3. tammikuuta 1985
SyntymäpaikkaVictoria, Kanada
SyntymämerkkiKauris
Kansallisuuskanadalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväAdam Beach
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Leah Gibsonin nettoarvo

Kuinka paljon Leah Gibsonin nettovarallisuus on? Hän ansaitsi ensimmäisen pääroolinsa pitkässä elokuvassa vuoden 2009 kauhuelokuvassa The Devil's Ground Daryl Hannahin rinnalla. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Leah-Gibson-faktoja

Leah Gibsonin perhe

Leah Gibsonin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kaksoissisko nimeltä Erin. Hän aloitti tanssimisen neljävuotiaana, mikä johti koulutukseen ja esiintymiseen ammatillisten kiinnostuksen kohteiden, kuten baletin ja monien jazzin muotojen, parissa. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Leah Gibsonin faktat

  1. Leah Gibson opiskeli psykologiaa Victorian yliopistossa.
  2. Hänet näytettiin samanaikaisesti ensimmäisessä ammattiteatterituotannossaan ja hän vetäytyi yliopistosta.
  3. Tämän seurauksena Gibson muutti Vancouveriin etsimään uraa elokuvanäyttelijänä.
  4. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  5. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Sarah Schauer (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit