Tina Halada (Instagram-tähti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Tina Halada, yhdysvaltalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisen median maailmassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Poikkeuksellisen musiikillisen kykynsä ohella Tina Halada tekee vaikutuksen maailmaan hauskoilla ja luovilla videoillaan TikTokissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Tina Haladan Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Tina Halada Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Tina Halada? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-24-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 C. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuvansa Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Tina Halada Ikä

Kuinka vanha on Tina Halada? Hänen syntymäpäivänsä osuu 26. kesäkuuta 2001. Hän on 19-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on vanhempi sisko nimeltä Nicole. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Zaywoah (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Tina Halada Wikipedia

Tina HaladaWiki/Bio
Oikea nimiTina Halada
NimimerkkiTina
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä26. kesäkuuta 2001
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 33-24-38 tuumaa.
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 100 000 dollaria (USD)

Tina Halada poikaystävä

Kuka on Tina Haladan poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Tina Halada on sinkku ja samalla hän on myös erittäin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Tina Halada Net Worth

Mikä on Tina Haladan nettovarallisuus? Hän sai alun perin suosiota Instagram-sivustolla. Hän aloitti julkaisemalla kuvia ja videoita poseeraamisestaan ​​eri asuissa nykytrendiä tai muotia seuraten. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 100 000 dollaria (USD).

Lue myös: Mark Thomas (Instagram-tähti) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Tina Halada Ura

Tina Halada alkoi julkaista videoita huulensa synkronoinnista suosikkikappaleisiinsa, mikä teki hänestä valtavan suosion fanien keskuudessa. Mitä tahansa sosiaalisen median alustaa hän käyttää, häntä seuraavat tuhannet fanit. Hän käyttää ostossovellusta mercari; Tavaroiden myynnin sijaan hän näyttää kuitenkin käyttävän niitä tarjotakseen faneilleen erilaisia ​​tuotteita ilmaiseksi.

Tina Halada Faktat

  1. Tina Halada on liian nuori keskittymään uraansa, mutta hän on kiinnostunut viihdeteollisuudesta ja aikoo säilyttää vakaan fanikunnan.
  2. Hän näyttää olevan kiinnostunut myös meikistä ja muodista.
  3. Ottaen huomioon kuinka monet ihmiset ansaitsevat elantonsa sosiaalisen median alustoilla, on vain reilua olettaa, että hän voisi rakentaa uran tähteytensä perusteella.
  4. Huolimatta hänen valtavasta läsnäolostaan ​​sosiaalisessa mediassa, hänen henkilökohtaisesta elämästään ei tiedetä liikaa.
  5. Hän ilmeisesti haluaa pitää yksityiselämänsä yksityisenä.
  6. Hän alkoi julkaista osia elämästään luotuaan ensimmäisen YouTube-kanavansa.
  7. Jotkut katsojat kritisoivat häntä kuitenkin jossain määrin elämäntyylistään.
  8. Mahdollisesti tästä syystä hän muutti uudelle YouTube-kanavalle ja jakoi sen yksityiskohdat yksityisellä Instagram-tilillään.

Lue myös: Hailey Orona (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit