Shownu (MONSTA X) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Varhaiselämä, Ura, Faktat

Shownu on tunnettu eteläkorealainen laulaja ja tanssija. Hän on päätanssija ja laulaja eteläkorealaisessa poikabändissä Monsta X, joka debytoi Starship Entertainmentin alla vuonna 2015 Mnetin selviytymisohjelmassa No.Mercy.

Lisäksi MONSTA X (몬스타엑스) koostuu kuudesta jäsenestä: Shownu, Minhyuk, Kihyun, Hyungwon, Joohoney ja I.M. He luotiin selviytymisohjelman NO.MERCY kautta. MONSTA X debytoi 14. toukokuuta 2015 Starship Entertainmentin alla. Monsta X on myös yhdysvaltalaisen Maverick Agency -yhtiön alainen 26. helmikuuta 2019 alkaen. 31. lokakuuta 2019 viimeaikaisten kiistojen jälkeen Wonho ilmoitti eroavansa ryhmästä. Viritä elämäkertaan ja tutustu Shownun Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, treffeille, suhteeseen, tyttöystävään, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin!

Shownu Bio, Age & Early Life

Kuinka vanha Shownu on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 18. kesäkuuta 1992. Hän on 28-vuotias. Hänen horoskooppi on Kaksoset. Hän syntyi Soulissa, Etelä-Koreassa. Hänellä on Korean kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen oikea nimensä on Son Hyun Woo ja hänen kiinalainen nimensä on Xin Xiu. Hän oli alun perin harjoittelijana JYP Entertainmentissa noin kahden vuoden ajan voitettuaan ensimmäisen sijan JYP-koe-esiintymissä vuonna 2009. Joulukuussa 2014 hän kilpaili Mnetin selviytymistodellisuudessa No.Mercyssä. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia.

Shownu Pituus & Paino

Kuinka pitkä Shownu on? Hän on pitkä ja komea kaveri. Tällä hetkellä Shownun korkeuden arvioidaan olevan 5 jalkaa 8 tuumaa. Hän on myös säilyttänyt lihaksikkaan ruumiin, jonka keskimääräinen paino on 70 kg. Hänellä on mustat silmät ja hänen hiuksensa ovat myös mustat.

Shownu-korkeus

Lue myös: Jennie Kim (korealainen laulaja) Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Shownu Wiki

ShownuWiki/Bio
Oikea nimiSohn Hyun Woo (손현우)
NimimerkkiShownu (셔누)
Kuuluisa AsJohtaja, päätanssija,

Päävokalisti

Ikä28-vuotias
Syntymäpäivä18. kesäkuuta 1992
SyntymäpaikkaSoul, Etelä-Korea
SyntymämerkkiKaksoset
KansallisuusKorealainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 70 kg
Kehon mitatnoin 41-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero8,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Shownu Net Worth

Mikä on Shownun nettoarvo? Hän oli aiemmin K-Pop-poikayhtyeen NUBOYZ jäsen. Hän näytteli elokuvissa "High-end Crush" (2015), "Dae Jang Geum is Watching". Vuonna 2016 Shownu kilpaili tanssishowssa "Hit the Stage". Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Shownu-net-worth

Shownu Affair & Girlfriend

Kuka on Shownun tyttöystävä? Hän on sinkku eikä ole puhunut mitään rakkauselämästään. Shownun ihannetyyppi: "Joku, joka voi opettaa minua, johtaa minua ja korjata virheeni."

Shownu Ura

Shownu debytoi Monsta X:n johtajana ja päätanssijana 14. toukokuuta 2015 EP:llä Trespass. Shownu on arvostettu kirjoittaja Follow: Find You -kappaleeseen "Mirror". Marraskuussa Shownu alkoi esiintyä tuomarina Mnet's Cap-Teenissa, selviytymistodellisuudessa.

Shownu-faktoja

Shownu Faktat

 1. Shownun harrastuksia ovat musiikin kuuntelu, elokuvien katselu, pelien pelaaminen ja herkullisen ruoan tilaaminen
 2. Hänen vahvuutensa: Erittäin itsevarma, erittäin mukava, huolehtiva muista jäsenistä, näyttää kylmältä ulkopuolelta, mutta on itse asiassa erittäin ystävällinen henkilö
 3. Kengän koko: 265 mm
 4. Vartalon salaisuus: pieni vyötärö
 5. Tykkää: makea ruoka.
 6. Ei pidä: pöly
 7. Motto: "Ollaan hyviä ihmisiä".
 8. Heikkoudet: Perfektionisti, aina nalkuttava
 9. Suosikkiruoat: melonit, mansikkamakaronit, vihreän teen jäätelö
 10. Hänen lempivärinsä on pinkki. ("Arvauspeli Taeyong x Ten Sudspadassa")
 11. Suosikkiartisti: Drake
 12. Hän on luottavaisin silmissään.
 13. Koulutus: School of Performing Arts Soul.
 14. Shownu on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
 15. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.

Lue myös: Bae Woo-hee (korealainen laulaja) Nettovarallisuus, Profiili, Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Faktat

Uusimmat viestit