Riley Reid (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Etnisyys, Nettoarvo, Faktat

Riley Reid eli Ashley Mathews on yhdysvaltalainen aikuinen näyttelijä. Hän työskenteli hetken stripparina ennen kuin hän siirtyi aikuisten elokuvateollisuuteen vuonna 2010, 19-vuotiaana. Tämän lisäksi hän on sittemmin voittanut lukuisia palkintoja, mukaan lukien vuoden 2016 AVN-palkinnon Vuoden naisesiintyjälle. Hänen ensimmäinen elokuvansa julkaistiin Vivid Entertainmentin kautta. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Riley Reidin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, etnisyydestä, nettovarallisuudesta ja monista muista faktoista hänestä.

Riley Reid Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Riley Reid on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 38-26-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 DD. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Riley Reid Age

Kuinka vanha on Riley Reid? Hänen syntymäpäivänsä osuu 9. heinäkuuta 1991. Tällä hetkellä hän on 29-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Miamissa, Floridassa.

Riley Reid Etnisyys

Mikä on Riley Reidin etninen alkuperä? Hänen äitinsä isoisänsä oli amerikkalais-juutalainen maahanmuuttaja. Lisäksi hän on syntyperää Cherokee, Chickasaw, Dominikaaninen, Hollantilainen, Saksalainen ja Puerto Ricolainen. Hän kuuluu siis sekakulttuuriin.

Riley ReidWiki/Bio
Oikea nimiAshley Mathews
NimimerkkiRiley Reid
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä9. heinäkuuta 1991
SyntymäpaikkaMiami, FL
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 38-26-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 DD
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
LapsetNA
Nettovarallisuusnoin 45 miljoonaa dollaria (USD)

Lue myös: Autumn Falls (aikuinen näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, kehon mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Riley Reidin poikaystävä

Kuka on Riley Reidin poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Riley Reidin ura

Vuonna 2011 Reid aloitti aikuisten elokuvauransa 19-vuotiaana. Uransa alkuvaiheessa hän käytti taiteilijanimeä Paige Riley. Vuonna 2013 LA Weekly sijoitti hänet kahdeksanneksi listallaan "10 pornotähteä, jotka voisivat olla seuraava Jenna Jameson". Hänet sijoitettiin myös CNBC:n "The Dirty Dozen: Porn's Most Popular Stars" -listalle vuosina 2014, 2015 ja 2016. Reid voitti XBIZ Awards -palkinnot parhaasta uudesta tähtiestä vuonna 2013 ja vuoden naisesiintyjästä vuonna 2014, mikä teki hänestä ensimmäisen. esiintyjä, joka on koskaan voittanut molemmat palkinnot peräkkäisinä vuosina. Hän voitti myös jokaisen XBIZ-palkinnon, jonka hän oli ehdolla vuonna 2014. Vuonna 2014 Reid teki ensimmäisen rotujenvälisen seksikohtauksensa Mandingo Massacre 6:ssa, josta hän voitti AVN-palkinnon.

Lue myös: Brandi Love (aikuisnäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Riley Reidin nettoarvo

Mikä on Riley Reidin nettovarallisuus? Reid on Fleshlight Girl ja hänellä on oma tuotesarja yrityksen kanssa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 45 miljoonaa dollaria (USD).

Riley Reidin faktat

  1. Reid syntyi Ashley Mathewsina Floridassa.
  2. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä.
  3. Hän on puhunut joutumisestaan ​​nettikiusaamisen uhriksi elämäntapansa vuoksi ja sanoi The Daily Star -lehden haastattelussa, että "se tekee deittailusta todella vaikeaa, se tekee perhe-elämästäsi todella vaikeaa, se tekee läheisyydestä vaikeaa... tyrmäät itsesi siellä ja maailma tuomitsee sinut nyt… sinun on kestettävä häpeämistä elämäsi jokaisesta päivästä”.
  4. Hän kertoi myös epäröivänsä lasten hankkimista, koska pelkää, että he joutuvat ikätovereiden kiusattavaksi hänen työnsä vuoksi.
  5. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.

Lue myös: Lena Paul (aikuisnäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found