Niall Horan (One Direction) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Niall Horan on yhdysvaltalainen laulaja, joka nousi tunnetuksi brittiläis-irlantilaisen poikabändin One Directionin jäsenenä. Sitä ennen hän osallistui myös sooloesiintyjänä brittiläisessä laulukilpailussa The X Factor. Hänen singlensä “This Town” ja “Slow Hands” debyyttistudioalbumiltaan Flicker (2017) nousivat 20 parhaan joukkoon useissa maissa. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Niall Horanin iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, urasta, nettovarallisuudesta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Niall Horan Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Niall Horan?Hän seisoo 5 jalkaa 5 pitkänä tai muuten 1,70 metrin tai 170 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 68 kg tai 149 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat silmät. Hän on myös fitnessfriikki.

Niall HoranWiki/Bio
Oikea nimiNiall James Horan
NimimerkkiNiall
Kuuluisa AsLaulaja (yhtye - One Direction)
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä13 päivänä syyskuuta 1993
SyntymäpaikkaMullingar, Irlanti
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 5 tuumaa (1,70 m)
Paino68 kg (149 lbs)
Runkotilastot42-32-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
Tyttöystävä1. Hailee Steinfeld

2. Celine Vandycke

3. Amelia Woolley

puolisoNA
NettovarallisuusNoin 50 m dollaria

Niall Horanin tyttöystävä

Kuka on Niall Horanin nykyinen tyttöystävä? Vaikka Niallin romanttinen elämä on hyvin monimutkaista. Vuonna 2018 hän alkoi seurustella Hailee Steinfeldin kanssa. Myöhemmin, vuonna 2016, hän oli suhteessa Celine Vandyckeen. Hän seurusteli myös Amelia Woolleylla.

Niall Horanin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Niall Horan? Niall James Horan syntyi 13. syyskuuta 1993 Mullingarissa, Westmeathissa, Irlannissa. Tällä hetkellä hän on 26-vuotias. Hänellä on Iranin kansalaisuus. Hän sekoittui sekoitettuun etniseen alkuperään. Hänen äitinsä nimi on Maura Gallagher ja isä nimeltään Bobby Horan. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen vanhempansa erosivat hänen ollessaan viisivuotias. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on yksi vanhempi veli nimeltä Greg ja veljenpoika nimeltä Theo.

Lue myös: Zayn Malik (One Direction) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Niall Horanin ura ja nettoarvo

Kuinka paljon on Niall Horanin nettovarallisuus? Laulaa hänen pääasiallinen tulonlähde. Hän on myös hyvännäköinen ja intohimoinen näyttelemisen alalla. Hänen ryhmänsä One Direction on voittanut useita Kids' Choice Awards -palkintoja albumeistaan ​​Up All Night ja Take Me Home. Vuonna 2013 hän esiintyi Take Me Home Tourilla muiden One Direction -jäsenten: Harry Stylesin, Liam Paynen, Louis Tomlinsonin ja Zayn Malikin kanssa. Malik jätti yhtyeen maaliskuussa 2015, ja One Direction jatkoi esiintymistä nelihenkisenä. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 50 miljoonaa puntaa.

Faktaa Niall Horanista

  • Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään.
  • Hän on Irlannin rugbyjoukkueen kuollut fani.
  • Horan on myös ilmoittanut olevansa "Justin Bieber -fani" ja nähnyt Bieberin uramallina.
  • Hän pitää pop- ja rockmusiikista ja on The Eaglesin, Fleetwood Macin, Bon Jovin, The Scriptin, Take Thatin ja Westlifen fani.
  • Hän kävi St. Kenny's National Schoolia, joka on peruskoulu, ja Coláiste Mhuire, katolinen poikakoulu, jotka molemmat sijaitsevat Mullingarissa.
  • Hän julkaisi hiljattain albuminsa "Heartbreak Weather".

Lue myös: Harry Styles (One Direction) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found