Yeri (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Mitat, Suhde, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Treffit, Ura, Faktat

Yeri on eteläkorealainen laulaja ja näyttelijä. Hän on eteläkorealaisen tyttöyhtyeen Red Velvet jäsen. Hänen oikea nimensä on Kim Ye-rim. Hän liittyi SM Entertainmentiin SM Weekly Auditionin koe-esiintymisen jälkeen vuonna 2011. Tämän lisäksi hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Yerin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, treffeistä, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Yerin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Yeri on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit vaaleanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Yerin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Yeri-korkeus

Lue myös: Jun (A.C.E-jäsen) -profiili, Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettovarallisuus, tosiasiat

Yeri Wiki

YeriWiki/Bio
Oikea nimiKim Ye-rim
NimimerkkiYeri
Kuuluisa AsLaulaja, sosiaalisen median tähti
Ikä22-vuotias
Syntymäpäivä5. maaliskuuta 1999
SyntymäpaikkaSoul, Etelä-Korea
SyntymämerkkiKalat
KansallisuusKorealainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväTaeyong
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Yeri Bio, Age & Early Life

Kuinka vanha Yeri on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. maaliskuuta 1999. Hän on 22-vuotias. Hänellä on Korean kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Soulissa, Etelä-Koreassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on kolme nuorempaa sisarta, Yoo-rim, Ye-eun ja Chae-eun. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän valmistui Hanlim Multi Art Schoolista vuonna 2017.

Yeri-suhde, poikaystävä ja treffit

Kuka on Yerin poikaystävä? Hänellä on romanttinen yhteys NCT:n Taeyongiin. Vaikka hän ei ole vahvistanut huhuja parista. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään nautita.

Yeri-net-arvo

Yeri Ura & Net Worth

Kuinka paljon Yerin nettoarvo on? Hänestä tuli Red Velvetin virallinen jäsen maaliskuussa 2015 esiintyessään Red Velvetin debyyttikappaleessa "Happiness" epävirallisena jäsenenä. Hän esiintyy jaksossa Mint Condition näyttelijöiden Lim Chaemoon, Ahn Wooyeonin ja Ji Minhyukin kanssa. Hänet kasvatettiin S.M.:n kautta. Entertainmentin esidebyyttiryhmä S.M. Alokas. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 2 miljoonaa dollaria (USD).

Yerin faktoja

  1. Yeri vahvistettiin osaksi JTBC:n uuden varieteohjelman Secret Unnie näyttelijöitä.
  2. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  3. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilinsä alla.
  4. Persikka on yksi hänen lempiväristään.
  5. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Chaehyun (BONUSBaby-jäsen) -profiili, elämäkerta, ikä, pituus, paino, puoliso, nettovarallisuus, tosiasiat

Uusimmat viestit