Aashna Hegde (TikToker) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Aashna Hegde on intialainen TikTok-tähti ja sosiaalisen median persoona. Hän mainostettiin tunnetuksi TikTok-tilillään olevista selfie-postauksista ja huulien synkronointivideoista. Hän on suosittu nimi TikTokissa, ja hänellä on 3 miljoonaa seuraajaa videonjaon sosiaalisen verkostoitumisen alustalla. Lisäksi nouseva tähti on esiintynyt kappaleessa nimeltä Call Waiting yhdessä Manav Chhabran kanssa, joka on saanut fanien lämpimän vastaanoton YouTubessa. Tämän lisäksi hän on kerännyt Instagramissaan yli 750 000 seuraajaa. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Aashna Hegden Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Aashna Hegden korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Aashna Hegde? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-26-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Aashna Hegden ikä

Kuinka vanha on Aashna Hegde? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. helmikuuta 1995. Hän on 25-vuotias. Hänellä on Intian kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Intiassa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänen äitinsä ja kolme siskoa ovat esiintyneet hänen YouTube-kanavallaan. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Jorge Garay (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Aashna HegdeWiki/Bio
Oikea nimiAashna Hegde
NimimerkkiAashna
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä25 vuotta vanha
Syntymäpäivä8. helmikuuta 1995
SyntymäpaikkaIntia
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusintialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 33-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin RS 3,5 lac

Aashna Hegde -poikaystävä

Kuka on Aashna Hegden poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Aashna Hegde on sinkku ja on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Emma Norton (TikTok Star) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Aashna Hegden ura ja nettovarallisuus

Mikä on Aashna Hegden nettovarallisuus? Hyvin nuorena Aashna Hegde tajusi sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 3,5 RS kuukaudessa.

Aashna Hegden tosiasiat

  1. Aashna Hegde on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, ja hänellä on siellä valtava fani.
  2. Hän julkaisi valokuvan koirastaan ​​Instagram-tililleen lokakuussa 2016.
  3. Hän julkaisi ensimmäisen kerran Instagram-tililleen marraskuussa 2013.
  4. Hän on toiminut Daniel Wellingtonin kellojen brändilähettiläänä.
  5. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Jasmine Chiswell (TikTok Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit