Paige O'Brien (Instagram-tähti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Paige O'Brien on sosiaalisen median tähti, jolla on yli 305 000 seuraajaa Instagram-sivullaan "paigeobrienn". Hän nousi ensimmäisen kerran näkyvyyteen internet-persoonallisuutena söpöillä kuvillaan. Hän on myös pyrkivä malli, ja hän haluaa päästä suureksi muodin ja viihteen maailmassa. Viritä elämäkerta ja tutustu Paige O'Brienin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, aviomieheen, lapsiin, kehon mittauksiin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Paige O’Brien Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Paige O’Brien on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Paige O’Brienin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 33-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 C. Hän jatkoi mielenkiintoisten kuvien julkaisemista Instagramissa, mikä auttoi häntä keräämään faneja.

Paige O’Brienin ikä

Kuinka vanha on Paige O’Brien? Hänen syntymäpäivänsä osuu 7. joulukuuta 1990. Hän on 29-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hän vietti lapsuutensa vanhemman sisarensa kanssa, joka on ollut hänen Blaken äitihahmo. Yhdessä YouTube-videossaan Paige O’Brien oli sanonut, että hänen sisarensa piti hänestä hyvää huolta, kun hän oli taapero. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Paige O’Brienin aviomies

Kuka on Paige O’Brienin aviomies? Hän on naimisissa Josh Peckin kanssa kesäkuusta 2017 lähtien. Pariskunnalla on myös lapsia. He saivat pojan nimeltä Max 31. joulukuuta 2018.

Lue myös: BadKid.Jay (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ura, Faktat

Paige O’Brien Wikipedia

Paige O’BrienWiki/Bio
Oikea nimiPaige O’Brien
NimimerkkiPaige
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä29-vuotias
Syntymäpäivä7. joulukuuta 1990
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 33-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetMax
Aviomies/puolisoJosh Peck
Nettovarallisuusnoin 800 000 dollaria (USD)

Paige O’Brien Net Worth

Mikä on Paige O’Brienin nettovarallisuus? Hän nousi tunnetuksi sosiaalisen median tähtenä, kun hänen Instagram-tilinsä keräsi yli 305 K+ seuraajaa. Monissa Instagram-kuvissaan hän on hehkuttanut hyväkuntoista fyysistä rakennettaan. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 800 000 dollaria (USD).

Lue myös: Lauren Pisciotta (Instagram-tähti) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Paige O’Brienin ura

Paige O’Brienillä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua! Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen median alustansa kautta. Hän on epäilemättä luomassa alustaa lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Paige O’Brienin faktat

  1. Paige O’Brien on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, ja hänellä on siellä valtava fani.
  2. Hän rakastaa musteen saamista.
  3. Hän on työskennellyt kuvaajana ja leikkaajana elokuvissa, kuten Let Go, Black Wolf ja Tell Me a Story.
  4. Tämä nuori nainen uskoo myös kaikkeen onnelliseen ja aurinkoiseen eikä pysähdy mihinkään tartuttaakseen sinut elämänilollaan!
  5. Hänen intohimonsa saada yleisö nauramaan vaivattomasti ja rakentaa luottamusta voimaannuttamalla on perimmäinen syy, joka tekee hänen sosiaalisen median pelistään vahvan.

Lue myös: Zaywoah (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found