Siya Kakkar (TikTok Star) Wiki, Elämäkerta, Itsemurha, Ikä, Poikaystävä, Pituus, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Siya Kakkar oli pääasiassa kuuluisa TikTokin tanssivideoistaan, jotka keräsivät miljoonia katselukertoja ja tykkäyksiä. Vaikka hänet tunnettiin tanssivideoistaan, hän oli kuulemma aloittanut sarjakuvien huulisynkronointivideoiden tekemisellä ja muuttunut myöhemmin tanssivaksi TikTok-tähdeksi. Nouseva sosiaalisen median vaikuttaja oli ilmeisesti matkalla massiiviseen menestykseen. Hänen viimeisin videonsa Instagramissa julkaistiin vain kuusi päivää sitten, kun taas hän julkaisi tanssivideon Instagramissa vain muutama päivä ennen kuolemaansa. Edesmennyt TikTok-sensaatio oli vain 16-vuotias ja sillä oli yli miljoona seuraajaa portaalissa. Hän nautti myös merkittävästä seuraamisesta Instagramissa, jossa hänellä oli myös yli 100 000 seuraajaa.

Raporttien mukaan Siyan lahjakkuustoimiston johtaja antoi lausunnon, jossa hän totesi, että edesmennyt TikTok-tähti oli juuri viime yönä puhunut uudesta lauluyhteistyöstä. Toimistopäällikkö paljasti myös, että Siya oli hyvällä tuulella ja täysin kunnossa. Yksi nopea vilkaisu Siyan sivulle joko Instagramissa ja TikTokissa voi todistaa, että myöhäinen vaikuttaja oli hyvä sisällön luomisessa ja loi usein viihdyttäviä videoita fanikuntalleen.

Ikä, pituus, paino ja fyysiset tilastot

Entinen Tiktok-tähti oli 16-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 3 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä oli mustat hiukset ja musta silmäpari. Hänen ruumiinsa mitat olivat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 B.

Siya Kakkar itsemurha

Lähteiden mukaan TikTok-tähti Siya Kakkar teki itsemurhan 25. kesäkuuta asunnossaan Delhissä. Hän teki itsemurhan hirttäytymällä taloonsa yöllä 25. kesäkuuta 2020 Geeta Colony 13 Blockissa Delhissä. Hänen kuolinsyynsä on edelleen tuntematon, ja viimeisimpien tietojen mukaan poliisitutkinta on käynnissä.

Aikana, jolloin kansakunta ei ole vieläkään sopinut Sushant Singh Rajputin kuolemasta, 16-vuotiaan TikTok-tähden SIya Kakkarin järkyttävä tapaus on järkyttänyt kaikkia. Tuhoisat uutiset ovat saaneet hänen fanit erittäin surulliseksi, ja surunvalittelut leviävät sosiaalisessa mediassa. Sosiaalisen median tähden Sian kuolema herätti muistoja Bollywood-näyttelijän Sushant Singh Rajputin itsemurhatapauksesta. Molemmat näyttivät täysin normaaleilta ennen itsemurhaa. Mitä tapahtui, on se, että Siya syleili kuolemaa. Jos hän sai uhkauksia sosiaalisessa mediassa, miksi hän ei ilmoittanut perheelle, hänen esimiehelleen tai poliisille. Poliisi yrittää selvittää. Piirin apulaispoliisipäällikkö Amit Sharma sanoo, että Sian perhe ei tällä hetkellä pysty puhumaan. Vasta perheen kanssa puhumisen jälkeen selviää itsemurhan todellinen syy.

Tuhoisat uutiset ovat tehneet hänen faninsa erittäin surulliseksi, ja surunvalittelut leviävät sosiaalisessa mediassa. "16-vuotias Tik Tok Star Siya Kakkar tekee itsemurhan. Hänellä oli kaikki maine, yli miljoona seuraajaa Tik Tokissa, lakh seuraajaa myös hänen Instagram-tilillään.

Yksi hänen seuraajistaan ​​twiittasi: "En vain ymmärrä, mitä ihmisille tapahtuu? Miksi 16-vuotias tekisi itsemurhan? Se pahenee päivä päivältä. Om Shanti”.

Toinen twiittasi: "#siyakakkarItsemurhat lisääntyvät päivä päivältä, meidän on ponnisteltava sen pysäyttämiseksi. Yritä ymmärtää, että muut ihmiset auttavat heitä, jos he ovat huolissaan. Anna heille tilaa, jos he //tarvitset. Rakasta epäitsekkäästi.

Lue myös: Faisal Shaikh (Faisu) Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Faktat

Siya Kakkar poikaystävä ja treffit

Seurusteliko Siya Kakkar jonkun kanssa? Hän oli luultavasti sinkku eikä seurustellut kenenkään kanssa. Häntä ei ollut nähty kenenkään kanssa, jonka kanssa hän ei näyttäisi olevan romanttisessa suhteessa. Hän oli sinkku eikä ole ollut naimisissa. Itse asiassa hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkisesti tiedossa. Hän keskittyi täysin uraansa ja opintoihinsa. Itse asiassa päivä ennen itsemurhaansa hän oli puhunut lahjakkuustoimistonsa kanssa. Hän antoi lausunnon, jossa hän totesi, että "edennyt TikTok-tähti oli juuri viime yönä puhunut uudesta lauluyhteistyöstä".

Lue myös: Riyaz Aly (TikTok Star) Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Faktat

Siya Kakkar Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiSiya Kakkar
NimimerkkiSiya
Ikä16 vuotta vanha (kuoli)
Syntymäpäivä2004
Kuolinpäivä25 kesäkuuta 2020

(hirtti itsensä taloonsa)

Kuoleman syyItsemurha
Kuoleman paikkaGeeta Colony 13 Block, Delhi
AmmattiTikTok Star, sosiaalisen median persoonallisuus
KuuluisaMiljoonia seuraajia hänen TikTokin alla

ja Instagram-tili

SyntymäpaikkaDelhi, Intia
Kansallisuusintialainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontohindulaisuus
SukupuoliNainen
EtnisyysMonirotuinen laskeutuminen
ZodiacVaaka
Nykyinen asuinpaikkaGeeta Colony 13 Block, Delhi
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'3"

Senttimetrit: 161 cm

Mittarit: 1,61 m

PainoPaino: 55 kg

Paunaa: 121 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 B
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero6 (USA)
Tatuointeja?NA
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyNaimaton
Ex-poikaystävälistaEi tunnettu
Nykyinen poikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoEi mitään
LapsetEi mitään
koulutus
koulutusAlle Graduate
YliopistoSt. Stephen's College, New Delhi
KouluSt. Xavier's High School, New Delhi
Suosikki
LempiväriPunamusta
SuosikkikeittiöPohjois-intialainen ja kiinalainen
LempinäyttelijäShahrukh khan
SuosikkinäyttelijäKareena Kapoor
Suosikki lomakohdePariisi
HarrastuksetTanssiminen, Matkustaminen
Rikkaus
NettovarallisuusNoin Rs. 1-1,5 Lakkaa
Sponsorit/mainoksetNoin Rs. 50 000
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, TikTok

Lue myös: Arishfa Khan (TikTok Star) Bio, Poikaystävä, Pituus, Paino, Ikä, Treffit, Nettovarallisuus, Faktat

Bio, perhe ja varhainen elämä

Tiktoker Siya Kakkar syntyi vuonna 2004 Delhissä, Intiassa. Hän on Intian kansalaisuus. Hän kuuluu varakkaaseen Delhi-perheeseen. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Mutta hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän kävi St. Xavier's High Schoolissa New Delhissä ja jatkoi valmistumistaan ​​St. Stephen's Collegesta New Delhissä.

Ura

Urastaan ​​puhuessaan hän oli suosittu intialainen TikTok-tähti, joka keräsi yli miljoona seuraajaa. Hän oli suosittu myös Instagramissa, ja hänellä oli siellä yli 120 000 seuraajaa. Hän esiintyi muutamissa YouTube-kanavan "Fluidic Dance Academy" tanssivideoissa.

Lue myös: Alia Bhatt (näyttelijä) poikaystävä, elämäkerta, treffit, pituus, paino, nettovarallisuus, ura, tosiasiat

Hän oli ansainnut nimen hyvin nuorena. Suosiossaan hän oli ohittanut monet ikäisensä Tiktok-tähdet. Siya Kakkarin suosio oli se, että hänen faninsa odottivat jokaista uutta videota Tiktokissa. Samaan aikaan Siya oli suosittu julkkis sosiaalisessa mediassa, ja tämä on syy siihen, että hänen faninsa ovat melko yllättyneitä tästä uutisesta. Hänen faninsa haluavat myös tietää, mitkä ovat syyt siihen, miksi Sia teki itsemurhan?

Siya Kakkar Net Worth

Siya Kakkar oli kuuluisa Tiktokstar, jonka nettovarallisuuden arvioitiin noin Rs. 1-1,50 lac kuukaudessa hänen TikTok-viihde- ja tanssivideoistaan ​​sekä hänen maksetuista mainossponsoreistaan ​​ja mainostajistaan.

Lue myös: Deepika Padukone (Näyttelijä) Bio, Wiki, Aviomies, Treffit, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Siya Kakkar tosiasiat

  • Siya Kakkar asui perheen kanssa Geeta Colonyssa Delhissä.
  • Hän jakoi äskettäin tanssivideonsa Instagram-tilillään olevassa tarinassa, jossa hänet nähtiin tanssivan Punjabi-laulujen mukaan.
  • Hänen kerrotaan jakaneen tällaisia ​​tanssivideoita päivittäin sosiaalisessa mediassa, mistä hän sai myös uhkauksia.
  • Perheen mukaan Siya Kakkar näytti normaalilta itsemurhapäivänä.
  • Tämän lisäksi hän puhui eilen illalla myös esimiehensä kanssa, sillä tuolloin hän vaikutti normaalilta keskustelun perusteella.
  • Tällaisessa tilanteessa kukaan ei voi ymmärtää, miksi Sia teki tämän?
  • Tällä hetkellä poliisi tutkii hänen kuolemansa kaikkia tasoja.
  • Hän teki itsemurhan hirttäytymällä hänen taloonsa viime yönä, 25. kesäkuuta 2020.
  • Siya Kakkarin perhe ja hänen läheiset ystävänsä ovat järkyttyneitä ja järkyttyneitä hänen ennenaikaisesta kuolemastaan.
  • Ihmisten on vaikea uskoa, miksi he ottivat vaarallisen askeleen, kuten itsemurhan.

Lue myös: Nisha Guragain (TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Treffit, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found