Carabeanz (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Carabeanz on amerikkalainen sosiaalisen median sensaatio, joka tunnetaan Twitch-lähetyksistään. Hän nousi valokeilaan aloitettuaan live-lähetyksen "Us, COD ja twerking samanaikaisesti". Tällä kiistanalaisella sosiaalisen median tytöllä on valtava fani, jota seuraa Instagramissa ja Twitterissä, kun taas hänen oma YouTube-kanavansa on ylittänyt miljoonan tilaajarajan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Carabeanzin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Carabeanzin aika

Kuinka vanha on Carabeanz? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 26-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Carabeanzin korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Carabeanz? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Carabeanzin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lue myös: Ash On LoL (Twitch Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Carabeanz Wiki

CarabeanzWiki/Bio
Oikea nimiCara Beanz
NimimerkkiCarabeanz
Kuuluisa AsTwitch tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä26-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Carabeanzin poikaystävä

Kuka on Carabeanzin poikaystävä? Hän on sinkku eikä ole antanut minkäänlaista näkemystä seurusteluelämästään. Hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei myöskään tunneta julkisesti.

Carabeanz-faktoja

Lue myös: Maya Higa (Twitch Star) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Carabeanzin nettoarvo

Kuinka paljon Carabeanzin nettoarvo on? Hän kääntyi muiden sosiaalisen median alustojen puoleen jatkaakseen kiistanalaista matkaansa. Hän julkaisi omalla YouTube-kanavallaan pari provosoivaa Twitch-videoansa, joiden vuoksi hänet kiellettiin yhteisöstä. Siitä huolimatta, jopa niin suuren kuuluisuuden jälkeen, Zoie ylpeilee edelleen yli miljoonalla kanavallaan ja sekin vain muutamassa kuukaudessa. Myös Instagramissa hän on ansainnut kunnollisen faniseuraajan. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 dollaria (USD).

Carabeanzin tosiasiat

  1. Carabeanzilla on Twitch-kanavallaan yli 131 000 seuraajaa.
  2. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  3. Hän nauttii ostoksista paljon.
  4. Hän rakastaa matkustamista.
  5. Hän halusi aina tulla menestyväksi mediatoimitusjohtajaksi.
  6. Hän on erittäin innokas oppimaan uusia kieliä.
  7. Hän uskoo, että ihmisten ajattelua voidaan ymmärtää vain tietämällä heidän uskonnostaan, kulttuuristaan ​​ja kielensä.

Lue myös: Jon Zherka (Twitch Streamer) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit