Lana Del Rey (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Lana Del Rey on yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä. Hän mainostettiin tähteydelle musiikkityylistään. Hänen YouTube- ja Vevo-sivunsa ovat keränneet yhteensä 4,1 miljardia katselukertaa. Hän on saanut monia palkintoja, mukaan lukien 2 Brit Awards -palkintoa, 2 MTV Europe Music Awards -palkintoa, satelliittipalkinnon ja 9 GAFFA-palkintoa. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Lana Del Reyn Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lana Del Reyn korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Lana Del Rey? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Lana Del Reyn kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-29-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Lana Del Reyn ikä

Kuinka vanha on Lana Del Rey? Hänen syntymäpäivänsä osuu 21. kesäkuuta 1985. Hän on 35-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi New Yorkissa, NY.

Lana Del Reyn perhe

Lana Del Reyn isän nimi on Robert England Grant, Jr., Grey Groupin tekstinkirjoittaja, ja äiti nimeltä Patricia Ann "Pat", tilijohtaja Gray Groupissa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on yksi nuorempi sisko, Caroline, ja yksi nuorempi veli, Charlie. Koulutuksensa mukaan hän kävi lukion, jossa hänen äitinsä opetti yhden vuoden.

Lue myös: Yungblud (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Lana Del Rey Wiki

Lana Del ReyWiki/Bio
Oikea nimiElizabeth Woolridge Grant
NimimerkkiLana Del Rey
Kuuluisa AsLaulaja, lauluntekijä
Ikä35-vuotias
Syntymäpäivä21. kesäkuuta 1985
SyntymäpaikkaNew York City, NY
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-29-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5,5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 30 miljoonaa dollaria (USD)

Lana Del Reyn poikaystävä

Kuka on Lana Del Reyn poikaystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Lisäksi hän seurusteli hetken räppäri G-Eazyn kanssa ennen kuin erosi syyskuussa 2017. Hänellä oli myös lyhyt romanttinen yhteys Axl Roseen vuonna 2012.

Lana Del Reyn nettoarvo

Mikä on Lana Del Reyn nettovarallisuus? Hänet on arvostettu sadcore-genren popularisoijaksi valtavirran yleisölle. Vuonna 2014 hän debytoi kappaleensa "West Coast" Coachella Music Festivalilla. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 30 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Doja Cat (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Lana Del Reyn ura

Lana Del Rey palasi New Yorkiin vuonna 2005 aloittaakseen musiikkiuransa. Hänen läpimurtonsa tuli hänen debyyttisinglensä ”Video Games” virusmenestys vuonna 2011. Vuonna 2019 Del Rey julkaisi singlet ”Doin' Time” ja ”Don't Call Me Angel”, joista jälkimmäinen on tehty yhteistyössä Ariana Granden ja Miley Cyrus elokuvan Charlie's Angels (2019) soundtrackille. Vuonna 2020 Del Rey julkaisi ensimmäisen runokokoelmansa, Violet Bent Backwards over the Grass, sekä siihen liittyvän puhealbumin.

Lana Del Reyn faktat

  1. Lana Del Rey on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja sillä on valtava fani seuraamassa siellä.
  2. Hänet kasvatettiin roomalaiskatoliseksi ja hän on skotlantilaista syntyperää.
  3. Hän valmistui Fordhamista filosofian kandidaatiksi vuonna 2008.
  4. Hän työskenteli asunnottomien ja huumeiden väärinkäyttäjien parissa.
  5. Vuonna 2011 Del Rey latasi YouTubeen itse tehtyjä musiikkivideoita kappaleilleen "Video Games" ja "Blue Jeans".
  6. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.

Lue myös: Queen Naija (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Poikaystävä, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found