Karim Zeroual (Näyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Karim Zeroual on tunnettu englantilainen näyttelijä, tanssija ja televisiopersoona. Hän mainostettiin tähdeksi näyteltyään Sadiqina The Sparticle Mystery -elokuvassa ja hän on esiintynyt myös elokuvissa EastEnders, Blue Peter, Top Class, DaVinci’s Demons, Saturday Mash-Up! ja Bitesize Daily. Lisäksi hän esiintyi BBC:n Strictly Come Dancing -elokuvan seitsemännessätoista sarjassa, jossa hän työskenteli walesilaisen ammattitanssijan Amy Dowdenin kanssa vuonna 2019. Viritä elämäkertaan ja tutustu näyttelijä Karim Zeroualin Wikipediaan, elämäkertaan, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, Perhe, ura ja paljon muuta faktaa hänestä!

Karim Zeroual Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Karim Zeroual on? TV-näyttelijä Karim seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja mustat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki ja treenaa päivittäin. Hän käyttää kengänkokoa 7,5 US.

Karim nolla-ikä

Kuinka vanha on Karim Zeroual? Hänen syntymäpäivänsä osuu 14. marraskuuta 1993. Tällä hetkellä hän on 27-vuotias. Hänen horoskooppi on Skorpioni. Hän syntyi Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Joe Keery (näyttelijä) Bio, Tyttöystävä, Ikä, Nettovarallisuus, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Karim ZeroualWiki/Bio
Oikea nimiKarim Zeroual
NimimerkkiKarim
Kuuluisa AsTV-näyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä14. marraskuuta 1993
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 39-28-37 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriMusta
Kengännumero7,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Karim Zeroual tyttöystävä

Kuka on Karim Zeroualin tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Karim Zeroualin perhe

Karim Zeroualin vanhemmat ovat marokkolaista perintöä, ja hänen äitinsä kasvatti hänet. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa mukaan hän on hyvin koulutettu. Hän kävi teatterikoulua Lontoossa

Karim Zeroual Net Worth

Kuinka paljon Karim Zeroualin nettovarallisuus on? Hän näytteli suositun saippuaoopperan EastEnders jaksossa 2006. Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Jack Gore (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Faktat

Karim Zeroual -ura

Karim Zeroual näytteli Sadiqia elokuvassa The Particle Mystery. Sarja pyörii vuosina 2011–2015. Hänellä on tähän mennessä ollut yli kaksi miljoonaa osumaa BBC iPlayerissä. Hän on esiintynyt myös ohjelmissa EastEnders, Blue Peter, Top Class ja Saturday Mash-Up!

Lisäksi näyttelijä Zeroual on vuodesta 2014 lähtien toiminut BBC CBBC:n juontajana. Hän on myös esittänyt Young Dancerin ja Wimbledon Liven sekä esiintynyt Lontoon West Endissä musiikkiteatteriesityksissä, kuten The Lion King ja Chitty Chitty Bang Bang. Vuonna 2019 hän aloitti uuden matka- ja urheiludokumentin kuvaamisen CBBC:lle nimeltä A Week to Beat the World.

Karim Zeroual Facts

  1. Karim Zeroual on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, ja hänellä on siellä valtava fani.
  2. Hän kilpaili BBC:n Strictly Come Dancing -sarjan seitsemännessä sarjassa yhteistyössä walesilaisen ammattitanssijan Amy Dowdenin kanssa vuonna 2019.
  3. Pari sai sarjan ensimmäisen täydellisen 40 pisteen Jivestä viikolla 11 ja sijoittui kilpailussa toiseksi.
  4. Hän on hyvin lähellä äitiään, isäänsä ja sisaruksiaan.
  5. Keltainen on hänen lempivärinsä.

Lue myös: Michael Sleggs (näyttelijä) Bio, Kuolema, Ura, Perhe, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found