Dawn Kilmeade (Brian Kilmeade vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Dawn Kilmeade on amerikkalainen kuuluisa julkkis. Hänet tunnetaan hyvin televisio- ja radiojuontaja Brian Kilmeaden vaimona. Hän nousi tähteyteen työskennellessään Foxin aamuohjelmassa Fox & Friends arkipäivisin. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Dawn Kilmeaden Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Dawn Kilmeade korkeus ja paino

Kuinka pitkä Dawn Kilmeade on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Dawn Kilmeaden kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 36 BB.

Dawn Kilmeade Age

Kuinka vanha on Dawn Kilmeade? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 40-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään.

Dawn Kilmeade aviomies

Kuka on Dawn Kilmeaden aviomies? Hän on naimisissa Brian Kilmeaden kanssa 3. joulukuuta 1993 lähtien, ja heillä on kolme lasta: Brian, Kirstyn ja Kaitlyn. Hän on Jim Kilmeaden ja Steve Kilmeaden käly.

Lue myös: Enrica Cenzatti (Andrea Bocellin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Dawn Kilmeade Wiki/Bio

Dawn KilmeadeWiki/Bio
Oikea nimiDawn Kilmeade
NimimerkkiAamunkoitto
Kuuluisa AsBrian Kilmeaden vaimo
Ikä40-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko36 BB
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetBrian, Kirstyn ja Kaitlyn
puolisoBrian Kilmeade
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Dawn Kilmeade Net Worth

Kuinka paljon Dawn Kilmeaden nettoarvo on? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Joskus hän seuraa häntä palkintotilaisuuksiin ja punaisen maton tapahtumiin. Sen lisäksi, että hän on työssäkäyvä nainen ja vaimo, hän on myös omistautunut äiti lapsilleen. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Dawn Kilmeade tosiasiat

  1. Dawn Kilmeaden aviomies Brian aloitti uransa Channel One Newsin raporttina.
  2. Hän toimi myös KHSC-TV:n ankkurina.
  3. Hän jopa keräsi kourallisen omaisuutta Fox Networthista vuodesta 1997.
  4. Hän isännöi Fox and Friends -ohjelmaa yhdessä Ainsley Earhardt Steve Doocyn kanssa ja ansaitsee 2 miljoonaa dollaria vuodessa.
  5. Dawn Kilmeade ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  6. Hän syntyi Yhdysvalloissa, tulee varakkaasta perheestä ja on hyvin koulutettu.
  7. Huolimatta siitä, että hän on yhden amerikkalaisen tv-alan suurimmista julkkiksista vaimo, hän onnistuu elämään suhteellisen eristäytynyttä elämää.

Lue myös: Janaina Mendes (Ronaldinhon vaimo) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit