Katie Goodland (Harry Kanen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Katie Goodland tunnetaan paremmin jalkapallotähti Harry Kanen vaimona. Hän on englantilainen ammattilaisjalkapalloilija, joka pelaa hyökkääjänä Valioliigan Tottenham Hotspurissa ja on Englannin maajoukkueen kapteeni. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Katie Goodlandin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Katie Goodland Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Katie Goodland on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 pitkänä tai muuten 1,76 metrin tai 176 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Katie Goodlandin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Katie Goodland Age

Kuinka vanha on Katie Goodland? Hänen syntymäpäivänsä osuu 21. tammikuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Englannissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Rouba Saadeh (Michele Morronen vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Katie Goodland Wiki

Katie GoodlandWiki/Bio
Oikea nimiKatie Goodland
NimimerkkiKatie
Kuuluisa AsJalkapallotähden vaimo,

Harry Kane

Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä21. tammikuuta 1993
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,76 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
Lapset1. Ivy Jane Kane

2. Vivienne Jane Kane

3. Brady ja Wilson

Aviomies/puolisoHarry Kane
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Katie Goodlandin aviomies

Kuka on Katie Goodlandin aviomies? Hän on naimisissa Harry Kanen kanssa, joka tunnetaan parhaiten urastaan ​​Tottenham Hotspurissa. 1. heinäkuuta 2017 Kane ilmoitti kihlautumisestaan ​​Goodlandin kanssa Twitter-tilillään ja kesäkuussa 2019, että he olivat menneet naimisiin. Molemmat ovat tunteneet lapsesta asti. Hän kertoi Esquire-lehdelle: "Kävimme koulua yhdessä, joten hän on nähnyt koko urani. Tietysti hän pitää sitä hieman hulluna. Luulen, että hän on jopa ollut lehdissä muutaman kerran viemässä koiria ulos."

Lue myös: Paula Throckmorton (Fareed Zakarian vaimo) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, aviomies, nettovarallisuus, tosiasiat

Katie Goodlandin lapset

Kane ja Goodland ilmoittivat ensimmäisen lapsensa, Ivy Jane Kanen, syntymästä 8. tammikuuta 2017. Tammikuussa 2018 Kane ilmoitti, että hän ja Kate odottavat toista lastaan. Heidän toisen tyttärensä, Vivienne Jane Kanen, syntymästä ilmoitettiin 8. elokuuta 2018. 18. heinäkuuta 2020 Kane ja Goodland ilmoittivat odottavansa kolmatta lastaan, ja kaksi päivää myöhemmin paljasti jalkapalloaiheisessa sukupuolipaljastusvideossa odottavansa. poika. Kanella ja Goodlandilla on kaksi labradorinnoutajaa, Brady ja Wilson, jotka on nimetty Tom Bradyn ja Russell Wilsonin mukaan.

Katie Goodlandin nettoarvo

Mikä on Katie Goodlandin nettovarallisuus? Yrittäjäura on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Katie Goodlandin faktat

  1. Katie Goodlandin aviomies Kane pidättäytyy alkoholista jalkapallokauden aikana, ja vuodesta 2017 lähtien hän palkkasi kokopäiväisen kokin optimoimaan ravintoaan.
  2. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  3. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  4. Punainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Kane nimitettiin Brittiläisen imperiumin ritarikunnan (MBE) jäseneksi vuoden 2019 uudenvuoden kunnianosoituksissa jalkapallon hyväksi tehdyistä palveluista.

Lue myös: Alexi Ashe (Seth Meyersin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found