Hank Siemers (Melania Trump Boyfriend) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Tyttöystävä, Faktat

Ilmeisesti Hank Siemers voi olla Melanian todellinen rakastaja. Turvallisuuspäällikkö Trump Towerissa, jossa Melania asuu mieluummin kuin Valkoisessa talossa. Hän on Melanian huhuttu poikaystävä. Huhut alkoivat kiertää vuonna 2017, että ensimmäinen nainen Melania Trumpilla oli pitkäaikainen suhde Henry "Hank" Siemersin, Tiffany'sin turvapäällikön kanssa Trump Towerissa. Kuuntele bioa ja tutustu Hank Siemersiin.

Hank Siemersin ja Melania Trumpin suhde

Vuodesta 2017 lähtien on huhuttu, että Melania Trump on suhteessa Hank Siemers -nimiseen kaveriin. Mutta ensimmäinen nainen Melania ei ole koskaan vahvistanut tätä. Lisäksi Byrne oli ensimmäinen, joka tuomitsi joukon tviittejä, jotka syyttivät Melaniaa tapauksesta. Yhdessä Byrnen twiiteissä luki: "Hei @realDonaldTrump! Me kaikki ihmettelemme, onko vaimollasi @MelaniaTrump suhde Tiffanysin turvallisuuspäällikön kanssa vai ei? Toisessa lukee: "Mutta tässä se on: Melanialla on ollut jo monta vuotta suhde Trump Towerin aulassa sijaitsevan Tiffanyn turvallisuuspäällikön kanssa." Nämä väitteet todettiin kuitenkin vääriksi, ja myös Melanian edustajat kiistivät huhut.

Kuka on Hank Siemers?

Kuka on Hank Siemers? Siemersin virallinen nimike on Tiffany & Co:n Global Retail Securityn varatoimitusjohtaja, joten hän ei ole vain se, joka vartioi suuria ovia. Ja ilmeisesti tämä oli hieman tuore ylennys, joka tapahtui pian Trumpin valinnan jälkeen. Hän on suorittanut rikosoikeuden kandidaatin tutkinnon St. John's Universitystä. Hank ei vain ylennetty varapuheenjohtajaksi, vaan hän toimi myös johtotehtävissä Barnes & Noblessa, Pergament Home Centersissä ja Caldorissa yli 27 vuotta tappioiden ehkäisyssä.

Hank Siemers Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Hank Siemers on? Hän seisoo 5 ft 7 korkeudella. Hän painaa noin 58 kg tai 128 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 43-32-38 tuumaa.

Hank Siemersin ikä

Kuinka vanha on Hank Siemers? Trey syntyi vuonna 1995 ja asuu tällä hetkellä Kingslandissa, Georgiassa. Hän on 25-vuotias. Hänen isänsä ja äitinsä nimet eivät ole tiedossa. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Gordon Farr (Hilary Farrin aviomies) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Hank SiemersWiki/Bio
Oikea nimiHank Siemers
NimimerkkiVyyhti
Kuuluisa AsHuhutaan parisuhteesta

Melania Trumpin kanssa

Ikä25-vuotias
Syntymäpäivä1995
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 58 kg (128 lbs)
Kehon mitatnoin 43-32-38 tuumaa.
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8 (USA)
TyttöystäväFrancesca
Lapset(3) Crystal ja Trey
Vaimo/puolisoEronnut
Nettovarallisuusnoin 20 000 dollaria (USD)

Hank Siemers Net Worth

Mikä on Hank Siemersin nettovarallisuus? Hank Job on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 20 000 dollaria (USD).

Lue myös: Shannon Abloh (Virgil Ablohin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Hank Siemersin tyttöystävä ja vaimo

Kuka on Hank Siemersin tyttöystävä? Hän on naimisissa oleva mies. Hän solmi solmun vuonna 1995 ja asuu tällä hetkellä Kingslandissa, Georgiassa tyttöystävänsä Francescan ja heidän nuoren tyttärensä kanssa. Lisäksi hän on siunannut kahdella lapsella, Crystalilla ja Treyllä.

Hank Siemersin faktat

  1. Wiki & Bio: Hank Siemers on naimisissa oleva mies. Hän meni naimisiin 16. marraskuuta 2010 Facebook-profiilinsa mukaan.
  2. Hank Siemersillä on kaksi lasta, Crystal ja Trey.
  3. Trey syntyi vuonna 1995 ja asuu tällä hetkellä Kingslandissa, Georgiassa tyttöystävänsä Francescan ja heidän nuoren tyttärensä kanssa.
  4. 23. elokuuta 2019 Trey toivotti isälleen hyvää syntymäpäivää Facebookissa ja kuvasi isänsä kuvakaappauksen FaceTimessa: "En tiedä mitä täällä oikein tapahtui, mutta hyvää syntymäpäivää korkeintaan. mahtava elävä mies. Rakastan sinua. "
  5. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Victoria DiGiorgio (John Gotti Aviomies) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found