Jameela Jamil (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Jameela Jamil on tunnettu brittiläinen näyttelijä, radiojuontaja, malli, kirjailija ja aktivisti. Hän mainostettiin tähteydelle popkulttuurisarjan isännöimisestä vuosina 2009–2012. Hän oli BBC Radio 1:n listaohjelman ensimmäinen naisjuontaja. Lisäksi hänet tunnetaan roolistaan ​​Tahani Al-Jamilina NBC:n fantasiakomediasarjassa The Good Place. Hänet tunnetaan myös TBS:n myöhäisillan peliohjelman juontajana The Misery Indexissä ja yhtenä tuomarina muodikkaissa tosi-kilpailuissa Legendary. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Jameela Jamilin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Jameela Jamil Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Jameela Jamil on? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit mustat silmät ja hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 33 C.

Jameela Jamil Ikä

Kuinka vanha on Jameela Jamil? Hänen syntymäpäivänsä on 25. helmikuuta 1986. Hän on 34-vuotias. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Lontoossa, Englannissa. Hänen isänsä nimi on Ali Jamil ja pakistanilainen äiti Shireen Jamil. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Mia Talerico (TV-näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettoarvo, Faktat

Jameela JamilWiki/Bio
Oikea nimiJameela Alia Jamil
NimimerkkiJameela Jamil
Kuuluisa AsNäyttelijä, radiojuontaja, malli,

Kirjoittaja ja aktivisti

Ikä34-vuotias
Syntymäpäivä25 helmikuuta 1986
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontomuslimi
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväJames Blake
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Jameela Jamil poikaystävä

Kuka on Jameela Jamilin poikaystävä? Hän on ollut suhteessa muusikko James Blaken kanssa vuodesta 2015. Lisäksi hänen aikaisempi seurusteluhistoria ei ole julkisesti tiedossa.

Lue myös: Ella Anderson (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Jameela Jamil Net Worth

Mikä on Jameela Jamilin nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen ensisijainen tulonlähde. Hän on toiminut mallina Vogue- ja InStyle-lehdissä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 200 000 miljoonaa dollaria (USD).

Jameela Jamil Ura

Jameela Jamil oli yksi viidestätoista naisesta, jotka valittiin brittiläisen Voguen "Forces for Change" syyskuun 2019 numeron kannelle. Hän on myös kriittinen muoti- ja malliteollisuuden standardeja kohtaan. Jamil kertoi NPR:n haastattelussa, että hän työskenteli opettajana, kun tuottaja löysi hänet baarista ja pyysi häntä koe-esiintyjäksi.

Jameela Jamil Faktat

  1. Jameela Jamil työskenteli valokuvaajana, muotipartioijana ja malliagenttina Premier Model Management Limitedille.
  2. Hän on kertonut kärsineensä teini-iässä anorexia nervosasta.
  3. Hänellä diagnosoitiin myös keliakia 12-vuotiaana.
  4. Sosiaalisen median avulla Jamil kutsuu usein esiin media-alan standardeja ja leimaa muita naisjulkkiksia "patriarkaatin kaksoisagentiksi".
  5. Hän oli poistanut koko Twitter-viestihistoriansa selvittääkseen, miksi hänen viestinsä poistettiin.
  6. Jamil sai "Phenom" -palkinnon 12. vuosittaisesta Shorty Awards -tapahtumasta 3. toukokuuta 2020.

Lue myös: Bailee Madison (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Etnisyys, Nettoarvo, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found