David Goggins (Juoksija) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Vaimo, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

David Goggins on tunnettu amerikkalainen ultramaratonjuoksija, ultramatkapyöräilijä, triathlonisti, motivoiva puhuja ja kirjailija. Kuusivuotiaana Goggins työskenteli perheensä kanssa isänsä luistinradalla Skatelandissa. Hänen oma-apumuistionsa Can’t Hurt Me julkaistiin vuonna 2018. Hän on eläkkeellä oleva Yhdysvaltain laivaston SEAL-puolueen entinen Yhdysvaltain ilmavoimien taktisen ilmajohtoryhmän jäsen, joka palveli Irakin sodassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää David Gogginsin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, lapsista, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

David Gogginsin pituus ja paino

Kuinka pitkä on David Goggins? Hän seisoo 6 jalkaa 2 tuuman korkeudella tai muuten 1,92 metrin tai 192 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 75 kg tai 135 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 10 US.

David Gogginsin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on David Goggins? Goggins syntyi 17. helmikuuta 1975 Trunnis ja Jackie Gogginsille. Hän on 45-vuotias. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Vuonna 1981 Goggins asui Williamsvillessä, New Yorkissa vanhempiensa ja veljensä Trunnis Jr:n kanssa. Koulutukseltaan hän valmistui Army Ranger Schoolista arvosanalla "Top Honor Man" vuonna 2004.

David Gogginsin vaimo

Kuka on David Gogginsin vaimo? Hän on kihloissa Jennifer Kishin kanssa, julkaisi Instagramiin 22. syyskuuta kuvan kihlatun jaloista, jotka ovat ehdottomasti sisältövaroituksen arvoisia.

Lue myös: Denis Gurianov (Jääkiekon laitahyökkääjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Faktat

David GogginsWiki/Bio
Oikea nimiDavid Goggins
NimimerkkiDavid
Kuuluisa AsUltramaratonjuoksija, ultra

matkapyöräilijä, triathlonisti,

motivoiva puhuja ja kirjailija

Ikä45-vuotias
Syntymäpäivä17. helmikuuta 1975
SyntymäpaikkaBuffalo, New York, Yhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,92 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 75 kg (135 lbs)
Kehon mitatnoin 44-32-38 tuumaa
Hauislihaksen koko24 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero10 (USA)
LapsetNA
Vaimo/puolisoJennifer Kish
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

David Gogginsin nettoarvo

Mikä on David Gogginsin nettovarallisuus? Hän varmisti toisen sijan Ultraman 2006 maailmanmestaruuskilpailuissa. Hän julkaisi kirjoja Can’t Hurt Me: Master Your Mind and Defy the Odds. David Gogginsin nettovarallisuuden arvioidaan olevan 3 miljoonaa dollaria.

Lue myös: Tristan Thompson (koripalloilija) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Vaimo, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

David Gogginsin ura

David Goggins haki alun perin liittymistä Yhdysvaltain ilmavoimien pararescueen. Tämän jälkeen hän siirtyi palvelemaan Yhdysvaltain ilmavoimien taktisen ilmavalvontapuolueen jäsenenä. Vuonna 2004 Goggins valmistui Army Ranger Schoolista arvosanalla "Top Honor Man".

David Gogginsin tosiasiat

  1. David Gogginsilla oli diagnosoitu sirppisoluominaisuus, ja häntä kehotettiin pysymään kotona viikon ajan.
  2. Hänen oma-apumuistionsa Can’t Hurt Me julkaistiin vuonna 2018.
  3. Vuonna 2012 David otti haasteen voittaa maailmanennätys eniten 24 tunnissa tehdyissä vedoissa.
  4. David käytti tätä tapahtumaa edeltäneiden harjoittelukuukausien aikana täysin erilaista tankoa.
  5. Vaikka Goggins ei lyönyt ennätystä, hän onnistui keräämään yli 20 000 dollaria valitsemaansa hyväntekeväisyysjärjestöön.

Lue myös: Iman Shumpert (koripalloilija) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, tytär, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found