Jungkook (BTS) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Jungkook on tunnettu eteläkorealainen laulaja ja lauluntekijä. Hän on eteläkorealaisen hiphop-poikabändin BTS nuorin jäsen ja laulaja. Heistä tuli ensimmäinen Kpop-yhtye, joka voitti Billboard-palkinnon vuonna 2017. Lisäksi hän debytoi BTS:n jäsenenä julkaisi singlen 2 Cool 4 Skool vuonna 2013. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen alaisuudessaan. Instaram tili. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Jungkookin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Jungkook Pituus & Paino

Kuinka pitkä Jungkook on? Komea Korena-laulaja Jungkook seisoo 5 jalkaa 7 tuuman korkeudella tai muuten 1,79 metrin tai 179 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 129 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kenkäkokoa 7 US. Lisäksi hänellä on myös hehkuva iho.

Jungkook Bio, Age & Family

Kuinka vanha Jungkook on? Hänen syntymäpäivänsä osuu 1. syyskuuta 1997. Hän on 23-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Busanissa Etelä-Koreassa. Hänellä on Korean kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen perheeseensä kuuluvat hänen vanhempansa ja isoveli. Hänen veljensä nimi on Jung Hyun. Koulutuksensa mukaan hän osallistui Baekyangin ala- ja yläkouluun Busanissa.

Lue myös: RM (BTS) elämäkerta, ikä, tosiasiat, pituus, tyttöystävä

JungkookWiki/Bio
Oikea nimiJeon Jung-kook
NimimerkkiJungkook
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä23 vuotta vanha
Syntymäpäivä1. syyskuuta 1997
SyntymäpaikkaBusan, Etelä-Korea
SyntymämerkkiNeitsyt
KansallisuusKorealainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 7 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (129 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero7 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Jungkookin tyttöystävä

Kuka on Jungkookin tyttöystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Jungkookin nettoarvo

Mikä on Jungkookin nettovarallisuus? BTS:n alla hän on laulanut kaksi soolokappaletta; ensimmäinen popkappale ”Begin” vuoden 2016 albumilta Wings. Jungkook on hyvitetty päätuottajaksi kahdessa BTS:n kappaleessa: "Love is Not Over" ja "Magic Shop". Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: V (BTS) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Jungkookin ura

Jungkook liittyi yhtyeen kuuden muun jäsenen joukkoon debytoimaan kesäkuussa 2013 ensimmäisellä nimikappaleella ”No More Dream”. Hän ja Bangtan Boys valittiin vuoden uudeksi artistiksi 2013 MelOn Music Awardsissa, 2013 Golden Disk Awardsissa, 2014 Seoul Music Awardsissa ja 2014 Gaon Chart K-Pop Awardsissa. Hän on mukana BTS:ssä Kim Namjoonin, Kim Taehyungin, J-Hopen, Park Jiminin, Min Yoongin ja Jinin kanssa.

Jungkook Faktat

  1. Jungkook osallistui "One Dream, One Korea" -kampanjaan.
  2. Hänet näytettiin Flower Crew'n pilottijaksossa.
  3. Hän esiintyi myös Celebrity Bromancessa.
  4. Jungkook valittiin vuoden 2019 kolmanneksi rakastetuimmaksi julkkikseksi Etelä-Koreassa.
  5. Jungkook sijoittui Hi China -lehden ensimmäiseksi 10 viikkoa peräkkäin Kiinan rakastetuimpien julkkisten listalla vuonna 2018.

Lue myös: Jin (BTS) elämäkerta, ikä, pituus, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found