Tri Nicole Saphier (radiologi) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Nicole Saphier on tunnettu amerikkalainen radiologi, joka sijaitsee Yhdysvalloissa. Hän on myös rintojen kuvantamisen johtaja Memorial Sloan Kettering (MSK) Monmouthissa, New Jerseyssä. Hän on tunnettu viehätysvoimastaan ​​ja ystävällisestä luonteestaan. Hän on myös tarjonnut lääketieteellistä asiantuntemustaan ​​Fox Newsin, Fox Businessin ja MSNBC:n avustajana. Tämän lisäksi hän on myös kirjailija. Hän kirjoitti kansallisen myydyimmän kirjan Make America Healthy Again: How Bad Behaviour and Big Government Caused a trillion Dollar Crisis. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Sophie Muddin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Tohtori Nicole Saphier Pituus ja paino

Kuinka pitkä on tohtori Nicole Saphier? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-29-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Tohtori Nicole Saphier Age

Kuinka vanha on tohtori Nicole Saphier? Hänen syntymäpäivänsä osuu 26. tammikuuta 1982. Hän on 38-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Tohtori Nicole Saphierin perhe

Tohtori Nicole Saphierin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Samoin hänen isänsä oli asianajaja ja hänen äitinsä laillistettu neuvonantaja, joka työskenteli hyväksikäytön ja mielenterveyden sairauksien uhreiksi joutuneiden lasten kanssa. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on veli nimeltä Nicolas. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Taylor Lorenz (Journalisti) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Perhe, Faktat

Tohtori Nicole Saphier Wiki

Tohtori Nicole SaphierWiki/Bio
Oikea nimiTohtori Nicole Saphier
NimimerkkiNicole
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä38-vuotias
Syntymäpäivä26. tammikuuta 1982
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-29-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
Lapset2
Aviomies/puolisoTohtori Paul Saphier
Nettovarallisuusnoin 1,2 miljoonaa dollaria (USD)

Tohtori Nicole Saphier Aviomies

Kuka on tohtori Nicole Saphierin aviomies? Hän on naimisissa tohtori Paul Saphierin, endovaskulaarisen neurokirurgin, kanssa, jonka hän tapasi lääketieteellisessä koulussa. heillä on kaksi yhteistä poikaa. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Lue myös: Diletta Leotta (Journalisti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Tohtori Nicole Saphier Net Worth

Mikä on tohtori Nicole Saphierin nettovarallisuus? International Association of Top Professionals valitsi hänet Vuoden parhaaksi radiologiksi vuonna 2019. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 1,2 miljoonaa dollaria (USD).

Tohtori Nicole Saphier Faktat

  1. Dr. Saphier on American Board of Radiologyn diplomaatti.
  2. Hän on Centers for Disease Control and Prevention (CDC) nuorten naisten rintasyövän neuvoa-antavan komitean jäsen.
  3. Tällä hetkellä hän asuu New Jerseyssä.
  4. Hän istuu Radiological Society of New Jerseyn ja Morris Township Board of Healthin toimeenpano- ja lainsäädäntökomiteoissa.
  5. Hän on myös osa New Jerseyn terveysministeriön ja sairauksien valvonta- ja ehkäisykeskusten neuvoa-antavaa komiteaa.

Lue myös: Brittney Shipp (Journalisti) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found