Elly McConnell (Mitch McConnellin tytär) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Elly McConnell on julkkislapsi ja tunnetaan parhaiten Mitch McConnellin tyttärenä. Hän on amerikkalainen poliitikko, joka toimii tällä hetkellä Kentuckyn Yhdysvaltain vanhempi senaattorina ja senaatin enemmistön johtajana, ja Ellyn äidinnimi on Sherill Redmon. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Elly Mcconnellin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Elly Mcconnell Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Elly Mcconnell on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Elly Mcconnell Ikä

Kuinka vanha on Elly Mcconnell? Hän syntyi vuonna 1972 Kentuckyssa, Yhdysvalloissa. Hän on 48-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hänen isänsä nimi on Addison Mitchell McConnell Jr., joka on amerikkalainen poliitikko, joka toimii tällä hetkellä Kentuckyn vanhempina senaattorina ja senaatin enemmistön johtajana. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Sophie Shalhoub (Tony Shalhoubin tytär) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Elly Mcconnell Wiki

Elly McconnellWiki/Bio
Oikea nimiElly Mcconnell
NimimerkkiElly
Kuuluisa AsMitch McConnellin tytär
Ikä48-vuotias
Syntymäpäivä1972
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
Aviomies/puolisoEi tunnettu
Nettovarallisuusnoin 12 miljoonaa dollaria (USD)

Elly Mcconnell aviomies

Kuka on Elly Mcconnellin aviomies? Hänen nykyinen parisuhteensa ei ole tiedossa. Hän on todennäköisesti naimisissa. Hän kuuluu myös rikkaasta perhetaustasta.

Lue myös: Nicky Trebek (Alex Trebekin tytär) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Elly Mcconnell Net Worth

Kuinka paljon Elly Mcconnellin nettovarallisuus on? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Hänen isänsä nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 12 miljoonaa dollaria (USD).

Elly Mcconnellin tosiasiat

  1. Elly Mcconnellin isä McConnell on eteläinen baptisti, joka kastettiin 8-vuotiaana.
  2. Hän oli naimisissa ensimmäisen vaimonsa Sherrill Redmonin kanssa vuosina 1968–1980, ja hänellä oli kolme lasta.
  3. Heidän eronsa jälkeen hänestä tuli feministinen tutkija Smith Collegessa ja Sophia Smith Collectionin johtaja.
  4. Hänen toinen vaimonsa, jonka kanssa hän avioitui vuonna 1993, on Elaine Chao, presidentti George W. Bushin aikainen työministeri ja presidentti Donald Trumpin liikenneministeri.
  5. Vuonna 1997 hän perusti James Madison Center for Free Speech -järjestön, Washingtonissa, D.C.:ssä toimivan oikeuspuolustusjärjestön.

Lue myös: Hunter Biden (Joe Biden Son) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found