Adam F Goldberg (tuottaja) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Lapset, Perhe, Faktat

Adam F. Goldberg on tunnettu amerikkalainen televisio- ja elokuvatuottaja ja kirjailija. Hän mainostettiin tähdeksi televisiosarjojen Breaking In, Imaginary Mary, Schooled ja The Goldbergs luojana ja showrunnerina, joista viimeinen on elämäkerta hänen omasta lapsuudestaan. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Adam F Goldbergin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, lapsista, nettovarallisuudesta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Adam F Goldberg Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Adam F Goldberg? Hän seisoo 6 jalkaa 2 tuuman korkeudella tai muuten 1,80 metrin tai 180 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 75 kg tai 165 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Adam F Goldbergin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Adam F Goldberg? Hän syntyi juutalaiseen perheeseen 2. huhtikuuta 1976 Philadelphiassa, Pennsylvaniassa ja asui läheisessä Jenkintownissa. Hän on tällä hetkellä 44-vuotias. Hänen äitinsä nimi on Beverly ja isä nimeltään edesmennyt Murray Goldberg. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on nuorin kolmesta pojasta veljien Barryn ja Ericin kanssa. Koulutukseltaan hän valmistui William Penn Charter Schoolista vuonna 1994 ja New Yorkin yliopistosta vuonna 1998 suoritettuaan kaksinkertaisen pääaineena elokuvan ja dramaattisen kirjoittamisen.

Lue myös: Jordan Schlansky (tuottaja) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettovarallisuus, tosiasiat

Adam F GoldbergWiki/Bio
Oikea nimiAdam Frederick Goldberg
NimimerkkiAdam F Goldberg
Kuuluisa AsElokuvatuottaja, televisio

tuottaja, kirjoittaja

Ikä44-vuotias
Syntymäpäivä2. huhtikuuta 1976
SyntymäpaikkaPhiladelphia, Pennsylvania,

MEILLE.

SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,80 m (6 jalkaa 2 tuumaa)
Painonoin 75 kg (165 lbs)
Kehon mitatNA
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero8 (USA)
Lapset2
Vaimo/puolisoSarah Goldberg
Nettovarallisuusnoin 10 miljoonaa dollaria (USD)

Adam F Goldbergin vaimo ja lapset

Kuka on Adam F Goldbergin vaimo? Hän oli naimisissa kanadalaisen näyttelijän Sarah Goldbergin kanssa. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Sally Reedinä HBO:n pimeässä komediasarjassa Barry. Lisäksi pariskunnalle on siunattu kaksi lasta. Lisäksi hänen aikaisempaa seurusteluhistoriaansa ei tiedetä.

Adam F Goldbergin nettoarvo

Mikä on Adam F Goldbergin nettovarallisuus? Hänen arvioitu nettovarallisuutensa on noin 10 miljoonaa dollaria. Goldberg teki yhteistyötä Adam Sandlerin tuotantoyhtiön Happy Madisonin kanssa. Goldbergin ensimmäinen komediankirjoitustyö alkoi vuonna 2003 tilannesarjassa Still Standing.

Lue myös: Elisa Gayle Ritter (tuottaja) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Adam F Goldbergin ura

Adam F Goldberg oli kirjoittanut yli 50 näytelmää, joita esitettiin ympäri maata, mukaan lukien Sundance Playwrights Lab, vuoteen 1995 mennessä. Hän oli American Theatre Critics Associationin finalisti vuonna 1997. Hänen draamansa Purple Heart tuotti Institute for Arts and Education Annenberg-teatterissa ja voitti myös ensimmäisen paikan The Very Special Arts Playwriting Award -palkinnossa.

Adam F Goldbergin tosiasiat

  1. Adam F Goldber oli myös mukana luomassa Imaginary Mary- ja The Goldbergsin spinoff-sarjaa Schooled for ABC:lle.
  2. Hän tuotti ensimmäisen näytelmänsä, Dr. Pickup, vuonna 1992 15-vuotiaana ja voitti Philadelphia Young Playwrights Festivalin.
  3. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän on hyvin lähellä vaimoaan.

Lue myös: Mouzam Makkar (tuottaja) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found