Lizzy McGroder (näyttelijä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, mitat, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Lizzy McGroder on näyttelijä ja ohjaaja. Hän mainostettiin tähteydeksi elokuvissa Middle School Talent Show (2018), Destiny’s False Turn (2015) ja #ToothFairies (2017). Hänet tunnetaan myös paremmin Jack Quaidin tyttöystävänä. Hän on amerikkalainen näyttelijä. Näyttelijöiden Dennis Quaidin ja Meg Ryanin poikana hän teki näyttelijädebyyttinsä pienellä roolilla dystooppisessa elokuvassa Nälkäpelit (2012). Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava fani, jota seuraa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Lizzy McGroderin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Lizzy McGroder Pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Lizzy McGroder? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Mikä on Lizzy McGroderin kehon mitta? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Lizzy McGroderin ikä

Kuinka vanha on Lizzy McGroder? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Hän on todennäköisesti 30-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Leo. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Gwyneth Paltrow (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Etnisyys, Perhe, Faktat

Lizzy McGroder Wiki

Lizzy McGroderWiki/Bio
Oikea nimiLizzy McGroder
NimimerkkiLizzy
Kuuluisa AsNäyttelijä, sosiaalisen median tähti
Ikä30 vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiLeo
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväJack Quaid
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Lizzy McGroderin poikaystävä

Kuka on Lizzy McGroderin poikaystävä? Hän on ollut suhteessa Jack Quaidiin vuodesta 2016. Hän on amerikkalainen näyttelijä. Hän näyttelee pääroolia valppaana Hughie Campbellina Prime Video -supersankarisarjassa The Boys. Hänen on määrä näytellä Scream-franchise-sarjan tulevassa viidennessä osassa, joka on määrä julkaista vuonna 2022.

Lizzy McGroderin nettoarvo

Mikä on Lizzy McGroderin nettovarallisuus? Näytteleminen on hänen pääasiallinen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2 miljoonaa dollaria (USD).

Lue myös: Morgan Cryer (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Lizzy McGroderin ura

Lizzy McGroderin merkittävät roolit ovat elokuvissa, kuten Talent Show (2018), Destiny’s False Turn (2015) ja #ToothFairies (2017). Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä.

Lizzy McGroderin faktat

  1. Lizzy McGroderin poikaystävä Jack Quaid, syntynyt 24. huhtikuuta 1992 Los Angelesissa, Kaliforniassa.
  2. Hän osallistui NYU:n Tisch School of the Arts -kouluun kolme vuotta.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  4. Lizzy McGroder on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  5. Hänellä on Instagram-tilillään 12,1 K+ seuraajaa.

Lue myös: Monica Ruiz (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Ura, Nettoarvo, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found