Alexandria Ocasio-Cortez Wiki, Bio, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ikä, Poikaystävä, Perhe, Ura, Faktat

Alexandria Ocasio-Cortez on yhdysvaltalainen poliitikko ja aktivisti. Hän nousi tunnetuksi siitä, kuka tuli Yhdysvaltain edustajaksi New Yorkin 14. kongressipiirissä vuonna 2019. Hän on myös demokraattisen puolueen jäsen. Hänen mottonsa on "Omista voimasi". Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, joka seuraa hänen sosiaalisen median alustoillaan. Viritä elämäkerta ja tiedä lisää Alexandria Ocasio-Cortezin iästä, pituudesta, painosta, nettovarallisuudesta, urasta, perheestä, puolisosta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Alexandria Ocasio-Cortez Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Alexandria Ocasio-Cortez on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 65 kg tai 143 paunaa. Hän on fitnessfriikki. Hänen figuuritilastot ovat 34-28-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 C. Hänellä on tummanruskeat silmät ja hiukset.

Alexandria Ocasio-CortezWiki/Bio
Oikea nimiAlexandria Ocasio-Cortez
NimimerkkiOcasio-Cortez
Kuuluisa AsPoliitikko
Ikä30 vuotias
Syntymäpäivä13. lokakuuta 1989
SyntymäpaikkaNew York City, NY
SyntymämerkkiVaaka
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
KorkeusNoin 5 jalkaa 6 tuumaa
PainoNoin 65 kg (143 lbs)
KuvatilastotNoin 34-28-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriTumman ruskea
Kengännumero7 (USA)
PoikaystäväRiley Roberts
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 1 miljoona dollaria (USD)

Alexandria Ocasio-Cortezin nettoarvo

Kuinka paljon Alexandria Ocasio-Cortezin nettovarallisuus on? Hän on yksi ensimmäisistä Amerikan demokraattisen sosialistin naisjäsenistä, jotka on valittu palvelemaan kongressissa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin miljoona dollaria (USD).

Alexandria Ocasio-Cortezin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Alexandria Ocasio-Cortez? Hänen syntymäpäivänsä on 13. lokakuuta 1989. Hän syntyi New York Cityssä, NY. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän syntyi keskiluokan perheeseen Blanca Ocasio-Cortezille ja Sergio Ocasiolle. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän osallistui Yorktown High Schooliin, valmistuen vuonna 2007. Valmistuttuaan lukiosta Ocasio-Cortez ilmoittautui Bostonin yliopistoon.

Alexandria Ocasio-Cortezin poikaystävä

Kuka on Alexandria Ocasio-Cortezin poikaystävä? Hän on suhteessa verkkokehittäjäpoikaystävään Riley Robertsiin. Hän on hillitty. Hänen poikaystävänsä pitää matalaa elämänprofiilia. Lisäksi hänen aikaisempi treffihistoriansa ei ole julkisesti tiedossa.

Lue myös: Phil Scott (poliitikko) Palkka, Nettovarallisuus, Bio, Wiki, Ikä, Vaimo, Lapset, Ura, Pituus, Paino, Faktat

Faktoja Alexandria Ocasio-Cortezista

  • Hän työskenteli harjoittelijana Yhdysvaltain maahanmuuttovirastossa entisen senaattorin Ted Kennedyn johdolla.
  • Hän on LGBTQ-oikeuksien ja LGBTQ-tasa-arvon kannattaja.
  • Hän ilmoitti Courage to Change -nimisen PAC:n perustamisesta tammikuussa 2020.
  • Hän kritisoi presidentti Trumpin hallintoa jännitteiden kärjistymisestä Iranin kanssa.
  • Hänellä on valtava fani, jota seuraa sosiaalisen median alustoillaan.
  • Vapaa-ajallaan hän katselee mielellään TV-sarjoja Netflixistä ja lukee fiktiivisiä romaaneja.
  • Ocasio-Cortez oli yksi vuoden 2018 Michael Mooren dokumenttielokuvan Fahrenheit 11/9 aiheista.
  • Yksi hänen suosikkilainauksistaan ​​on tohtori Martin Luther King Jr:ltä: ”Jokainen voi olla suuri… koska kuka tahansa voi palvella. Sinulla ei tarvitse olla korkeakoulututkintoa palvellaksesi. Sinun ei tarvitse antaa aihettasi ja verbiäsi suostua palvelemaan. Tarvitset vain sydämen, joka on täynnä armoa. Rakkauden synnyttämä sielu."
  • Hän uskoo: "Joten vie tilaa. Puhu. Pidä ovi auki ja ota muut mukaasi. Hyväksy, että sinua kritisoidaan kaikesta huolimatta – se on muutoksen ja innovaation puolesta taistelemisen hinta. Pidän rakentavaa kritiikkiä parannussuunnitelmana ja egon lääkkeenä. Lopulta ihmiset, jotka joutuvat alas, pysyvät keskittyneinä vastoinkäymisissä ja tekevät kiittämätöntä muutostyötä, ovat niitä, jotka muuttavat yhteiskuntaa. Me kaikki voimme olla osa sitä, jos niin haluamme. Voimme kaikki koputtaa oveen, rekisteröidä serkkumme äänestämään tai perehtyä asiaan, josta olemme kiinnostuneita. Me kaikki pystymme heräämään ja sitoutumaan. Ja sen ansiosta voimme kaikki olla mahtavia.

Lue myös: Greg Abbott (Texasin kuvernööri) Palkka, Nettovarallisuus, Bio, Wiki, Ikä, Vaimo, Lapset, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found