Suzanne Ocasek (Ric Ocasekin entinen vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Vuonna 1951 syntynyt Suzanne Ocasek tunnetaan paremmin Carsin lauluntekijän, rytmikitaristin ja laulajan Ric Ocasekin ex-vaimona.

Lisäksi Ocasek oli naimisissa kolme kertaa. Hänen ensimmäinen vaimonsa Constance erosi hänestä Ohiossa vuonna 1971. Samana vuonna hän meni naimisiin Suzanne Otcasekin kanssa, joka käyttää Ocasekin nimen alkuperäistä kirjoitusasua. He olivat naimisissa 17 vuotta. Carsin kappaleen "Drive" musiikkivideon kuvauksissa vuonna 1984 Ocasek tapasi 18-vuotiaan tšekkiläissyntyisen supermallin Paulina Porizkovan ollessaan vielä naimisissa Suzannen kanssa. Ocasek ja Suzanne erosivat vuonna 1988. Hän ja Porizkova menivät naimisiin 23. elokuuta 1989 Saint-Barthélemyn saarella. Toukokuussa 2018 Porizkova ilmoitti eronneensa Ocasekin kanssa vuotta aiemmin. Ocasekilla oli kuusi poikaa, kaksi jokaisesta kolmesta avioliitostaan.

Hän ja Carsin perustaja Benjamin Orr olivat läheisiä ystäviä, jotka vieraantuivat yhtyeen hajottua. Heidän ystävyytensä muistettiin kappaleessa "Silver", jonka Ocasek kirjoitti omistautuneeksi Orrille hänen kuoltuaan vuonna 2000.

Suzanne Ocasekin ikä

Hän on tällä hetkellä 69-vuotias kuten vuonna 2020. Suzanne Ocasek syntyi vuonna 1951 Massachusettsissa, Yhdysvalloissa.

Suzanne Ocasekin perhe

Ric Ocasekin vaimo ei koskaan oikeastaan ​​avautunut henkilökohtaisesta elämästään, vanhemmistaan, sisaruksistaan ​​​​ja varhaisesta elämästään julkisuudessa huolimatta siitä, että hän pysyi julkkiskumppanina. Koulutukseltaan hän suoritti koulukoulutuksensa paikallisesta lukiosta. Myöhemmin hän valmistui Simmons Collegesta ja sai englanninkielisen kirjallisuuden kandidaatin tutkinnon.

Suzanne Ocasekin aviomies

Suzanne oli romanttisessa suhteessa silloisen poikaystävänsä Ricin kanssa 70-luvun lopulla. Pariskunta tapasi toisensa ensimmäisen kerran ammattitapahtumassa. Myöhemmin Suzanne Ocasek meni naimisiin miehensä "Richard Theodore Otcasekin" kanssa vuonna 1971. Heidän hääseremoniansa oli ylenpalttinen tapaus, joka pidettiin New Yorkissa.

Suzanne Ocasek lapset

Entisellä parilla oli myös kaksi yhteistä lasta. Entisen pariskunnan vanhin poika nimeltä Eron Otcasek syntyi vuonna 1973. Myöhemmin Ric ja Suzanne siunasivat toisella lapsella, pojalla "Derek Otcasek", joka syntyi vuonna 1981. Heidän 17 vuoden avioliiton jälkeen Richard aloitti avioliiton ulkopuolisen avioliiton. suhde tyttöystävänsä "Paulina Porizkova" (malli, näyttelijä ja kirjailija) kanssa. Vuonna 1988 he peruivat avioliiton ja erosivat. Hän ja Porizkova menivät naimisiin 23. elokuuta 1989 Saint-Barthélemyn saarella. Toukokuussa 2018 Porizkova ilmoitti eronneensa Ocasekin kanssa vuotta aiemmin.

Suzanne Ocasekin ura

Tällä hetkellä Suzanne Ocasek on liikenainen ja yrittäjä, joka harjoittaa kaupallista tai liiketoiminnallista toimintaa tulojen hankkimiseksi. Hän toimii usein yrityksen, yrityksen tai organisaation omistajana, perustajana tai johtajana. Hän päättää harjoittaa omaa yritystään sen sijaan, että hän työskentelee muiden työntekijöinä. Hänen itsevarma ja kunnianhimonsa tutkia erilaisia ​​kannattavia teitä eri aloilla. Lisäksi liikenaisena oleminen on erittäin haastavaa työtä, mutta se voi myös olla äärettömän palkitsevaa.

Suzanne Ocasekin nettoarvo

Mikä on Suzanne Ocasekin arvo? Hänen nettovarallisuutensa on noin 900 000 Yhdysvaltain dollaria. Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuumaa korkealla.

Suzanne Ocasek Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiSuzanne Ocasek
NimimerkkiSuzanne
Ikä69 vuotta vanha
Syntymäaika (DOB),

Syntymäpäivä

1951
AmmattiJohdon assistentti
KuuluisaRic Ocasekin entinen vaimo
SyntymäpaikkaMassachusetts, USA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen syntyperä
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
ZodiacKalat
Nykyinen asuinpaikkaNew York City, New York, Yhdysvallat
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJalat & tuumat: 5'6"

Senttimetrit: 168 cm

Mittarit: 1,68 m

PainoPaino: 60 kg

Paunaa: 132 lbs

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-28-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 B
Silmien väriSininen
Hiusten väriRuskea
Kengännumero6 (USA)
Rikkaus
NettovarallisuusNoin 900 000 Yhdysvaltain dollaria
Sponsorin tulot35 000 dollaria - 40 000 dollaria
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Henkilökohtainen elämä
SiviilisäätyEronnut
Poikaystävä/treffitYksittäinen
Edellinen treffit?Ric Ocasek
Aviomies / puolisoRic Ocasek (entinen aviomies)
LapsetDerek Otcasek, Eron Otcasek
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
YliopistoSimmons College
KouluPaikallinen lukio
Suosikki
LempinäyttelijäBrett Gray
SuosikkinäyttelijäAlia Shawkat
LempiväriVioletti
SuosikkikeittiöKiinalainen
Lemmikkieläinten rakastaja? Joo
Suosikki lomakohdeKreikka
HarrastuksetMatkustaminen, voimistelija
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinInstagram, Facebook, Twitter (ei-aktiivinen)

Suzanne Ocasekin tosiasiat

 • Bio & Wiki: Lisäksi hänen entinen aviomiehensä Ric Ocasek oli ollut legendaarinen muusikko ja loistava musiikin tuottaja.
 • Hän syntyi paikassa nimeltä Baltimore ja se löytyy Marylandista Amerikan yhdysvalloista.
 • Hän on valkoista etnistä ja hän on amerikkalainen.
 • Hän on pitkä mies ja hänellä on suuri korkeus yli 6 jalkaa ja 4 tuumaa ja se on yli 1,93 metriä.
 • Vaikka hän on menestynyt ja suosittu, hän on silti kerätty henkilö ja tämä todistaa, että hän on supertähti.
 • Kun hän vielä kasvoi, hänellä oli reipas ulkonäkö, eikä hän kuviensa perusteella ole menettänyt viehätysvoimaansa tähän mennessä.
 • On hyvä kuulla hänet, ja hänen konserttinsa on yleensä täynnä.
 • Hän voi muuttaa kuolleet tunteet elämän tunteiksi.
 • Vaikka hän on ikääntynyt, hän jatkaa terveytensä ylläpitämistä.
 • Suzanne Ocasek on Ric Ocasekin vaimo ja he menivät naimisiin vuonna 1972, vaikka he olivat onnellisia voidessaan elää vaimona ja aviomiehenä.
 • Jonkin ajan kuluttua heillä oli ongelmia suhteessaan ja heidän oli pyydettävä avioeroa.

Lue myös: Catherine Halliday (Lewis Capaldin tyttöystävä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, poikaystävä, nettovarallisuus, vanhemmat, tosiasiat

Lue myös: Amberley Snyder Wiki, Bio, Ikä, Poikaystävä, Treffit, Aviomies, Pituus, Vanhemmat, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found