Ella Newton (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Ella Newton on australialainen näyttelijä ja malli. Hän nousi tunnetuksi rooleistaan ​​mysteeri-tv-sarjassa "Harrow". Hän esittää myös "Fern Harrow" -sarjan pääroolin. Tämän lisäksi hän on esiintynyt myös elokuvissa ja ohjelmissa, kuten "SeaChange" ja "Neighbours". Hän on myös erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa ja Twitterissä. Viritä elämäkertaan ja tutustu Ella Newtonin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Ella Newton Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Ella Newton on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,62 metrin tai 162 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 52 kg tai 112 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-25-37 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Ella Newtonin aika

Kuinka vanha on Ella Newton? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä julkisuudessa. Hän on todennäköisesti 30-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hän on ylioppilas.

Lue myös: Diana Silvers (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Ella Newton Wiki

Ella NewtonWiki/Bio
Oikea nimiElla Newton
NimimerkkiElla
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä30 vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 1,62 m (5 jalkaa 3 tuumaa)
Painonoin 52 kg (112 lbs)
Kehon mitatnoin 34-25-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 900 000 dollaria (USD)

Ella Newtonin poikaystävä

Kuka on Ella Newtonin poikaystävä? Hänen parisuhteensa on kihloissa, mutta poikaystävänsä tai sulhasensa nimeä hän ei paljasta. Itse asiassa hän ei ole puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Lue myös: Chyler Leigh (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Lapset, Perhe, Ura, Faktat

Ella Newtonin nettoarvo

Kuinka paljon Ella Newtonin nettovarallisuus on? Hän sai läpimurtoroolinsa ABC-dekkaradraamaohjelmassa Harrow vuonna 2018. Ohjelman upouusi kausi saa ensi-iltansa ABC:llä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 900 000 dollaria (USD).

Ella Newtonin faktat

  1. Ella Newtonilla on rohkea ja lumoava persoonallisuus,
  2. Hän on enemmän kissaihminen.
  3. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  4. Hänellä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.
  6. Hän esiintyi "Harrow" on australialainen televisio-draamasarja, jossa Ioan Gruffudd näyttelee tohtori Daniel Harrowa.
  7. Ensimmäinen sarja sai ensi-iltansa ABC:llä 9. maaliskuuta 2018, ja se koostui 10 jaksosta. Toukokuussa 2018 ABC uudisti ohjelman toiselle sarjalle, joka sai ensi-iltansa 12.5.2019.
  8. Lokakuussa 2019 ABC uudisti ohjelman kolmannelle sarjalle, jonka on määrä alkaa 7.2.2021.

Lue myös: Bella Thorne (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found