Cher (laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Perhe, Ura, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Cher on amerikkalainen laulaja, näyttelijä ja televisiopersoona. Hänet tunnetaan myös nimellä "Popin jumalatar". Hänen oikea nimensä on Cherilyn Sarkisian. Itse asiassa hänen on kuvattu ilmentävän naisten autonomiaa miesvaltaisella alalla. Hänen erikoisalaansa on erottuva contralto-lauluääni ja siitä, että hän on työskennellyt useilla viihteen aloilla sekä omaksunut erilaisia ​​tyylejä ja esiintymisiä kuuden vuosikymmenen uransa aikana. Saat lisätietoja Cherin pituudesta, painosta, iästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä.

Cher Age, elämä ja perhe

Kuinka vanha Cher on? Hän syntyi 20. toukokuuta 1946 El Centrossa, Kaliforniassa. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen isänsä nimi on John Sarkisian, oli armenialais-amerikkalainen. Hänen isänsä oli kuorma-auton kuljettaja, jolla oli huume- ja uhkapeliongelmia. Lisäksi hänen äitinsä nimi on Georgia Holt. Hän oli satunnainen malli ja näyttelijä, joka väitti olevansa irlantilaisia, englantilaisia, saksalaisia ​​ja tšerokilaisia. Hänellä on myös sisaruksia.

Cherin pituus ja paino

Kuinka pitkä Cher on? Hän seisoo 1,74 metrin korkeudessa tai muuten 5 jalkaa 7 korkeana. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat hiukset ja ruskeat silmät. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 B. Hänen syntymäpäivänsä on 20. toukokuuta 1946.

Cherin aviomies ja lapset

Kuka on aviomiehen Cherin nykyinen? Hän meni naimisiin Sonny Bonon kanssa 27. lokakuuta 1964 ja he erosivat vuonna 1975. Myöhemmin hän meni naimisiin toisen aviomiehensä Gregg Allmanin kanssa 30. kesäkuuta 1975 ja he erosivat vuonna 1979. Hän oli myös siunannut lapsilla nimeltä Chaz Bono ja Elijah Blue Allman.

CherWiki/Bio
Oikea nimiCherilyn Sarkisian
NimimerkkiCher
Kuuluisa AsPoplaulaja, näyttelijä, tv-persoonallisuus
Ikä74-vuotias
Syntymäpäivä20. toukokuuta 1946
SyntymäpaikkaEl Centro, CA
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 7 tuumaa (1,74 m)
Paino57 kg (127 lbs)
Runkotilastot34-26-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7 (USA)
LapsetChaz Bono ja Elijah Blue Allman
puoliso1. Poika Bono

2. Gregg Allman

NettovarallisuusNoin 250 miljoonaa dollaria

Cherin ura ja nettoarvo

Uran aikajana: Hän nousi suosioon vuonna 1965 puolet folk rockin aviomies-vaimoduosta Sonny & Cheristä sen jälkeen, kun heidän kappaleensa "I Got You Babe" nousi ykköseksi Yhdysvaltain ja Iso-Britannian listoilla. Hän rakentaa itsensä sooloartistiksi US Billboard Hot 100 -ykkössingleillä "Gypsys, Tramps & Thieves", "Half-Breed" ja "Dark Lady".

Kuinka paljon Cherin nettoarvo on? Hänen nettovarallisuutensa on noin 250 miljoonaa dollaria. Hänen vuosien 2002–2005 Living Proof: The Farewell Tour -kiertueestaan ​​tuli yksi kaikkien aikojen tuottoisimmista konserttikiertueista, ja se ansaitsi 250 miljoonaa dollaria. Vuonna 2008 hän allekirjoitti 180 miljoonan dollarin sopimuksen Caesars Palacen Colosseumista Las Vegasissa kolmen vuoden ajan.

Faktaa Cheristä

  • Cher on yksi maailman myydyimmistä musiikkitaiteilijoista.
  • 1960-luvulta 2010-luvulle hän on ainoa artisti, jolla on ollut Billboard-listan ykkönen kuuden peräkkäisen vuosikymmenen aikana.
  • Hänet tunnetaan myös poliittisista näkemyksistään, sosiaalisesta mediasta, hyväntekeväisyydestään ja sosiaalisesta aktivismistaan, mukaan lukien LGBT-oikeudet ja HIV/aidsin ehkäisy.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  • Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  • Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Juice Wrld (Legends Never Die) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Kuolinsyy, Hautajaiset, Tyttöystävä, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found