Tammy Bradshaw (Yrittäjä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Tammy Bradshaw tunnetaan NFL-pelaaja Terry Bradshaw'n parempana puoliskona. Tammy Bradshaw meni naimisiin Terry Bradshawin kanssa heinäkuussa 2014. Tammy on pitänyt henkilökohtaisen elämänsä poissa valokeilassa. Hän on amerikkalainen malli ja hyväntekijä. Hän on kuuluisa myös eri järjestöjen toiminnasta. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Tammy Bradshawin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, nettoarvosta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Tammy Bradshaw Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Tammy Bradshaw? Hän seisoo 5 jalkaa 7 tuumaa korkealla. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänen ruumiinsa mittoja ei tiedetä. Hänellä on tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän pitää joogasta, vaeltamisesta ja kardioharrastamisesta. Hän käyttää kengän kokoa 6 UK.

Tammy Bradshaw Ikä

Kuinka vanha on Tammy Bradshaw? Hänen syntymäpäivänsä osuu 5. lokakuuta 1961. Tällä hetkellä hän on 61-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Yhdysvalloissa.

Tammy Bradshaw Wiki/ Bio

Wiki/Bio
SyntymänimiTammy Bradshaw
Syntynyt5 päivänä lokakuuta 1961
Ikä61 vuotta vanha (vuodesta 2020)
AmmattiEntinen malli, filantrooppi
TunnettuParempi puolikas NFL-pelaaja Terry Bradshaw
SyntymäpaikkaMEILLE.
Kansallisuusamerikkalainen
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen
Horoskooppi-merkkiKaksoset
KorkeusJaloissa - 5'7"
Kehon mitat

Ei tunnettu
Rintaliivien kokoEi tunnettu
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SiviilisäätyNaimisissa
PoikaystäväEi mitään
Aviomies/puolisoTerry Bradshaw (NFL-pelaaja)
Lapset2 (Rachel ja Erin)
koulutusValmistua
HarrastuksetJooga, vaellus ja kardio
NettovarallisuusNoin 15 miljoonaa USD (vuodesta 2020)
Linkit sosiaaliseen mediaanFacebook, Twitter, Instagram (ei-aktiivinen)

Lue myös: Bella Poarch (TikTok Star) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, etnisyys, nettoarvo, tosiasiat

Tammy Bradshaw aviomies

Kuka on Tammy Bradshawin aviomies? Vuodesta 2020 lähtien Tammy Bradshaw on naimisissa ja NFL-pelaaja Terry Bradshawin kanssa. Tammy Bradshaw on NFL-pelaaja Terry Bradshawin neljäs vaimo. Vuodesta 1999 Tammy ja Terry Bradshaw ovat olleet suhteessa. He olivat suhteessa 15 vuotta ennen kuin menivät naimisiin 8. heinäkuuta 2014. Vaikka he ovat olleet naimisissa nyt viisi vuotta, heillä ei ole yhteisiä lapsia. Mutta Tammy Bradshawlla on kaksi tytärpuolta nimeltä Rachel Bradshaw ja Erin Bradshaw. He ovat Terry Bradshawin lapsia hänen edellisen vaimonsa Charla Hopkinsin kanssa. Tammy Bradshaw oli aiemmin naimisissa David Luttrullin kanssa vuonna 1983, mutta he erosivat vuonna 1998. Tammyn aviomies Terry Bradshaw oli myös naimisissa kolmen vaimon, Melissa Babishin, luistelija JoJo Starbuckin ja perheasianajajan Charla Hopkinsin kanssa. Mutta neljäs kerta näyttää olevan NFL-pelaajan viehätysvoima. Terry Bradshaw ja hänen vaimonsa Tammy Bradshaw voidaan nähdä käymässä erilaisissa tapahtumissa yhdessä. Aviopari esiintyy myös yhdessä useissa televisio-ohjelmissa. Terry ja Tammy elävät onnellista avioelämää. Tammy Bradshaw saavutti enimmäkseen mainetta avioliiton jälkeen NFL-pelaaja Terry Bradshawin kanssa. Vaikka hän tuli kuuluisaksi julkkisvaimona, hän näyttää inhoavan yksityiselämänsä asettamista valokeilaan.

Tammy Bradshaw Bio, perhe ja varhainen elämä

Missä Tammy Bradshaw syntyi? Hän syntyi 5. lokakuuta 1961 Tameria Alicena, Tammy Bradshaw on valkoista etnistä ja amerikkalainen syntyperäinen, vaikka hänen syntymäpaikkaansa ei ole paljastettu. Tammy on päättänyt pitää itsensä poissa julkisuudesta ja sen seurauksena hänen menneisyydestään, mukaan lukien lapsuudenkaudesta, ei löydy tietoa.

Hänen miehensä Terry, joka on kotoisin Spartasta, Tennesseestä, opiskeli Louisiana Tech Universityssä Rustonissa, missä hän myös aloitti jalkapallouransa yliopistossa. Koulutuksensa mukaan Terry oli Woodlawn High Schoolin opiskelija, jossa hän johti koulunsa joukkuetta vuoden 1965 AAA High School Championship -peliin. Neljä vuotta yliopistouransa jälkeen hänet valittiin Louisianan osavaltion urheiluhalliin.

Tammy Bradshawin ura

Tammy Bradshawin uran aikajana: Shas teki merkittäviä lahjoituksia miehensä kanssa, joka on nyt eläkkeellä oleva urheilija. Hän on Chris Longin Waterboys-aloitteen kautta tehnyt lahjoituksia elämän ylläpitämiseksi kuivuudesta kärsivissä yhteisöissä eri puolilla Afrikkaa. Bradshaw rahoitti yhdessä miehensä kanssa kaivojen rakentamista ja jopa lahjoitti 2018 AQHA Lucas Oil World Championship Shown pääpalkintoa. Thackervillessä, Oklahomassa sijaitsevan Terry Bradshaw Quarter Horsesin kautta pariskunta osoittaa omistautumisensa mestarihalter-hevosten jalostukseen ja kasvattamiseen.

Tammy Bradshaw huolehtiva äiti

Tammy Bradshawlla ei ole omaa lasta, mutta hän on ollut suloinen äitipuoli miehensä kahdelle tyttärelle, Rachelille ja Erinille. Kaksi nuorta naista menestyvät eri urallaan ja kodeissaan. Kun Rachel oli naimisissa auto-onnettomuudessa menehtyneen NFL-pelaajan Rob Bironasin kanssa, Erin meni naimisiin AQHA:n toisen näytteilleasettajan Scott Weissin kanssa 6. toukokuuta 2017.

Tammy Bradshawin nettoarvo

Mikä on Tammy Bradshawin nettovarallisuus? Vuodesta 2020 lähtien Tammy Bradshawin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 15 miljoonaa dollaria. Sanotaan myös, että hän työskenteli ja loi itselleen varallisuutta mallina joillekin pienille brändeille ja organisaatioille. Tammy Bradshaw'n miehellä oli paljon taloja ja osa niistä myytiin. Terryn Florida-talo myytiin äskettäin vuonna 2019 1,6 miljoonalla dollarilla. Hänen 9,95 miljoonan dollarin karjatila otettiin myös myyntiin vuonna 2017. Terry Bradshaw on myös erikoistunut maailmanmestari Halter-hevosten kasvattamiseen ja jalostukseen.

Faktaa Tammy Bradshawsta

 1. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä ja omistaa myös lemmikkejä kotonaan.
 2. Terryn henkilökohtainen elämä ei ole ollut yhtä menestyksellistä kuin hänen ammattiuransa ennen kuin hän tapasi nykyisen vaimonsa Tammy Bradshawin.
 3. Tammylla itsellään oli oma "ei niin hyvä" kokemus avioliitosta, kun hän meni naimisiin ensimmäisen aviomiehensä David Luttrullin kanssa vuonna 1983. Valitettavasti he erosivat pian sen jälkeen, vedoten sovittamattomiin erimielisyyksiin.
 4. Raporttien mukaan Tammy alkoi seurustella Terryn kanssa vuonna 1999 ja he tukivat toisiaan parina 15 vuotta ennen solmimista.
 5. Hän syntyi nimellä Tameria Alice. Hän otti myöhemmin elämässään käyttöön lyhyen version nimestä Tameria, ja hänen sukunimensä Bradshaw on hänen aviomiehensä Terry Bradshaw.
 6. Hän tapasi aviomiehensä Terry Bradshawin eräässä ohjelmassa vuosi sen jälkeen, kun hän oli eronnut entisestä aviomiehestään David Lutrallista.
 7. Hän oli kuuluisa pelinrakentaja, ja hän päätti yrittää asettua jonkun hänen status quonsa kanssa.
 8. Hänen ensimmäinen vaimonsa Melissa Babish oli näytelmäkuningatar, joka oli aikoinaan Miss Teenage America.
 9. Hänen toinen vaimonsa Jojo Starbucks oli taitoluistelija ja olympiavoittaja, kun taas Charlotte Hopkins hänen kolmas vaimonsa oli tunnettu asianajaja.
 10. Terry Bradshaw sanoi haastattelussa, että Tammy erosi kaikista aiemmista vaimoistaan ​​siinä, että hän oli yksityinen ja hänen paras ystävänsä.
 11. Hän on myös pitänyt hyvää huolta Terryn lapsista tämän toisesta avioliitosta. Rachael on laulaja ja Erin kiinteistönvälittäjä. Hän on ollut äitihahmo kahdelle tytölle ja näyttää siltä, ​​että he ovat myös asettaneet hänet äitinsä asemaan, koska heidät voidaan nähdä usein yhdessä.
 12. Hän on käyttänyt paljon aikaa työskennellessään monien organisaatioiden parissa.
 13. Jotkut organisaatioista, joissa hän on työskennellyt, ovat Opioid Solution -varainkeräys ja No Kid Hungry Charity.
 14. Lisäksi hänen urastaan ​​ei ole tarkempaa tietoa. Aviomiehensä urasta puhuessaan hän on NFL:n jalkapalloilija.
 15. Samoin hän toimii myös TV-urheiluanalyytikkona ja Fox NFL Sundayn isäntänä.
 16. Hän ei ole aktiivinen sosiaalisen median sivustoilla, kuten Instagram ja Twitter, Facebook.

Lue myös: Addison Rae(TikTok Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found