Suzie Fletcher (Korjaamo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Suzie on nahan ja satuloiden asiantuntija Oxfordshiresta. Hän mainostettiin tähteeksi BBC Onen The Repair Shop -ohjelman taitavan tiimin jäsenenä. Muuten hänen rakkautensa hevosia kohtaan on peräisin hänen lapsuudestaan, joka johti hänen uraansa satulien valmistuksessa ja entisöinnissa, ja hän on ollut alalla yli 40 vuotta. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Suzie Fletcherin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Suzie Fletcherin ikä

Kuinka vanha on Suzie Fletcher? Hän on 60-vuotias. Hän on brittiläinen ja kuuluu valkoihoiseen etniseen alkuperään. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Suzie Fletcher Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Suzie Fletcher on? Hän seisoo 5 jalkaa 3 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 54 kg tai 124 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-32-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Suzie Fletcher Wiki

Suzie FletcherWiki/Bio
Oikea nimiSuzie Fletcher
NimimerkkiSuzie
Kuuluisa AsTV-tähti
Ikä60-vuotias (vuodesta 2021)
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaLontoo
SyntymämerkkiNA
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 3 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 54 kg (124 lbs)
Kehon mitatnoin 34-32-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetJoo
Aviomies/puolisoLeskeksi jäänyt
Nettovarallisuusnoin 2,2 miljoonaa dollaria (USD)

Suzie Fletcherin aviomies

Kuka on Suzie Fletcherin aviomies? Hän on naimisissa olevia naisia. Lähteiden mukaan hänen miehensä valitettavasti menehtyi syöpään.

Suzie Fletcherin nettoarvo

Kuinka paljon Suzie Fletcherin nettovarallisuus on? Hänestä on tullut niin suosittu päivätelevisiossa. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 2,2 miljoonaa dollaria (USD).

Suzie Fletcherin faktat

  1. Suzie Fletcher on innokas hevosfani.
  2. Hänen rakkautensa heitä kohtaan alkoi lapsuudessa, mikä johti hänen uraansa satulanvalmistuksessa ja entisöinnissa.
  3. Kun Suzie oli teini-ikäinen, hän tapasi paikallisen satulamiehen nimeltä Ken Langford sen jälkeen, kun hänen oman hevosensa satula meni rikki.
  4. Kun Suzie kuuli, ettei sitä ollut korjattavissa, hän innostui purkamaan laitteet osiin nähdäkseen, miten se on valmistettu, ennen kuin hän yritti koota sen uudelleen – juuri tämä sai hänet toteuttamaan unelma-uransa.
  5. Hänestä on tullut niin suosittu päivätelevisiossa, että se siirrettiin BBC Twosta BBC One -kanavan parhaaseen katseluaikaan.

Lue myös: Aine Rose Daly (näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found