Heidi O'ferrall (ProJared-vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Heidi O’Ferrall on palkittu cosplayer, Youtuberi, pukusuunnittelija ja malli Dallasista, Texasista, USA:sta. Muuten hänet tunnetaan paremmin YouTube-pelaaja ProJaredin eli Jared Knabenbauerin entisenä vaimona. Äskettäin Heidi syytti miestään pettämisestä Holly Conradin kanssa. 9. toukokuuta 2019 hän twiittasi ja paljasti, että hänen miehellään oli suhde Holly Conradin kanssa. Tämä syytös tuli sen jälkeen, kun ProJared ilmoitti, että hän ja Heidi olivat eroamassa, kutsuen sitä kaikeksi muuksi kuin tietoiseksi eroksi, ja myöhemmin hän esti Heidin kaikilla sosiaalisen median tileillä.

Heidi O'ferrall ja Holly conrad

 • Heidi syytti 34-vuotiasta Cosplayeria ja youtuberi Holly Conradia suhteesta miehensä ProJaredin kanssa.
 • He pommittivat toisiaan sosiaalisessa mediassa Twitterin kautta.
 • Heidi twiittasi: "En ole koskaan raahannut ketään ystävää tai exää verkkoon sen takia. Mutta julkisuuden henkilö mieheni petti minua toisen julkisuuden henkilön kanssa julkisesti, kun fanit kannustivat heitä ajattelemaan, että se oli fiktiota. Minusta julkinen päätelmä on sopiva."
 • Holly Conrad vastasi hänen väitteeseensä ja kirjoitti "jotain paskaa, joka menee Internetiin" ja kutsui hänen lausuntoaan myös "hyperboliseksi lausumaksi". Lausuntoa, jota Conrad sanoi, käytettiin "vieraiden demonisoimiseen". Conrad lisäsi: "Tämä ei ole kenenkään asia vaan heidän." Lausunto päättyy siihen, että Conrad sanoo, että hän haluaa vain "paras onnea ympärilläni oleville" ja että hän "ei koskaan satuttaisi ketään".
 • Conrad allekirjoittaa sanomalla, että hän jättää Twitterin joksikin aikaa.

Lue myös: Natasha Shishmanian (Chris Evansin vaimo) Bio, Wiki, Aviomies, kaksoset lapset, ikä, pituus, paino, tosiasiat

Heidi O'ferrall ja aviomies ProJared

 • Vuonna 2014 Heidi ja ProJared menivät naimisiin.
 • Ennen avioliittoa hän seurusteli ProJaredilla kaksi vuotta.
 • Hän on Forest Girl Clothingin omistaja Bothellissa, Washingtonissa.
 • Äskettäin Heidi syytti miestään pettämisestä 34-vuotiaan Cosplayer- ja youtuber Holly Conradin kanssa.
 • 9. toukokuuta 2019 hän twiittasi ja paljasti, että hänen miehellään oli suhde Holly Conradin kanssa.
 • Tämä syytös tuli sen jälkeen, kun ProJared oli twiittasi, että pari haki avioeroa huolimatta hänen yrityksistään saada avioliitto toimimaan.
 • Toukokuussa 2019 Heidi twiittasi ja kirjoitti: "Sain äskettäin tietää, että mieheni @ProJared on vitun @HollyConradia selkäni takana kuukausia. Minulla ei ole aavistustakaan, minkä ilmoituksen hän juuri teki, koska hän esti minut."
 • Myöhemmin hän väittää myös: "Minulla on todisteita. Selkeitä keskusteluja ja valokuvia heidän suhteestaan, joista hän valehteli minulle useaan otteeseen. Hän lupasi minulle, että hän oli sitoutunut suhteeseemme tuolloin, ja lupasi hänelle, että hän erosi minusta."
 • Aiemmin, 8. toukokuuta, ProJared twiittasi ja julkaisi kuvan. "Tiedän, että tämä saattaa olla yllättävää ja järkyttävää monille teistä, mutta tiedä mitä teemme, jotta voimme molemmat etsiä onnea itsellemme. Tänä aikana saatat nähdä paljon huhuja, spekulaatioita ja juoruja. Pyydän teitä tekemään omat havainnot ja tekemään omat johtopäätöksenne, lisään, että tähän päätökseen tehtiin laajan terapian ja minun pariterapian sekä yhteisen pariterapian jälkeen. Tämä on kaikki, mitä aion kertoa julkisesti tästä asiasta. Heidin yksityisyys, henkinen hyvinvointi ja harkintakyky on aina ollut ja tulee olemaan tärkein prioriteettini kaiken tämän ajan. Toivon, että voimme molemmat erota tästä avioliitosta tyylillä ja armolla. Aion jatkossakin tehdä kaikkeni, jotta tämä tapahtuisi."
 • Heidi kuitenkin twiittasi uudelleen "Hän kertoi ystävilleen tapahtumista version, joka jättää huomiotta hänen uskottomuutensa ja kuvaa minua aggressiivisena ja järjettömänä ihmisenä. Ikään kuin olisin satunnaisesti vihainen ja järkyttynyt koko ajan, ilman mitään syytä. Se johtuu siitä, että hän pahoinpitelee minua."
 • Holly Conrad vastasi hänen väitteeseensä ja kirjoitti "jotain paskaa, joka menee Internetiin" ja kutsui hänen lausuntoaan myös "hyperboliseksi lausumaksi". Lausuntoa, jota Conrad sanoi, käytettiin "vieraiden demonisoimiseen". Conrad lisäsi: "Tämä ei ole kenenkään asia vaan heidän." Lausunto päättyy siihen, että Conrad sanoo, että hän haluaa vain "paras onnea ympärilläni oleville" ja että hän "ei koskaan satuttaisi ketään".
 • Conrad allekirjoittaa sanomalla, että hän jättää Twitterin hetkeksi.
 • Ihmiset eivät ole olleet näin kietoutuneet paridraamaan sen jälkeen, kun yleissairaalan Luke ja Laura valloittivat kansakunnan.
 • Lisäksi se, että rottapaskiainen aviomiehesi pettää, on tarpeeksi paha asia.
 • Mutta kun miehesi on YouTuben "julkkis" ProJared ja huijausdraama etenee reaaliajassa, se on ylimääräinen kauhea kerros.
 • Ja se on todellisuutta pitkämieliselle Heidi O'Ferrallille, joka ansaitsee paljon parempaa kuin ProJaredilta saamansa roskat.
 • Itse asiassa skandaali sai alkunsa, kun ProJared, jonka oikea nimi on Jared Knabenbauer, pyysi The Vergen mukaan alastonkuvia faneilta.
 • Ainakin kaksi näistä faneista oli alaikäisiä, ja Vergen raportin mukaan ProJared tiesi, että he olivat alaikäisiä, kun hän pyysi kuvia.
 • ComicsBeatin mukaan ProJaredin ja hänen pian tulevan entisen vaimonsa välinen draama sai alkunsa mistä muualta? sosiaalisessa mediassa. ProJared ilmoitti Twitterissä, että hän ja Heidi olivat eroamassa, ja sai sen kuulostamaan "keskinäiseltä päätökseltä" ja kutsui sitä kaikkea muuta kuin "tietoiseksi irtautumisesta". Sitten Heidi sai selville, että hänen pian tuleva ex-miehensä esti hänet kaikilla sosiaalisen median tileillä. Ja silloin hän kyynelehti ja kertoi laajasti siitä, kuinka ProJared ei vain pettänyt häntä entisen ystävänsä kanssa, vaan myös siitä, että hän oli emotionaalisesti väkivaltainen häntä kohtaan.
 • Johtopäätös: Ei siis ole selvää, myöntääkö "Commander Holly" pettäneensä ProJaredin kanssa. On kuitenkin selvää, että tämän draaman seurauksena ProJaredin seuraajien määrä on vähentynyt merkittävästi (tämän kirjoituksen jälkeen yli 200 000:lla), ja hän saattaa olla suuremmassa pulassa kuin mitä hän oli valmistautunut aiemmin, varsinkin jos se voidaan todistaa saaneensa alastonkuvia alaikäisiltä faneilta.

Lue myös: Barbara Palvin (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Treffit, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Heidi O'ferrallin ikä

Kuinka vanha on Heidi O'ferrall? Tällä hetkellä Heidi on 32-vuotias. Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuumaa pitkä ja painaa noin 55 kg tai 121 lbs. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-35 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Heidi O'ferral Wiki

Wiki/Bio
Oikea nimiHeidi O'ferrall
NimimerkkiHeidi
Ikä32 vuotta vanha
Syntynyt1. huhtikuuta 1988
AmmattiPukusuunnittelija,

Cosplayer, YouTuber

Kuuluisa1. Syyttää miestään pettämisestä ja

suhde Holly Conradin kanssa

2. ProJaredin vaimo

SyntymäpaikkaDallas, Texas (USA)
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen
ZodiacOinas
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäJaloissa - 5'6"
PainoNoin 55 kg

Kehon mitat

(Rinta-vyötärö-lantio)

34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriVaalea
Vaatekoko3 (USA)
Kengännumero6 (Iso-Britannia)
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Suhde
SiviilisäätyEronnut
Treffihistoria? Jared Knabenbauer
PoikaystäväJared "ProJared" Knabenbauer
Aviomies/puolisoJared Knabenbauer "ProJared" (YouTuber)
LapsetEi mitään
Pätevyys
Alma materTexasin yliopisto
KouluPaikallinen lukio
Sosiaalisen median tili
Linkit sosiaalisen median tiliinTwitter, Twitch

Heidi O'ferrallin elämäkerta ja koulutus

Heidi O'Ferrall syntyi 1. huhtikuuta 1988 Dallasista, Texasista, USA:sta. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus. Hän kuuluu valkoihoiseen etniseen alkuperään. Hänen perheeseensä kuuluvat hänen isänsä, äitinsä ja sisarukset, joiden tiedot eivät ole julkisia. Koulutukseltaan hän osallistui Texasin yliopistoon Arlingtonissa vuonna 2015 ja valmistui kuvataiteen kandidaatiksi teatteritekniikasta ja suunnittelusta. Lisäksi hän työskenteli God Save the Queen Fashionsissa.

Lue myös: Madi Edwards (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Heidi O'ferrallin faktoja

 • Hän laulaa kappaleita ja matkustaa Miami Beachille vapaana töistä.
 • Ferrallin suosikkinäyttelijät ovat Chris Evans ja Jennifer Evans.
 • Heidin töitä esiteltiin IGN:ssä ja Kotakussa.
 • Hän arvosteli RTX- ja Dallas Comic Con Fan Days -kilpailut.
 • Vuonna 2016 hän saa ykköspaikan Samus Aran – Ikkiconissa.
 • Uransa aikana hän saavutti myös paljon palkintoja ja kunnianosoituksia.
 • Ferrall palkittiin Sydney Losstarotin ja Callo Merlosen päälavan cosplayssa.
 • ProJared ilmoitti, että hän ja Heidi olivat eroamassa, kutsuen sitä kaikeksi muuksi kuin tietoiseksi eroksi, ja myöhemmin hän esti Heidin kaikilla sosiaalisen median tileillä.
 • Hänen twitch-biografiansa lukee: "Olen taiteilija ja suunnittelija, joka tekee vaatteita, pukuja, kynttilöitä, keijutaloja ja hassuja omituisuuksia."
 • Hän tekee toisinaan yhteistyötä Arda Wigin kanssa luodakseen pukuja heidän kauniista peruukkituotteistaan.
 • Jotkut tässä streamissa esitellyistä Arda-peruukeista ovat sponsoroituja, kun taas toiset ovat hänen ostamiaan.
 • Leikkaa/ompelee julistetyttönä hän ajoittain käyttää heidän ompelukuvioitaan luoviin virtoihin!
 • Hän on mukana Amazonin vaikuttajaohjelmassa.
 • Kaikki, mitä ostat hänen myymälästään, tukee hänen työtään, ja se on loistava tapa löytää suoria linkkejä hänen suosikkimateriaaleihinsa!

Lue myös: Rain Dove (malli) Bio, Wiki, Suhde, Sukupuoli, Seksuaalisuus, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found