Justina Valentine (malli) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Nettoarvo, Faktat

Justina Valentine on yhdysvaltalainen räppäri, laulaja, lauluntekijä ja malli. Hän mainostettiin tähteeksi singlellään "Candy Land", jossa oli mukana räppäri Fetty Wap, "All The Way" ja "Unbelievable". Vuonna 2016 hän julkaisi albumin nimeltä Scarlet Letter. Hän liittyi myös MTV:n Wild N' Outin 8. tuotantokauteen. Viritä Justina Valentinen elämäkerta ja tiedä lisää hänen poikaystävästään, iästä, pituudesta, painosta, nettovarallisuudesta ja monista muista lapsuuden faktoista.

Justina Valentine Bio, Ikä ja perhe

Kuinka vanha on Justina Valentine? Hänen syntymäpäivänsä on 14. helmikuuta 1987. Tällä hetkellä hän on 33-vuotias. Valentine syntyi Passaic Countyssa, New Jerseyssä. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hän varttui muusikoiden perheessä ja teki teatteria ja tanssia lapsena. Hänen isänsä ja äitinsä tiedot eivät ole julkisia. Koulutukseltaan hän on ylioppilas.

Justina Valentine Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Justina Valentine? Hän seisoo 5 jalkaa 8 korkeana tai 1,72 metrin tai 172 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänen ruumiinsa tilastot ovat 34-26-37 tuumaa. Hänellä on rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hänellä on siniset silmät ja kirsikanpunaiset hiukset.

Justina ValentineWiki/Bio
Oikea nimiJustina Valentine
NimimerkkiJustina
Kuuluisa AsMalli, räppäri, lauluntekijä
Ikä33-vuotias
Syntymäpäivä14. helmikuuta 1987
SyntymäpaikkaPassaic, NJ
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Korkeus5 jalkaa 8 tuumaa
Paino57 kg (127 lbs)
Runkotilastot34-26-37 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriSininen
Hiusten väriKirsikanpunainen
Kengännumero7 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
NettovarallisuusNoin 3 miljoonaa dollaria

Justina Valentinen poikaystävä

Kuka on Justina Valentinen nykyinen poikaystävä? Tällä hetkellä hän on sinkku. Hänelle ei anneta oivalluksia romanttisesta elämästään. Hänen aikaisempi seurusteluhistoriansa ei myöskään ole julkisesti tiedossa.

Justina Valentinen ura ja nettoarvo

Justina Valentinen uran aikajana: Valentine on aina rakastanut hip hopia ja poppia. Vuonna 2006 hän alkoi äänittää omaa musiikkiaan. Vuonna 2012 hän julkaisi ensimmäisen mixtapensa Route 80. Hän nousi kuuluisuuteen EP:stään, Valentine, vuonna 2013 debytoimalla iTunesin R&B-listan sijalla 38. Hän julkaisi toisen mixtapensa, Red Velvet, vuonna 2014. Lisäksi vuonna 2016 hän julkaisi studioalbuminsa Scarlet Letter ja samana vuonna hänet lisättiin MTV:n Wild 'N Outin kauden 8 näyttelijöihin.

Kuinka paljon Justina Valentinen nettovarallisuus on? Laulu on hänen ensisijainen tulonlähde. Hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria, kuten vuonna 2020.

Faktaa Justina Valentinesta

  • Valentinessa on eklektistä poppia ja soulia.
  • Hänellä on ollut listaussinglejä ja suuria radiosoittoja.
  • Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  • Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään.
  • Häntä arvostetaan myös ainutlaatuisesta pukeutumistyylistään ja hiustyylistään.
  • Valentine valittiin yhdessä räppäri ja Wild 'N Out -näyttelijän Conceitedin kanssa yhdessä juontajaksi MTV-treffipeliohjelmasta Singled Out, joka esitettiin yksinomaan verkoston YouTube-kanavalla marraskuussa 2018.
  • Hän on myös J Valentina Boutiquen omistaja.
  • Hän pyörittää omaa tuotelinjaansa, jossa hän myy omaa alusvaatemallistoaan edulliseen valikoimaan alkaen 39 dollarista.
  • Hän myy siellä myös Tote-laukkua yli 50 dollarin tilauksilla.
  • Hän on myös tatuointien ystävä.

Lue myös: Harry Styles (One Direction) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Perhe, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found