Marshall White (Ron White Son) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, isä, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Marshall White on julkkislapsi ja yrittäjä. Hänet tunnetaan amerikkalaisen stand-up-koomikon, näyttelijän ja kirjailijan Ron Whiten poikana. Hänen isänsä Ron tunnetaan parhaiten Blue Collar Comedy Tourin perusjäsenenä. Lempinimellä "Tater Salad" hän on kirjoittanut kirjan I Had the Right to Remain Silent But I Didn't Have the Ability, joka ilmestyi New York Timesin bestseller-listalle. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Marshall Whiten Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, isästä, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Marshall White Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Marshall White? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella tai muuten 1,78 metrin tai 178 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on tummanruskeat silmät ja ruskeat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 7,5 US.

Marshallin valkoinen aikakausi

Kuinka vanha on Marshall White? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Tällä hetkellä hän on todennäköisesti 35-vuotias. Hänen horoskooppi on Neitsyt. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Lue myös: Jonathan Rosebanks Shulman (Anne Hathaway ja Adam Shulman Son) Wiki, elämäkerta, ikä, perhe, tosiasiat

Marshall WhiteWiki/Bio
Oikea nimiMarshall White
NimimerkkiMarshall
Kuuluisa AsRon Whiten poika
Ikä35-vuotias
SyntymäpäiväEi tunnettu
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 42-29-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriRuskea
Kengännumero7,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
IsäRonald Dee White
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 700 000 dollaria (USD)

Marshall White isä

Marshall White on kuuluisa lapsi. Hän on Ronald Dee Whiten poika. White oli naimisissa Lori Bricen kanssa vuosina 1981–1993, ja heillä oli yksi poika, Marshall. Myöhemmin hän oli naimisissa Barbara Dobbsin kanssa vuosina 2004–2008. Vuonna 2013 hän meni naimisiin laulaja Margo Reyn kanssa. Vuonna 2017 nämä kaksi ovat eronneet. White väitti, että he eivät koskaan olleet laillisesti naimisissa. 6. elokuuta 2019 L.A.:n ylimmässä oikeudessa tehtiin päätös, jossa tuomari asettui Reyn puolelle ja julisti, että pari oli avioliitossa Texasin lain mukaisesti.

Lue myös: Benjamin Keough Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Ura, Perhe, Nettovarallisuus, Faktat

Marshall White Girlfriend

Kuka on Marshall Whiten tyttöystävä? Tällä hetkellä hän ei ole antanut mitään näkemyksiä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa.

Marshall White Net Worth

Mikä on Marshall Whiten nettovarallisuus? Hän kuuluu rikkaasta perhetaustasta. Marshall ei ole paljastanut mitään urastaan ​​julkisuudessa. Todennäköisesti hän on yrittäjä ja kirjailija. Lisäksi hänen isänsä Ron Whiten nettovarallisuuden lasketaan olevan noin 5,7 miljoonaa dollaria (USD).

Marshall Whiten faktat

  1. Marshallin isä White pidätettiin syytettynä marihuanan ja huumeiden hallussapidosta.
  2. Whiten yksityiskoneessa olisi huumeita.
  3. Hänellä todettiin hallussaan 7/8 grammaa marihuanaa, jonka White kuvaili myöhemmin "marihuanasta poissa".
  4. Marshall ei ole aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  5. Hän on hyvin lähellä äitiään ja isäänsä.

Lue myös: Agnes Storm Holch Povlsen Wiki, Elämäkerta, Ikä, Sisarusten Kuolema, Pituus, Perhe, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found