Hasty Khoei (Jacques Torresin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Hasty Khoei on suosittu amerikkalainen persoona, ja hän myös omistaa suklaakaupan, Madame Chocolaten, Beverly Hillsissä, Kaliforniassa. Hänet tunnetaan paremmin Jacques Torresin vaimona. Hän on ranskalainen kondiittori ja suklaavalmistaja. Torres on International Culinary Center -yhteisön jäsen, leivonnaisten dekaanina ja pitää leivonnaisia ​​esityksiä. Hän esiintyy Nailed It -ohjelmassa. Hasty on hyvin lähellä miestään ja tukee hänen ammattiaan niin paljon, että hän on säilyttänyt Instagram-tilinsä nimen Madame Chocolatina. Äskettäin pari asuu yhdessä Los Angelesissa, Kaliforniassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Hasty Khoein Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, nettoarvosta ja monista muista faktoista hänestä.

Hasty Khoein pituus ja paino

Kuinka pitkä on Hasty Khoei? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 59 kg tai 130 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-35 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Kiireinen Khoei Age

Kuinka vanha on Hasty Khoei? Hänen tarkkaa syntymäaikaansa ei tiedetä. Tällä hetkellä hän on noin 33-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi New Yorkissa.

Kiireinen KhoeiWiki/Bio
Oikea nimiKiireinen Khoei
NimimerkkiHätäinen
Kuuluisa As1. Suklaakone

2. Torresin vaimo

Ikä33-vuotias
SyntymäpäiväNA
SyntymäpaikkaNew York
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 59 kg (130 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetPoika: Pierre

Tytär: Jacqueline

Aviomies/puolisoJacques Torres
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Lue myös: Rosmah Mansor (Najib Razakin vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Nettovarallisuus, Lapset, Faktat

Kiireinen Khoei-aviomies ja lapset

Kuka on Hasty Khoein aviomies? Hän on naimisissa ranskalaisen kondiittorin ja suklaavalmistajan Jacques Torresin kanssa. Vuonna 2007 Hasty Khoei meni naimisiin suklaakauppias Torresin kanssa. Pariskunta on myös siunattu lapsilla. Heidän poikansa Pierre syntyi 19. elokuuta 2016. Heidän tyttärensä Jacqueline syntyi 5. huhtikuuta 2019. Lisäksi perhe asuu tällä hetkellä New Yorkissa.

Hätäinen Khoei Net Worth

Mikä on Hasty Khoein nettovarallisuus? Khoei omisti suklaakaupan, Madame Chocolatin, Beverly Hillsissä, Kaliforniassa. Kuten vuonna 2020, hänen nettovarallisuutensa on noin 3 miljoonaa dollaria (USD).

Kiireisiä Khoein faktoja

  1. Hän on suosittu kuuluisan algerialaisen kondiittorin ja suklaakokin Jacques Torresin vaimona.
  2. Hänen miehensä Torres esiintyi tuomarina Next Great Bakerin kaudella 4, ja hän on tuomarina ja isäntänä Nailed It! -keittokomediaohjelmassa. Nicole Byerin rinnalla.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  4. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  5. Hän on myös innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Erin Angle (Jon Bernthalin vaimo) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Aviomies, Lapset, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found