Yara Khmidan (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Yara Khmidan, ukrainalainen nuori tyttö, pärjää hyvin tanssin lisäksi sosiaalisessa mediassa. Luovuudestaan ​​ja monista kyvyistään tunnettu nuori tyttö julkaisee sosiaalisen median tileilleen monenlaista ainutlaatuista sisältöä. Yara Khmidan tekee poikkeuksellisella mallilahjakkuudellaan vaikutuksen maailmaan upealla ulkonäöllään. Häntä edustavat Wilhelmina Models ja Storm Management. Hän on myös tehnyt kampanjoita Victoria's Secretille, Guessille ja Beach Bunny Swimwearille. Kuuntele bioa ja tutustu Yara Khmidanin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Yara Khmidan pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Yara Khmidan on? Hän seisoo 5 jalkaa 6 korkeana tai 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Yara Khmidanin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 34 CC.

Yara Khmidanin ikä

Kuinka vanha on Yara Khmidan? Hänen syntymäpäivänsä osuu 25. elokuuta 1993. Hän on 27-vuotias. Hänellä on Ukrainan kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Ukrainassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän asuu tällä hetkellä New Yorkissa.

Yara Khmidan Wiki

Yara KhmidanWiki/Bio
Oikea nimiYara Khmidan
NimimerkkiYara
Kuuluisa AsMalli
Ikä27-vuotias
Syntymäpäivä25. elokuuta 1993
SyntymäpaikkaUkraina
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusukrainalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-26-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 CC
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 200 000 dollaria (USD)

Yara Khmidanin poikaystävä

Kuka on Yara Khmidanin poikaystävä? Kuuma ja upea Instagram-tähti Yara Khmidan on sinkku ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Yara Khmidanin nettoarvo

Mikä on Yara Khmidanin nettovarallisuus? Yara Khmidan tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 200 000 dollaria (USD).

Yara Khmidanin ura

Yara Khmidan esiteltiin Sports Illustratedin kirjoittamassa kirjoituksessa yhtenä heidän SI Swimsuit casting -soittokoesoittoistaan. Hän on kerännyt Instagramissa yli 110 000 seuraajaa. Hänet löydettiin ensimmäisen kerran mallityöstä teini-iässä. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä.

Yara Khmidanin tosiasiat

  1. Yara Khmidanilla on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hän on eliittimalli.
  3. Hänet tunnetaan myös nimellä Face of Guess Lingerie.
  4. Hänen kauneuden salaisuutensa on "Juo joka aamu lasillinen vettä teelusikallisella omenaviinietikkaa ja juo paljon vettä päivän aikana."
  5. Hän rakastaa JetSet Pilatesta.
  6. Hänen lempiruokansa on paistettu kana Blue Ribbon Sushi Bar & Grillissä.
  7. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  8. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  9. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  10. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found