Lesly Brown (Playboy-malli) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Ura, Nettovarallisuus, Faktat

Lesly Brown-Sajak on amerikkalainen valokuvaaja ja Playboy-malli. Hän nousi mainetta televisiopersoonallisuuden toisena ja nykyisenä vaimona ja syndikoidun televisiopeliohjelman Wheel of Fortune, Pat Sajakin isäntänä. Vuonna 1989 he menivät naimisiin ja heillä oli kaksi yhteistä lasta. Brown harkitsi hetken asianajajan uraa, mutta päätti myöhemmin jäädä kotiin kasvattamaan lapsia. Hänestä on sittemmin tullut valokuvaaja. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Lesly Brownin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, urasta, perheestä, nettovarallisuudesta ja monista muista faktoista hänestä.

Lesly Brown Korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Lesly Brown on? Hän seisoo hyvällä korkeudella 5 jalkaa 8 tuumaa pitkä. Hän painaa noin 60 kg tai 132 paunaa. Hänen kehon mitat ovat 34-25-34 tuumaa. Hän käyttää rintaliivejä, joiden koko on 32 B. Hänellä on tummanruskeat hiukset ja ruskeat silmät. Hän käyttää kengän kokoa 6 UK.

Lesly Brown Wikipedia

Wiki
Oikea nimiLesly Brown
Lempinimi/lavanimiVähän
Syntymäpäivä18 päivänä helmikuuta 1965
Ikä55 vuotta vanha (vuodesta 2020)
AmmattiPlayboy malli
KuuluisaTelevisiohenkilön vaimo ja syndikaatin isäntä

televisiopeliohjelma Wheel of Fortune, Pat Sajak

Syntymäpaikka / kotikaupunkiUSA
Kansallisuusamerikkalainen
SeksuaalisuusSuoraan
Nykyinen asuinpaikkaUSA
Uskontokristinusko
SukupuoliNainen
EtnisyysValkoinen kaukasialainen etnisyys
Horoskooppi-merkkiOinas
Fyysiset tilastot
Korkeus / pitkäsenttimetreinä - 172 cm

Metreinä - 1,72 m

Jaloissa tuumina - 5'8"

PainoKiloissa - 60 kg

Punnissa - 132 paunaa

Kehon mitat

(rinta-vyötärö-lantio)

34-25-34 tuumaa
Vyötärön ympärys25 tuumaa
Lonkan koko34 tuumaa
Rintaliivien koko32 B
Kengännumero6 (Iso-Britannia)
Vaatekoko3 (USA)
KehonrakennusSopiva
Silmien väriRuskea
Hiusten väriTumman ruskea
TatuoinnitNA
Perhe
VanhemmatIsä: Ei tiedossa

Äiti: Ei tiedossa

SisaruksetVeli: Ei tiedossa

Sisar: Ei tiedossa

Suhteet
SiviilisäätyEronnut
Edellinen treffitEi tunnettu
PoikaystäväEi tunnettu
Aviomies/puolisoPat Sajak
Lapset / VauvaJoo
koulutus
Korkein pätevyysValmistua
KouluLukio
Yliopisto/yliopistoEi tunnettu
Suosikit
LempinäyttelijäTom Hanks
SuosikkinäyttelijäSvetlana Khodchenkova
LempiväriValkoinen
Lempi ruokaMannermainen ruoka
LempipaikkaPariisi
HarrastuksetOstokset ja matkustaminen
Tulo
NettovarallisuusNoin 1,5 miljoonaa dollaria (vuodesta 2020)
Sponsorit / Mainokset 80 K dollaria

Lue myös: Milos Drago (malli) Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Vartalon mitat, Nettovarallisuus, Faktat

Lesly Brown Husband

Kuka on Lesly Brownin aviomies? Vuonna 1988 Brown ja Sajak tutustuivat yhteisen ystävän omistaman urheilubaarin avajaisiin Kaliforniassa. Hän on häntä hieman yli 18 vuotta nuorempi. Sajak on myöntänyt, että "ilmassa ei ollut sähköä" heidän tapaamisensa aikana. Seuraavien kuukausien aikana he keskustelivat säännöllisesti puhelimitse, mutta näihin keskusteluihin ei liittynyt mitään romanttista.

Keväällä 1989 asiat alkoivat kuitenkin muuttua. He molemmat alkoivat tuntea, että heidän välillään oli jotain muutakin kuin ystävyyttä, mutta kumpikaan heistä ei ollut valmis ilmaisemaan tunteitaan ensimmäisenä. Sajak oli aiemmin naimisissa Sherrill Sajakin kanssa vuosina 1979–1986. Heidän orastava suhteensa olisi pysynyt ikuisesti epäselvänä, ellei Brown olisi ollut mukana toisessa syndikoidussa ohjelmassa "The Dating Game" ja mennyt treffeille Meksikoon voittajan poikamiehen kanssa.

Lue myös: Pat Sajak (televisiopersoonallisuus) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, vaimo, nettoarvo, tosiasiat

Sajak on todennut, että hänen oma reaktionsa tälle matkalle oli "hieman ärsyyntynyt". Brown on kutsunut sitä "rajakatsuudeksi". Joka tapauksessa, kun Brown palasi, hän lähti lennolle tapaamaan häntä. Silloin hän tiesi, että hän halusi viettää loppuelämänsä hänen kanssaan. Hän kosi sormusta, jossa on kolmen karaatin plus marquise-muotoinen timantti Yhdysvaltain työväenpäivänä. Uudenvuodenaattona vuonna 1989 Brown ja Sajak menivät naimisiin hyvin perinteisessä seremoniassa 1800-luvun katolisessa kirkossa Annapolisissa, Marylandissa. Sajakin pitkäaikainen ystävä ja apulainen lyhytikäisessä CBS-keskusteluohjelmassa "The Pat Sajak Show", Dan Miller toimi hänen parhaana miehenä.

Paikalla oli Sajakin isäntä Vanna White sekä 150 muuta vierasta. Brownilla ja Sajakilla on kaksi yhteistä lasta, poika Patrick Michael James Sajak (s. 22. syyskuuta 1990) ja tytär Maggie Marie Sajak (5. tammikuuta 1995). Pariskunta asuu pääasiassa Severna Parkissa, Marylandissa. Heillä on myös talo Los Angelesissa.

Lue myös: Tyra Banks (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Vartalon mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Lesly Brownin elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Lesly Brown? Hän syntyi 18. helmikuuta 1965 Yhdysvalloissa vanhemmille Michael Brownille ja Maria Brownille. Hän on 55-vuotias. Hänen isänsä on hammaslääkäri. Hän varttui kahden sisaruksen, Wendyn ja Kellyn, kanssa. Lisäksi Lesly Brown on amerikkalainen ja kuuluu valkoiseen etniseen alkuperään. Koulutuksensa mukaan hän suoritti televisiotuotannon kandidaatin tutkinnon Marylandin yliopistosta vuonna 1986.

Lesly Brownin ura

Lesly Brownin uran aikajana: Hän jätti mallin uran suorittaakseen kandidaatin tutkinnon oikeustieteessä. Hänen tulevaisuudellaan oli kuitenkin tarjottavaa hänelle, myöhemmin hänestä tuli kuuluisa valokuvaaja. Yhdessä People-lehden haastattelussa hän kertoi: ”Lähdin mallin urasta tullakseni ammattilakimiehenä.

Vuonna 1988 hän esiintyi Playboy-kuvassa nimeltä Women of Washington. Hän esiintyi jälleen vuonna 2008 suunnittelemiensa Wheel-aiheisten korujen promootiossa.

Lue myös: Pamela Anderson (malli) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Ikä, Nettovarallisuus, Aviomies, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Lesly Brown Net Worth

Mikä on Lesly Brownin nettovarallisuus? Hän ansaitsee hyvän summan valokuvaajana. Hän ei kuitenkaan ole paljastanut nettovarallisuuttaan julkisesti. Mentyään naimisiin Sajak osti 1,28 miljoonan dollarin kartanon Severna Parkista, lähellä Annapolista, Marylandista. Heidän toinen kotinsa Los Anglesissa, Calforniassa, arvoltaan noin 1,5 miljoonaa dollaria.

Lesly Brownin faktoja

  1. Wiki & Bio: Brown on esiintynyt useaan otteeseen sarjassa "Onnenpyörä". Huhtikuun 1. päivänä 1997 hän ja toisen syndikoidun Jeopardy-ohjelman juontaja Alex Trebek korvasivat Vanna Whiten ja Sajakin "Onnenpyörän" isäntinä, kun taas Sajak ja White kilpailivat keskenään.
  2. Brown on myös korujen valmistaja. Maaliskuussa 2008 hän esiintyi "Onnenpyörän" jaksossa, jotta hän voisi mainostaa pyöräteemaisia ​​korujaan.
  3. Hänet mainittiin 18. toukokuuta 1990 öisessä palapelissä PAT JA LESLY SAJAK.
  4. Hän esiintyi päätöskeskustelussa mainostaakseen vuonna 2002 suunnittelemiaan pyöräteemaisia ​​koruja.
  5. Brown on esiintynyt useaan otteeseen sarjassa "Onnenpyörä".
  6. 10. toukokuuta 2019 Lesly esiintyi 7 000. jakson viimeisessä jaksossa.
  7. Brown ja Sajak tutustuivat urheilubaarin avajaisissa Kaliforniassa.
  8. Hän koki menestystä mallina, hänestä tuli Miss Georgetown ja hän esiintyi Playboy-lehdessä vuonna 1988.
  9. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat valokuvaus ja matkustaminen.
  10. Hän ei ole niin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Paris Roxanne (malli) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found