Top 10 faktaa Adriana Limasta

1/10

Hän on lainauksen rakastaja!

Hän rakastaa lainauksia ja julkaisee säännöllisesti lainauksia kuvateksteinä Instagram-viesteinsä.

Koska joka ilta makaan sängyssä

Kirkkaimmat värit täyttävät pääni

Miljoona unta pitää minut hereillä

Ajattelen millainen maailma voisi olla

Visio siitä, jonka näen

Miljoona unelmaa riittää

Miljoona unelmaa maailmalle, jonka teemme – Million Dreams "Paras show mies"

2/10

Kerran Andrima teki paljon malliuransa eteen!

Vuonna 2011, ennen Victoria's Secret -muotinäytöstä, hän juo yhdeksän päivää ennen esitystä vain proteiinipirtelöitä, ei lainkaan nesteitä viimeisen 12 tunnin aikana.

"Tiedän, että se on erittäin intensiivistä, mutta... Minulla on vain urheilijamieli ja arvostan tämän asian tekemistä", hän sanoi. "Se ei johdu siitä, että noudattaisin hulluja dieettejä ympäri vuoden. Teen sen vain tämän asian takia. Tämän esityksen jälkeen minusta tulee taas normaali."

3/10

Vihreä on hänen lempivärinsä!

Vihreä on hänen suosikkivärinsä. Hän uskoo, että vihreä, elämän, uudistumisen, luonnon ja energian väri, liittyy kasvun, harmonian, tuoreuden, turvallisuuden, hedelmällisyyden ja ympäristön merkityksiin.

SANOIKO KUKAAN IKONISTA?

4/10

Hän ei uskonut todelliseen rakkauteen paitsi rakkauteen, jonka hän saa perheeltään!

Ainoa todellinen rakkaus, johon uskon, on perhe…. loppu on historiaa

5/10

Kerran hänen ruokavaliostaan ​​tuli yksi viiden haetuimman ruokavalion joukossa verkossa.

Vuonna 2012 Adriana Lima -dieetistä tuli yksi viiden haetuimman ruokavalion joukossa verkossa.

hän sanoi. "Se ei johdu siitä, että noudattaisin hulluja dieettejä ympäri vuoden. Teen sen vain tämän asian takia. Tämän esityksen jälkeen minusta tulee taas normaali.”

6/10

Seksi on tarkoitettu avioliiton jälkeen: Andrina

Tämä kuulostaa varsin konservatiiviselta. Mutta tämä on todellakin totta! Hän on puhunut hyvin äänekkäästi näkökulmastaan ​​seksiin ennen avioliittoa. Joten hän väitti odottaneensa naimisiinmenonsa 27-vuotiaana, ennen kuin hän menetti neitsyytensä nykyiselle entiselle aviomiehelleen Marko Jaricille. Jopa Lenny Kravitz, jonka kanssa hän seurusteli, sanoi heidän eronsa jälkeen, mainitsematta nimeään erikseen, ettei hän ollut harrastanut seksiä kolmeen vuoteen.

"Seksi on avioliiton jälkeen." hän lisäsi: "En välitä. … Adriana meni naimisiin Marko Jarićin kanssa vuonna 2009, ja parilla on kaksi lasta, mutta he erosivat vuonna 2016.

7/10

Lima on uskollinen roomalaiskatolinen, joka osallistuu messuun joka sunnuntai!

Liman tiedetään tuovan kulissien taakse Raamatun ennen kuin hän menee lavalle. Hän on myös kertonut, että ennen kuin hänestä tuli Victoria's Secret -enkeli, hän oli halunnut nunnaksi. Mitä tulee hänen henkisyytensä

”Kirkko on minussa – olen aina yhteydessä. Jos olet yhteydessä jumalalliseen ja sinulla on aina puhtaita aikomuksia kaikessa tekemässäsi, enkelit suojelevat sinua. Olen hyvin henkinen. Uskon luontoon, uskon energiaan, uskon henkiin."

8/10

Hän on fitnessfriikki!

Lima valittiin People-lehden maailman 100 kauneimman ihmisen listalle ja jakoi tämän tilan enkelien kanssa, joiden kanssa hän sai myös tähden Hollywoodin Walk of Famella ennen vuoden 2007 Victoria's Secret -muotinäytöstä. Samana vuonna hän sijoittui 7. sijalle FHM:n "100 seksikkäintä naista 2007" -listalla.

"Menestys kävelee epäonnistumisesta epäonnistumiseen innostusta menettämättä."

9/10

Hän rakastaa hyväntekeväisyystyötä!

Hän on hyväsydäminen nainen ja tehnyt paljon hyväntekeväisyystyötä. Lima tekee hyväntekeväisyystyötä auttamalla orpokodissa, "Caminhos da Luz", joka sijaitsee Salvadorissa. Hän auttaa rakentamisessa orpokodin laajentamiseksi ja ostaa vaatteita köyhille lapsille Bahian Salvadorista.

10/10

Andrina, ainoa julkkis, joka on koskaan esiintynyt kahdessa Super Bowl -mainoksessa yhdessä pelissä!

Vuonna 2008 Liman yksinomainen Victoria's Secretin Super Bowl XLII -mainos oli pelin nähdyin mainos, jota katsoi 103,7 miljoonaa katsojaa. Hänestä tuli ainoa julkkis, joka on koskaan esiintynyt kahdessa Super Bowl -mainoksessa yhdessä pelissä. Forbes nimesi hänen Teleflora-mainoksensa yhdeksi Super Bowl XLVI:n parhaista.

Lisää linkki biossa: Adriana Lima (malli) Ikä, Bio, Wiki, Pituus, Paino, Puoliso, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit