Sophie Xeon (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Seksuaalisuus, Nettovarallisuus, Ikä, Ura, Faktat

Sophie Xeon oli skotlantilainen muusikko, levytuottaja, laulaja, lauluntekijä ja DJ. Hän mainosti tähteeksi röyhkeää ja "hyperkineettistä" popmusiikkia. Hän nousi tunnetuksi sinkkuilla, kuten "Bipp" (2013) ja "Lemonade" (2014), jotka kerättiin vuoden 2015 kokoelmaan Product. Hän kuoli noin kello 4 paikallista aikaa 30. tammikuuta 2021 34-vuotiaana kotonaan Ateenassa Kreikassa. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Sophie Xeonin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, kuolemansyystä, tyttöystävästä, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Sophie Xeon Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Sophie Xeon oli? Hän seisoo 5 jalkaa 8 tuuman korkeudella. Hän oli pitkä ja komea tyttö. Hän painaa noin 62 kg 136 paunaa. Hänellä oli tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Sophie Xeon Net Worth

Kuinka paljon Sophie Xeonin nettovarallisuus oli? Hänen debyyttialbuminsa Oil of Every Pearl’s Un-Insides seurasi vuonna 2018 ja ansaitsi ehdokkuuden parhaan tanssi-/elektronisen albumin Grammy-palkinnon saajaksi. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Sophie Xeonin kuolemansyy

Mikä oli Sophie Xeonin kuolinsyy? Sophie kuoli noin kello 4 paikallista aikaa 30. tammikuuta 2021 34-vuotiaana kotonaan Ateenassa, Kreikassa. Sophien kuoleman kerrotaan johtuvan liukastumisesta ja parvekkeelta putoamisesta sen jälkeen, kun hän oli noussut katsomaan täysikuuta.

Sophie Xeonin tyttöystävä

Kuka oli Sophie Xeonin tyttöystävä? Hän oli suhteessa Evita Manjin kanssa. Tämän lisäksi hän työskenteli myös Charli XCX:n, Vince Staplesin, Kim Petrasin, Madonnan, Nicki Minajin ja Namie Amuron kanssa.

Sophie Xeon Seksuaalisuus

Mikä oli Sophie Xeonin seksuaalisuus? Hän oli transnainen. Ennen transinaisena esiintymistä jotkut kommentaattorit syyttivät Sophieta "naisellisen omaksumisesta". Sophie vahvisti trans-identiteetin myöhemmissä haastatteluissa, puhuen myös siitä, että tunsi itsensä levy-yhtiöiden laatikkoon ja kuvaili musiikkia Sophien "valituksi kommunikaatiomenetelmäksi" ja itseilmaisuksi.

Lue myös: Selena Gomez (Laulaja) Nettovarallisuus, Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Perhe, Ura, Faktat

Sophie Xeon Wiki/Bio

Sophie XeonWiki/Bio
Oikea nimiSophie Xeon
NimimerkkiSophie
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä34-vuotias (kuollut)
Kuolinpäivä30. tammikuuta 2021
Syntymäpäivä17. syyskuuta 1986
SyntymäpaikkaGlasgow, Skotlanti
SyntymämerkkiNeitsyt
KansallisuusSkotlantilainen
SeksuaalisuusTrans
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,80 m)
Painonoin 62 kg (136 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
TyttöystäväEvita Manji
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Sophie Xeonin ura

Sophie Xeon esiintyi transnaisena, nousi tunnetuksi sinkkuilla, kuten "Bipp" (2013) ja "Lemonade" (2014), jotka kerättiin vuoden 2015 kokoelmaan Product. Sophien debyyttialbumi Oil of Every Pearl’s Un-Insides seurasi vuonna 2018, ja se ansaitsi ehdokkuuden parhaan tanssi-/elektronisen albumin Grammy-palkinnon saajaksi.

Lue myös: Miley Cyrus (laulaja) Wiki, Bio, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Sophie Xeonin perhe

Sophie Xeonin isä soitti elektronisen musiikin kasetteja autossa ja vei Sophien raveille, ja Sophie ihastui musiikkiin nopeasti. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu.

Sophie Xeon Age

Kuinka vanha Sophie Xeon oli kuollessaan? Hän syntyi 17. syyskuuta 1986 Glasgow'ssa, Skotlannissa. Hän oli kuollessaan 34-vuotias.

Sophie Xeon Faktat

  1. Sophie Xeonia kuvailtiin eristäytyväksi hahmoksi.
  2. Sophie käytti ensisijaisesti Elektron Monomachinea ja Ableton Liveä musiikin luomiseen.
  3. Hän oli nuoresta iästä lähtien hyvin intohimoinen musiikkiin.
  4. Hän oli erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.
  5. Hän oli innokas lemmikkieläinten ystävä.

Lue myös: Jhené Aiko (Laulaja) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit