Sylvie Meis (TV-ohjelman juontaja) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Suhde, Nettovarallisuus, Treffit, Aviomies, Ura, Faktat

Sylvie Meis on hollantilainen televisiopersoona ja -malli, joka asuu Saksassa. Hän mainostettiin tähteydelle julkkistilaisuuksien järjestämisestä musiikkiasemalle TMF. Hän arvosteli myös Saksan Das Supertalentia. Tämän lisäksi hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilillään. Kuuntele bioa ja tutustu lisää Sylvie Meisin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, suhteesta, treffeistä, aviomiehestä, puolisosta, lapsista, poikaystävästä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Sylvie Meis Pituus ja Paino

Kuinka pitkä Sylvie Meis on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 50 kg tai 110 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Sylvie Meisin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Sylvie Meis Bio, Age & Early Life

Kuinka vanha on Sylvie Meis? Hänen syntymäpäivänsä osuu 13. huhtikuuta 1978. Hän on 42-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Oinas. Hän syntyi Bredassa, Hollannissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän valmistui Länsi-Brabantin yliopistosta.

Sylvie-Meis-pituus

Lue myös: David Bromstad (TV-ohjelman isäntä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettovarallisuus, perhe, tosiasiat

Sylvie Meis Wiki

Sylvie MeisWiki/Bio
Oikea nimiSylvie Meis
NimimerkkiSylvie
Kuuluisa AsTV-ohjelman juontaja
Ikä42-vuotias
Syntymäpäivä13. huhtikuuta 1978
SyntymäpaikkaBreda, Hollanti
SyntymämerkkiOinas
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 50 kg (110 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
Lapset1
puoliso1. Rafael van der Vaart

2. Charbel Aouad

Nettovarallisuusnoin 2 miljoonaa dollaria (USD)

Sylvie Meis -suhde, treffit ja aviomies

Kuka on Sylvie Meisin aviomies? Hän solmi Rafael van der Vaartin kanssa. Meis oli suhteessa jalkapalloilijan Rafael van der Vaartin kanssa vuodesta 2003. Pari meni naimisiin 10. kesäkuuta 2005, ja 28. toukokuuta 2006 syntyi heidän poikansa Damián Rafael. He erosivat vuonna 2013. Vuonna 2009 hänellä diagnosoitiin rintasyöpä. Lisäksi 12. huhtikuuta 2017 hän meni kihloihin Charbel Aouadin kanssa, mutta pari erosi lokakuussa 2017.

Sylvie Meis Net Worth

Mikä on Sylvie Meisin nettovarallisuus? Kun joku on niin kaunis, emme voi muuta kuin puhua hänestä. Oli se sitten julkkis tai ohikulkija matkalla töihin. Äskettäin nainen häikäisi sosiaalisessa mediassa. Sylvie Meis on täydellinen esimerkki tiimalasin muotoisesta hahmosta.

Sylvie Meisin kauneus on saanut hänet houkuttelemaan paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa, erityisesti Instagramissa. Tämä johtuu pääasiassa hänen kurvikkaasta ja viettelevästä kehyksestään. Hän on tehnyt itselleen mainetta viihdeteollisuudessa houkuttelevalla persoonallaan. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 2 miljoonaa dollaria (USD).

Sylvie-Meis-faktoja

Lue myös: Colleen Wolfe (isäntä) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, puoliso, aviomies, nettovarallisuus, ura, perhe, tosiasiat

Sylvie Meis Ura

Sylvie Meis aloitti malliuran 18-vuotiaana, mutta päätti nopeasti, että hänestä tulisi mieluummin isäntä ja tv-persoona. Toukokuussa 2019 saksalaiset tiedotusvälineet ihmettelivät, mitä Meisin kasvoille tapahtui. Saksalainen Bild-lehti ja fanit eivät voineet tunnistaa hänen ulkonäköään ja kasvojaan hänen entisestä itsestään. Hän kilpaili kerran Let’s Dance -sarjassa (perustuu saksalaiseen sarjaan Strictly Come Dancing).

Sylvie Meis Faktat

  1. Sylvie Meisillä on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hän on erittäin aktiivinen Instagramissa.
  3. Meis puhuu sujuvasti englantia, hollantia ja saksaa.
  4. Vuoden 2009 puolivälissä Real Madrid halusi myydä Rafael van der Vaartin, mutta hän päätti jäädä Madridiin, koska Sylvie oli siellä syöpähoidossa.
  5. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!

Lue myös: Oprah Winfrey (isäntä) Wiki, Bio, Nettovarallisuus, Palkka, Puoliso, Pituus, Paino, Naimisissa, Aviomies, Ikä, Faktat

Uusimmat viestit