Kathryn Newton (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Suhde, Nettovarallisuus, Treffit, Ura, Perhe, Faktat

Kathryn Newton on yhdysvaltalainen näyttelijä ja sosiaalisen median persoona. Hänet on nostettu tunnetuksi rooleistaan ​​Louise Brooksina CBS:n komediasarjassa Gary Unmarried (2008–2010), Abigail Carlsonina HBO:n mysteeridraamasarjassa Big Little Lies (2017–2019) ja Allie Pressmanina Netflixin teinidraamasarjassa. The Society, joka aloitti vuonna 2019 Netflixissä.

Kaiken tämän lisäksi Orlandosta, Floridasta, Yhdysvalloista kotoisin oleva Kathryn Newton on myös tunnettu Claire Novakin vanhempien versioiden esittämisestä CW:n tummafantasiasarjassa Supernatural (2014–2018) ja Joanie Clarkin AMC-kauden draamasarjassa Halt and Catch. Tuli vuodesta 2016 vuoteen 2017. Tämän lisäksi hänellä on Instagram-tilillään valtava seuraaja. Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Kathryn Newtonin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mitoista, treffeistä, suhteesta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Kathryn Newton Pituus ja paino

Kuinka pitkä Kathryn Newton on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Kathryn Newtonin kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 36-26-40 tuumaa. Hän käyttää 35 C:n rintaliivit.

Kathryn Newtonin elämäkerta, ikä, varhaiselämä ja perhe

Kuinka vanha on Kathryn Newton? Hänen syntymäpäivänsä osuu 8. helmikuuta 1997. Hän on 24-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Vesimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen äitinsä on Robin ja isänsä nimi on David Newton. Hän on vanhempiensa ainoa lapsi. Koulutuksensa perusteella hän valmistui Notre Damen lukiosta vuonna 2015. Hän lykkäsi yliopiston opintojaan USC:ssä jatkaakseen näyttelijänuraansa.

Kathryn-Newton-korkeus

Lue myös: Gwyneth Paltrow (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Etnisyys, Perhe, Faktat

Kathryn Newton Wiki

Kathryn NewtonWiki/Bio
Oikea nimiKathryn Love Newton
NimimerkkiKathryn
Kuuluisa AsNäyttelijä
Ikä24-vuotias
Syntymäpäivä8. helmikuuta 1997
SyntymäpaikkaOrlando, Florida, Yhdysvallat
SyntymämerkkiVesimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 36-26-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko35 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero6 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuus3 miljoonaa dollaria (USD)

Kathryn Newton -suhde, treffit ja poikaystävä

Kuka on Kathryn Newtonin poikaystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Hän ei ole vielä naimisissa. Tällä hetkellä Kathryn on keskittynyt hyvin näyttelijäuransa. Jonain päivänä hän haluaa tulla Hollywood-alan kuuluisimmaksi näyttelijäksi.

Kathryn-Newton-poikaystävä

Lue myös: Ren Kennedy (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Kathryn Newtonin ura ja nettoarvo

Mikä on Kathryn Newtonin nettovarallisuus? Hän aloitti uransa neljävuotiaana tehden televisiodebyyttinsä saippuaoopperassa All My Children, näytellen Colby Marian Chandleria vuosina 2001–2004.

Kathryn-Newton-faktoja

Hän sai ensimmäisen roolinsa TV:n All My Children -sarjassa neljävuotiaana. Vuonna 2013 hän näytteli Mandya Mad Men -sarjan jaksossa. Kuten vuonna 2021, hänen nettovarallisuutensa on arviolta 3 miljoonaa dollaria (USD).

Kathryn Newtonin faktat

  1. Kathryn Newton on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  2. Vuonna 2010 Newton voitti kaksi Nuoren taiteilijan palkintoa "Parhaasta esityksestä TV-komediasarjassa".
  3. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.
  4. Hän on pelannut golfia pienestä pitäen.
  5. Hän aloitti turnausten pelaamisen 8-vuotiaana.
  6. Hän oli Notre Damen lukion tyttöjen golfjoukkueen jäsen.

Lue myös: Nina Dobrev (Näyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Uusimmat viestit