Jed Barker (Instagram-tähti) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Suhde, Treffit, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Jed Barker on brittiläinen Instagram-persoonallisuus ja sosiaalisen median tähti. Hän on saavuttanut valtavan fanin seuraamisen sosiaalisen median kautta ja ansainnut maineensa yhtenä seuratuimmista sosiaalisen median tähdistä. Ja kaiken tämän hän on saavuttanut kasvaessaan omassa maassaan Englannissa, mikä merkitsee häntä yhdeksi menestyneimmistä nousevista brittiläisistä sosiaalisen median tähdistä.

Tämä söpö ja viattoman näköinen poika päätyi sosiaaliseen mediaan vuonna 2017 avaten tilinsä sekä Twitterissä että Instagramissa. Hänen valtava suosionsa, joka kasvoi harppauksin, sai hänet astelemaan myös monille muille sosiaalisen median alustoille, ja ajan myötä hän tunsi läsnäolonsa useilla muilla sosiaalisen median alustoilla, kuten YouTube, YouNow, Facebook ja TikTok.

Se, miten tämä nuori poika etenee tähtien tiellä, on turha sanoa, että hän asettaa vähitellen haasteen sosiaalisen median suurille nimille ja kuka voi sanoa, että ajan myötä hän saattaa saada heidät kiinni tai jopa ylittää. muutama! Oli skenaario mikä tahansa, toivotamme tälle nuorelle viihdyttäjälle hyvää matkaa eteenpäin! Viritä elämäkertaan ja tutki lisää Jed Barkerin Wikistä, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, vaimosta, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista!

Jed Barker Age

Kuinka vanha on Jed Barker? Hänen syntymäpäivänsä osuu 26. helmikuuta 2002. Hän on 19-vuotias. Hänen horoskooppimerkkinsä on Kalat. Hän syntyi Englannissa. Hän on Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisuus ja kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Jed Barker Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Jed Barker? Hän on pitkä, 5 jalkaa ja 8 tuumaa pitkä ja painaa noin 53 kiloa. Hän on myös fitnessfriikki. Hänellä on vaaleat hiukset ja vaaleanruskeat silmät.

Jed-Barker-ikäinen

Lue myös: Hunter Rowland (Instagram-tähti) Wiki, elämäkerta, ikä, pituus, paino, tyttöystävä, nettoarvo, tosiasiat

Jed Barker Wiki

Jed BarkerWiki/Bio
Oikea nimiJed Barker
NimimerkkiJed
Kuuluisa AsInstagram-tähti,

Sosiaalisen median tähti

Ikä19-vuotias
Syntymäpäivä26. helmikuuta 2002
SyntymäpaikkaEnglanti
SyntymämerkkiKalat
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 8 tuumaa (1,78 m)
Painonoin 53 kg (124 lbs)
Kehon mitatnoin 42-28-39 tuumaa
Hauislihaksen koko21 tuumaa
Silmien väriVaalean ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero10,5 (USA)
TyttöystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 100 000 dollaria (USD)

Jed Barker -suhde, treffit ja tyttöystävä

Kuka on Jed Barkerin tyttöystävä? Hän ei ole vielä naimisissa eikä hänellä ole toistaiseksi vaimoa. Jed Barker on hyvin salaperäinen henkilökohtaisen elämänsä suhteen, eikä ole paljastanut mitään tietoa treffielämästään. Hän yleensä ohittaa tyttöystäväänsä koskevat kysymykset.

Myöskään hänen aiemmasta deittailuelämästään ei ole tietoa. Koska hänen henkilökohtaisesta elämästään puuttuu avoimuus, on epäselvää, onko hän sinkku vai parisuhteessa. Vaikka hän ei ole paljastanut mitään tietoja deittailuelämästään, huhutaan, että hän seurustelee tyttöystävänsä kanssa pitkään. Lisäksi huhut ovat, että hän on jo kihloissa salaisen tyttöystävänsä kanssa. Jed Barker ei kuitenkaan ole vahvistanut huhua.

Jed Barkerin ura ja nettoarvo

Mikä on Jed Barkerin nettovarallisuus? Vaikka on vaikea saada selville tai merkitä tarkkoja puolia, jotka tekevät hänestä valtavan suosion fanien ja katsojien keskuudessa sosiaalisen median alustoilla, voidaan olla varmoja, että hänen suloisuudellaan ja naapuripoika-ulkoasullaan on varmasti ollut suuri rooli hänen matkallaan. sosiaalisen median tähtenä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta 100 000 dollaria (USD).

Jed-Barkerin nettoarvo

Lue myös: Taylor Alesia (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Jed Barker Bio, Early Life & Family

Jed Barkerin isän nimi on Darren ja hänen äitinsä nimi on Wendy. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on sisarukset nimeltä Saffron ja Casey, ja hänellä on myös toinen sisarus nimeltä Jordan.

Jed Barkerin faktat

  1. Jed Barker syventyi sosiaaliseen mediaan teini-iässä huhtikuussa 2017, kun hän liittyi Instagram-nimiseen online-valokuvien jakamiseen, videoiden jakamiseen ja sosiaalisen verkostoitumisen palveluun sekä ilmaiseen sosiaalisen verkostoitumisen mikroblogipalveluun nimeltä Twitter.
  2. Hän on ansainnut hänelle valtavan mainetta ja tunnustusta, joka on vahvistettu hänen Instagram-tilillään olevan yli 280 000 seuraajan uskomattomasta määrästä.
  3. Lasku ei kuitenkaan lopu tähän!
  4. Tämä nuori poika on edistänyt sosiaalisen median tavoittavuutta myös muilla alustoilla.
  5. Näitä ovat sosiaalinen verkostoituminen Facebook ja sosiaalisen median alusta TikTok, jonka avulla voidaan luoda ja jakaa lyhyitä videoita.

Lue myös: Hannah Rylee (Instagram Star) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit