Klailea Bennett (Youtuber) Wikipedia, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Klailea Bennett on yhdysvaltalainen vloggaaja, malli, koomikko ja YouTube-sisällöntuottaja. Hän saavutti suosion julkaissut videon, jossa hän osallistui viraaliseen videohaasteeseen YouTube-kanavallaan. Hänen videonsa levisi virukseen ja motivoi luomaan omia versioita monista paikallisista kuuluisuuksista. Hän lataa myös YouTube-kanavan Ohana Adventure. Hän on kerännyt heidän kanavalleen miljoonia tilaajia. Hän lanseerasi oman YouTube-kanavansa nimeltä Klailea Janine vuonna 2018. Viritä elämäkertaan ja tutustu Klailea Bennettin Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettoarvoon, perheeseen, uraan ja moniin muihin faktoihin hänestä.

Klailea Bennett Pituus, Paino & Mitat

Kuinka pitkä on Klailea Bennett? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 54 kg tai 113 paunaa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 32 C. Hänellä on kauniit mustat silmät ja hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa.

Klailea Bennett Ikä

Kuinka vanha on Klailea Bennett? Hänen syntymäpäivänsä osuu 6. heinäkuuta 2003. Hän on 17-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on syöpä. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen äitinsä Rachel ja isänsä nimi on Jase Bennett. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on viisi nuorempaa sisarusta, Rykel, Shae, Wyatt, Evelin ja Cora. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Hauska Mike (koomikko) Wiki, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Klailea BennettWiki/Bio
Oikea nimiKlailea Bennett
NimimerkkiKlailea
Kuuluisa AsYoutuberi, sosiaalisen median tähti
Ikä17 vuotta vanha
Syntymäpäivä6. heinäkuuta 2003
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiSyöpä
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 54 kg (113 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriMusta
Hiusten väriMusta
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 20 000 dollaria (USD)

Klailea Bennett poikaystävä

Kuka on poikaystävä Klailea Bennett? Kuuma ja upea Youtube-tähti Klailea Bennett ei ole romanttisesti sidoksissa kenenkään kanssa ja samalla hän on myös hyvin keskittynyt uraansa. Itse asiassa hän ei ole myöskään puhunut mitään aikaisemmasta seurusteluhistoriastaan.

Klailea Bennett Nettoarvo

Mikä on Klailea Bennettin nettovarallisuus? Klailea Bennett tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Ohana Adventure -kanava avattiin 22. joulukuuta 2015. Hänen nettovarallisuutensa on noin 20 000 dollaria (USD).

Lue myös: Jack Doherty (YouTuber) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Tyttöystävä, Ura, Faktat

Klailea Bennettin ura

Klailea Bennett luovan sisältönsä ansiosta vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hän on useiden The Ohana Adventuren suosituimpien videoiden tähti, mukaan lukien "KLAILEA menee ENSIMMÄISIÄ TREffiään!" ja “Klai SNUCK kaikki lapset ulos! Hän otti pakettiautomme!”

Klailea Bennett Faktat

  1. Klailea Bennett on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla ja hänellä on siellä valtava fani.
  2. Hänen kandidaatin tutkinnon ja työskenteli opiskelija-assistenttina.
  3. Ennen kuuluisuuttaan Klailea teki vain Mukbang-videoita YouTubessa.
  4. Hän julkaisi YouTubeen kiertuevideon uudesta talostaan.
  5. Hän on myös valtava fani, joka seuraa Instagram-tilinsä alla.

Lue myös: Jazmine Lucero (Youtuber) Wikipedia, elämäkerta, ikä, pituus, paino, poikaystävä, nettoarvo, tosiasiat

Uusimmat viestit