Milene Domingues (David Aganzon vaimo) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Milene Domingues on brasilialainen entinen jalkapalloilija, joka pelasi keskikenttäpelaajana. Hän on entinen jalkapalloilija, joka tunnetaan pelaamisesta monissa jalkapallojoukkueissa, mukaan lukien Brasilian maajoukkueessa vuosina 2003–2006. Hänet hankittiin ensin SC Corinthiansin kanssa ja hän päätti pelaajauransa CF Pozuelo de Alarcónissa. Viritä elämäkerta ja tutki lisää Milene Dominguesin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, lapsista, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista faktoista hänestä.

Milene Dominguesin pituus, paino ja mitat

Kuinka pitkä Milene Domingues on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit pähkinänruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Milene Dominguesin kehon mitat? Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-38 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Milene Dominguesin ikä

Kuinka vanha on Milene Domingues? Hänen syntymäpäivänsä osuu 18. kesäkuuta 1979. Hän on 41-vuotias. Hänellä on Brasilian kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Sao Paulossa, Brasiliassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Jacqueline Titone (Adam Sandlerin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Milene Domingues Wiki

Milene DominguesWiki/Bio
Oikea nimiMilene Domingues
NimimerkkiMilene
Kuuluisa AsJalkapallopelaaja
Ikä41-vuotias
Syntymäpäivä18. kesäkuuta 1979
SyntymäpaikkaSao Paulo, Brasilia
SyntymämerkkiKaksoset
Kansallisuusbrasilialainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontobuddhalainen
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-38 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriPähkinänruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetRonnie
Aviomies/puoliso1. Ronaldo (eronnut)

2. David Aganzo

Nettovarallisuusnoin 200 000 puntaa

Milene Dominguesin aviomies

Kuka on Milene Dominguesin aviomies? Hän oli naimisissa toisen jalkapalloilijan Ronaldon kanssa vuodesta 1999 vuoteen 2003. Yhdessä heillä on yksi poika, Ronnie, joka syntyi Milanossa 6. huhtikuuta 2000. Myöhemmin Domingues meni naimisiin espanjalaisen jalkapalloilijan David Aganzon kanssa. Hän on buddhalainen.

Lue myös: Daniel John Gregory (Martha MacCallumin aviomies) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Vaimo, Nettovarallisuus, Faktat

Milene Dominguesin nettoarvo

Mikä on Milene Dominguesin nettovarallisuus? Entinen malli pitää hallussaan naisten pallojongleerauksen ennätystä pitäen jalkapallon irti maasta 55 198 kosketuksella. Hän oli Espanjan kallein naisjalkapalloilija ja maksoi yli 200 000 puntaa.

Milene Dominguesin tosiasiat

  1. Milene Domingues edusti Brasilian naisten jalkapallomaajoukkuetta vuoden 2003 naisten MM-kisoissa.
  2. Hänet hankittiin ensin SC Corinthiansin kanssa ja hän päätti pelaajauransa CF Pozuelo de Alarcónissa.
  3. Hän on aktiivinen sosiaalisen median alustoilla.
  4. Hänellä on valtava fani, jota seuraa Instagram-tilinsä alla.
  5. Hän on hyvin lähellä perheenjäseniään.

Lue myös: Alexandra Lorex (Mike Holmesin vaimo) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit