Sicily Rose (malli) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Faktat

Sicily Rose on amerikkalainen malli. Pidetään yhtenä tyylikkäimmistä ja lahjakkaimmista nuorista malleista nykymuotimaailmassa. Häntä ovat edustaneet Rocky Mountain Entertainment Agency ja Henderson Represents Inc. Sicily aloitti malliuransa varhaisessa iässä. Hän toimi mallina tunnetuille muotisuunnittelijoille, kuten Diane von Fürstenbergille, Marc Jacobsille, Chanelille, Balmainille ja Tommy Hilfigerille. Hän on esiintynyt myös lehtien, kuten "Seventeen", "Elle", "Teen Vogue" ja "Vogue Australia", kansissa. Hän on myös melko aktiivinen sosiaalisessa mediassa, ja hänen Instagram-tilillään on 170 000 seuraajaa. Viritä elämäkertaan ja tutustu Sicily Rosen Wikipediaan, elämäkertaan, ikään, pituuteen, painoon, poikaystävään, kehonmittoihin, nettovarallisuuteen, perheeseen, uraan ja moniin muihin häneen liittyviin faktoihin.

Sicily Rose Korkeus, paino ja mitat

Kuinka pitkä on Sicily Rose? Hän seisoo 5 jalkaa 2 korkeana tai 1,63 metrin tai 163 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit siniset silmät ja vaaleat hiukset. Mitkä ovat Sicily Rosen kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 32-26-35 tuumaa. Hän käyttää 32 C:n rintaliivit.

Sisilian ruusukausi

Kuinka vanha on Sicily Rose? Hänen syntymäpäivänsä osuu 15. joulukuuta 2005. Hän on 15-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Jousimies. Hän syntyi Yhdysvalloissa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Hänellä on nuoremmat sisarukset, Serin ja Paesha. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Lue myös: Madi Edwards (malli) Bio, Wiki, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ikä, Pituus, Paino, Ura, Faktat

Sisilia Rose Wiki

Sisilia RoseWiki/Bio
Oikea nimiSisilia Rose
NimimerkkiSisilia
Kuuluisa AsMalli
Ikä15 vuotta vanha
Syntymäpäivä15. joulukuuta 2005
SyntymäpaikkaYhdysvallat
SyntymämerkkiJousimies
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 2 tuumaa (1,63 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 32-26-35 tuumaa
Rintaliivikupin koko32 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 100 000 dollaria (USD)

Sisilia Rosen poikaystävä

Kuka on Sicily Rosen poikaystävä? Hän on sinkku näinä hetkinä. Hän on hyvin nuori myös päästä mihin tahansa suhteeseen.

Lue myös: Simone Alexandra Johnson (malli) Bio, Wiki, Ikä, Pituus, Sisarukset, Nettovarallisuus, Poikaystävä, Vanhemmat, Faktat

Sisilian ruusun nettoarvo

Mikä on Sicily Rosen nettoarvo? Sicily Rose tajusi hyvin nuorena sosiaalisen median voiman ja alkoi sijoittaa enemmän aikaa sosiaaliseen mediaan jakaakseen videoita ja kykyjä kohdeyleisön kanssa. Luovan sisältönsä ansiosta hän vakiinnutti itsensä menestyväksi sosiaalisen median persoonaksi teini-iässä. Hänen nettovarallisuutensa on noin 100 000 dollaria (USD).

Faktat Sisilian ruusuista

  1. Sicily Rosella on ainutlaatuinen, itsevarma ja eloisa tyyli, joka edustaa joitain brändejä, joiden kanssa hän on tehnyt yhteistyötä Yhdysvalloissa.
  2. Hänellä on voima koskettaa elämiä bopin kautta inspiroivalla viestillä arvostaa itseäsi ja irrottautua niistä, jotka vähättelevät sinua!
  3. Hän ylläpitää myös YouTube-kanavaansa.
  4. Keltainen on yksi hänen lempiväristään.
  5. Hänen ensimmäinen Instagram-julkaisunsa oli 4.5.2012.
  6. Fanit, kannattajat ja hyväntahtoiset voivat aina virittää ja tervehtiä häntä suosikkisosiaalisen mediansa kautta.
  7. Hän on GoatFamLA:n jäsen.
  8. Epäilemättä hän on luomassa näyttämöä lupaavalle uralle kasvavalla sosiaalisen median läsnäolollaan, ja hänen kanssaan on otettava huomioon!

Lue myös: Christine Baumgartner (malli) Wiki, Bio, Käsilaukut, Ikä, Pituus, Aviomies, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Uusimmat viestit