Glykeria (Laulaja) Wiki, Bio, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Glykeria on tunnettu kreikkalainen laulaja. Hän on erittäin suosittu sellaisissa maissa, kuten Israelissa, Ranskassa, Turkissa, Espanjassa ja Englannissa. Hänen uransa on kestänyt yli 30 vuotta, ja sitä leimaavat useat platinajulkaisut. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Glykerian Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, aviomiehestä, kehon mitoista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Glykerian pituus ja paino

Kuinka pitkä Glykeria on? Hän seisoo 5 jalkaa 5 korkeana tai 1,65 metrin tai 165 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset.

Glykeria-mittaukset

Mitkä ovat Glykerian kehon mitat? Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-28-40 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, jonka koko on 34 C.

Glykerian ikä

Kuinka vanha on Glykeria? Hänen syntymäpäivänsä osuu 16. marraskuuta 1953. Hän on 67-vuotias. Hänellä on Kreikan kansalainen ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin. Hänen syntymämerkkinsä on Kaksoset. Hän syntyi Agio Pnevmassa, Serresissä, Kreikassa. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu.

Glykeria-korkeus

Lue myös: Queen Naija (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Puoliso, Poikaystävä, Lapset, Nettovarallisuus, Faktat

Glykerian aviomies

Kuka on Glykerian aviomies? Hän on naimisissa Stelios Fotiadisin kanssa. Hän on kreikkalainen laulaja ja lauluntekijä. Perusti Eros Musicin.

Glykeria Wiki

GlykeriaWiki/Bio
Oikea nimiGlykeria
NimimerkkiGly
Kuuluisa AsLaulaja
Ikä67-vuotias
Syntymäpäivä16 marraskuuta 1953
SyntymäpaikkaAgio Pnevma, Serres, Kreikka
SyntymämerkkiSkorpioni
Kansallisuuskreikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 5 tuumaa (1,65 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-28-40 tuumaa
Rintaliivikupin koko34 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
LapsetYksittäinen
Aviomies/puolisoStelios Fotiadis
Nettovarallisuusnoin 3 miljoonaa dollaria (USD)

Glykerian nettoarvo

Kuinka paljon Glykerian nettoarvo on? Hän aloitti diskografisen uransa solmimalla sopimuksen Lyra Musicin kanssa. Vuonna 1982 hänet valittiin edustamaan Kreikkaa Europalia ’82 -festivaaleilla Brysselissä. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 3 miljoonaa dollaria (USD).

Glykerian nettoarvo

Lue myös: Chief Keef (Laulaja) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Nettovarallisuus, Lapset, Tyttöystävä, Vaimo, Perhe, Ura, Faktat

Faktat Glykeriasta

  1. Glykeria on laulanut konserteissa Kreikassa ja ulkomailla.
  2. Vuonna 2002 hän konsertoi Mikis Theodorakis Orchestran kanssa.
  3. Glykeriasta tuli Israelin rakastetuin kreikkalainen laulaja ja merkittävä osa Israelin kulttuurielämää 1990-luvulla.
  4. Hän on innokas lemmikkieläinten ystävä.
  5. Hän on erittäin aktiivinen sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa.

Lue myös: Rico Nasty (laulaja) Wikipedia, Elämäkerta, Pituus, Paino, Ikä, Poikaystävä, Poika, Nettovarallisuus, Perhe, Faktat

Uusimmat viestit