Julius Dein (Taikuri) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Julius Dein on brittiläinen taikuri ja illusionisti, joka on nykyajan suosituimpia taikureita. Hänet tunnetaan hyvin katu- ja lähikuvataikuuden esittäjänä, ja hänet tunnetaan parhaiten kestävyystemppuistaan. Taikuuden alalla kansainvälisesti tunnettu tähti Julius on esiintynyt lukuisia menestyneitä esityksiä ympäri maailmaa. Hän kiinnostui taikuudesta nelivuotiaana, kun hän näki ensimmäistä kertaa taikurin esiintyvän live-esityksessä. Pikkupoika jäi koukkuun ja alkoi harjoitella taikuutta tarot-korteilla, jotka hänen isoäitinsä antoi hänelle, joka oli mustalainen. Hän esitteli tempun naapurilleen, joka oli hämmästynyt ihmeestä, ja naapurin aito reaktio motivoi häntä jatkamaan taikuutta urana.

Teini-iässä hän kiinnostui myös näyttelemisestä ja kävi draamakoulussa. 20-vuotiaana hänestä oli kasvanut taitava illusionisti ja karismaattinen esiintyjä. Vakiintuttuaan suosituksi, hän on esiintynyt erilaisissa julkkisten syntymäpäiväjuhlissa, yritystapahtumissa ja palkintoseremonioissa lahjoittamalla sviittejä, mukaan lukien Oscar-gaala. Sieltä hän ei kestänyt kauan hurmata maailmaa innovatiivisilla temppuillaan ja illuusioillaan, ja pian hänestä tuli yksi maailman tunnetuimmista taikuista. Viritä elämäkerta ja tutustu lisää Julius Deinin Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, tyttöystävästä, nettoarvosta, urasta ja monista muista faktoista hänestä!

Julius Dein Pituus ja Paino

Kuinka pitkä on Julius Dein? Hän seisoo 5 jalkaa 6 tuuman korkeudella tai muuten 1,67 metrin tai 167 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 57 kg tai 127 paunaa. Hänellä on siniset silmät ja vaaleat hiukset. Hän on myös fitnessfriikki. Hän käyttää kengänkokoa 8 US.

Julius Dein Ikä

Kuinka vanha on Julius Dein? Hänen syntymäpäivänsä osuu 23. huhtikuuta 1994. Tällä hetkellä hän on 26-vuotias. Hänen horoskooppi on Härkä. Hän syntyi Lontoossa, Englannissa. Hänellä on Yhdysvaltain kansalaisuus ja hän kuuluu eri etnisiin ryhmiin.

Julius Deinin tyttöystävä

Kuka on Julius Deinin tyttöystävä? Hänellä on romanttinen yhteys Estelle Bergliniin, joka on ruotsalainen Instagram-tähti, fitnessfriikkibloggaaja ja YouTube-käyttäjä. Hän tukee myös muoti- ja uimapukubrändejä Instagram-tilillään. Julius Deinin aikaisemman treffihistorian mukaan sitä ei tunneta julkisesti.

Julius Dein Wiki

Julius DeinWiki/Bio
Oikea nimiJulius Dein
NimimerkkiJulius
Kuuluisa AsTaikuri
Ikä26-vuotias
Syntymäpäivä23. huhtikuuta 1994
SyntymäpaikkaLontoo, Englanti
SyntymämerkkiHärkä
Kansallisuusbrittiläinen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 6 tuumaa (1,67 m)
Painonoin 57 kg (127 lbs)
Kehon mitatnoin 37-28-38 tuumaa
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriSininen
Kengännumero8 (USA)
TyttöystäväEstelle Berglin
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 600 000 dollaria (USD)

Julius Dein Net Worth

Mikä on Julius Deinin nettovarallisuus? Hän on suosittu englantilainen katutaikuri ja illusionisti. 20-vuotiaana hän oli päättänyt, että hän halusi omistaa elämänsä taikuudelle. Hän sai paljon tukea äidiltään. Dein oli ensimmäinen digitaalinen allekirjoitus Isossa-Britanniassa amerikkalaisen lahjakkuustoimiston UTA:n toimesta kesäkuussa 2017. Hänen nettovarallisuutensa on arviolta yli 600 000 dollaria (USD).

Lue myös: Shin Lim (Taikuri) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Tyttöystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Julius Deinin ura

Julius Dein aloitti katutaiteilijana ja onnistui saavuttamaan huomattavan suosion intuitiivisen temppunsa ja karismaattisen persoonallisuutensa ansiosta. Esityksiään varten hän matkusti ympäri maata ja teki temppuja kaduilla oikeiden, hyväuskoisten ihmisten edessä. Hän suoritti tällaisia ​​temppuja Atlantic Cityssä, Comptonissa, Dallasissa, Mojaven autiomaassa, New Yorkissa ja San Franciscossa, ja oli pian kansallinen julkkis.

Julius Deinin perhe

Julius Deinin isän ja äidin nimiä ei tunneta. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutuksensa perusteella hän on hyvin koulutettu ja osallistui King's College of Londoniin. Hän tekee usein taikuutta sairaaloiden lastenosastoilla, paloosastoilla ja nuorisoosastoilla eri puolilla maata.

Julius Deinin tosiasiat

  1. Julius Dein on seurustellut tyttöystävänsä kanssa nyt noin vuoden.
  2. Hänen tyttöystävänsä Estelle tekee videoita, kuten kauneusvlogeja, meikki- ja ihonhoitorutiineja, transformaatioita ja muotihakkeja.
  3. Julius on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa.
  4. Hänellä on myös valtava fani, jota seuraa hänen Instagram-tilinsä alla.
  5. Vuonna 2016 Dein alkoi julkaista katutaikista videoita Internetiin ja rakentaa yli 20 miljoonan seuraajan verkkoyleisön sosiaalisessa mediassa.

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found