Ashlyn Gere (aikuisnäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Ashlyn Gere on yhdysvaltalainen entinen aikuisnäyttelijä. Hän mainostettiin tähteeksi esiintymistään tieteis-tv-sarjassa The X-Files and Space: Above and Beyond. Lisäksi hänen Instagram-tilinsä on täynnä hänen kuumia, kaarevia ja piristäviä kuvia. Hän lataa pääasiassa bikinikuviaan tililleen. Hänellä on miljoonia seuraajia Instagram-tilillään. Viritä elämäkertaan ja tutustu lisää Ashlyn Geren Wikipediasta, elämäkerrasta, iästä, pituudesta, painosta, poikaystävästä, kehon mittauksista, nettovarallisuudesta, perheestä, urasta ja monista muista hänestä liittyvistä faktoista.

Ashlyn Gere Pituus ja paino

Kuinka pitkä on Ashlyn Gere? Hän seisoo 5 jalan 1 korkeudella tai 1,60 metrin tai 160 cm:n korkeudella. Hän painaa noin 55 kg tai 121 paunaa. Hänellä on kauniit tummanruskeat silmät ja vaaleat hiukset. Hän innostaa fanejaan usein jakamalla mallikuviaan Instagramissa, ja he näyttivät olevan innokkaita ilmaisemaan arvostavansa hänen snaps-päivityssarjaansa. Hänen ruumiinsa mitat ovat 34-26-39 tuumaa. Hän käyttää rintaliivit, joiden koko on 33 C. Hän on myös fitnessfriikki. Hän kehui usein litteää vatsaansa kiinnittäessään raskaasti peitetyn katseensa kameraan.

Ashlyn Geren elämäkerta, ikä ja perhe

Kuinka vanha on Ashlyn Gere? Hänen syntymäpäivänsä osuu 14. syyskuuta 1967. Hän on 53-vuotias. Hän on Yhdysvaltain kansalaisuus ja kuuluu sekaetniseen alkuperään. Hänen syntymämerkkinsä on Neitsyt. Hän syntyi Pohjois-Carolinassa. Kolmevuotiaana muutti Las Vegasiin, Nevadaan. Hänen isänsä ja äitinsä nimiä ei tiedetä. Hänellä on myös sisaruksia. Koulutukseltaan hän on hyvin koulutettu. Hän valmistui Nevadan yliopistosta Las Vegasista ja pääaineenaan teatteritaiteet ja viestintä.

Lue myös: Abella Danger (aikuisnäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Ura, Faktat

Ashlyn GereWiki/Bio
Oikea nimiAshlyn Gere
NimimerkkiAshlyn
Kuuluisa AsAikuinen näyttelijä,

Sosiaalisen median tähti

Ikä53-vuotias
Syntymäpäivä14. syyskuuta 1967
SyntymäpaikkaPohjois-Carolina
SyntymämerkkiNeitsyt
Kansallisuusamerikkalainen
EtnisyysSekoitettu
Uskontokristinusko
Korkeusnoin 5 jalkaa 1 tuumaa (1,60 m)
Painonoin 55 kg (121 lbs)
Kehon mitatnoin 34-26-39 tuumaa
Rintaliivikupin koko33 C
Silmien väriTumman ruskea
Hiusten väriVaalea
Kengännumero5 (USA)
PoikaystäväYksittäinen
puolisoNA
Nettovarallisuusnoin 1,5 miljoonaa dollaria (USD)

Ashlyn Geren poikaystävä

Kuka on Ashlyn Geren poikaystävä? Hän ei ole antanut mitään näkemystä seurusteluelämästään. Tällä hetkellä hän on sinkku ja keskittyy hyvin uraansa. Jonain päivänä hän haluaa voittaa Oscarin näyttelijänä.

Ashlyn Gere Net Worth

Mikä on Ashlyn Geren nettovarallisuus? Hän näytteli Kimberly Patton -nimellä televisiosarjassa Space: Above and Beyond vuosina 1995–1996. Hän jakaa muoti- ja elämäntapa selfieitä Instagramissa. Hänen nettovarallisuutensa on noin 1,5 miljoonaa dollaria (USD). Hän saa myös palkkaa kumppanuuksista ja mainoksista sponsoriltaan.

Lue myös: Mia Khalifa (aikuisnäyttelijä) Wiki, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Mitat, Aviomies, Nettovarallisuus, Faktat

Ashlyn Geren ura

Ashlyn Gere menestyi 1980-luvun B-elokuvissa, ja hän esiintyi vuoden 1987 Creepozoidsissa Katena. Hän esiintyi myös tällä nimellä Silk Stalkingsin ja Millenniumin jaksoissa. Hän on esiintynyt myös Patton-nimellä elokuvissa The One ja Willard. Hän aloitti näyttelemisen aikuisten elokuvissa noin vuonna 1990. Hän esiintyi lähes 200 elokuvassa ja videossa sekä ohjasi kaksi videota vuosina 1990–2003.

Ashlyn Geren tosiasiat

 1. Uransa alussa Gere oli ehdolla ja voitti useita merkittäviä aikuisalan palkintoja, kuten FOXE-, XRCO- ja AVN-palkintoja.
 2. 90-luvun jälkipuoliskolla hän hidasti aikuisten videotyötään ja kiersi pääasiassa eksoottisena tanssijana.
 3. Hän on pakkomielle kuvien lataamisesta Instagram-tililleen.
 4. Hän rakastaa matkustamista ja valokuvaamista.
 5. Kaikissa kuvissaan hän näyttää tupakoivan kuumalta.
 6. Hän välähti säännöllisesti käyriään rentoutuessaan ulkona.
 7. Hänestä on tullut ammattilainen poseeraamaan nihkeissä bikineissä, ja hän on osoittanut osaavansa rokkaaa myös punaisissa alusvaatteissa Instagramissa.
 8. Hänen harrastuksiinsa kuuluu tanssiminen ja laulaminen.
 9. Hän on sinkku näinä hetkinä.
 10. Hänellä on kuuma, kiertelevä ja kurvikas vartalo.
 11. Sininen on hänen lempivärinsä.
 12. Hän liittyi Instagramiin viihteen vuoksi. Myöhemmin hänestä tuli yhtäkkiä virus.
 13. Kaikki Ashlyn Geren jakamat kuvasarjat näyttävät itsensä samoissa asuissa, joissa on pieniä eroja asennoissa.
 14. Ashlyn teki kuvista upeampia antamalla vaaleat housut pudota kasvojensa oikealle puolelle.
 15. Hänen vaaleat hiuksensa lakaistiin ylös ja vasemmalle puolelle niin, että ne peittivät hänen silmänsä.

Lue myös: Piper Perri (aikuisnäyttelijä) Wikipedia, Elämäkerta, Ikä, Pituus, Paino, Poikaystävä, Nettovarallisuus, Perhe, Ura, Faktat

Uusimmat viestit